Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pifpaf

CZy usuwanie nadżerki boli?

Polecane posty

Gość pifpaf

mam mieć usuwaną nadżerke . CZy to boli? bo mam stracha lakko.

Gość jestem...
Strasznie.

Gość mialam
hej, nie boli,nie martw sie,ale nie jest za mile, nie idz sama, a bedzie dobrze,papa

Gość pifpaf
dzięki za wsparcie.Ale chyba przecież każdy ból mozna pzrezyć ,no nie?

Gość tracy
ja mialam wypalanke i nie bolalo mnie tylko troche smierdzialo. nie martw sie, przezyjesz.

Gość
ja mialam usuwaną chemicznie - nic nie bolało, trwało ze 3 min tylko potem okolo godz miałam uczucie w brzuchu ze zaraz dostane okres:)

Gość baraburka
ja miałam usuwaną krioterapia twalo ok 3 min i nic nie bołalo!! wiec nie martw sie!!przezyjesz!!

Ja-to samo,co Rosa.Lekarka nakladala mi taki płyn na nadżerkę,i pokazywala na monitorze jak nadżerka bieleje-w tym płynie chyba jest kwas-brrr! Piekło przez 1h-ledwo dotarlam do domu :).To było w zeszłym tyg.-teraz jeszcze tydzień muszę zachować wstrzemięźliwość :D.Acha,kosztowalo 150zł. I najważniejsze-nie daj sobie robić żadnej wypalanki-to jest dla starych bab,które już rodziły.

Gość pifpaf
no a ja właśnie mam miec wypalankę!sama już wcześniej czytałam,ze ona jest matodą dosyć archaiczną,ale moja gin , powiedziala ,ze mimo wszystko najlepszą, bo po niej nie ma nawrotów?i co ja mam teraz zrobić?Kłócić sie o inną metodę?

ja mialam wypalana nie jest to przyjemna sprawa ale da sie zniesc lepiej zniesc niz pozniej miec jakies tam problemy ze sie tego nie zrobilo

Gość baraburka
ja bym jednak zdecydowała sie na inną metode..bylam w takiej samej sytuacji i wybrałam kriterapie bo nie chce miec problemow poznij z porodem itp..