Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ombelico

czarna lista kosmetyczek

Polecane posty

Gość ombelico

nie wiem czy taka istnieje ale moze warto zalozyc. I oto pierwszy wpis: 1. Pani Barbara Z. z gabinetu Izis na Marszalkowskiej (niedaleko pl.Konstytucji) - partaczka jakich malo, w trakcie zabiegu (wosk) przyznala sie ze wlasciwie to nie umie tego robic. Tak naprawde bylo to oczywiste, poczawszy od nierownomiernego nakladania wosku po odklejanie paskow z wlosem (!!!). Nawet nie udalo jej sie porzadnie zebrac calego tego wosku co na nogach zostal po zabiegu. Pani nie chciala mi takze wydepilowac bikini twierdzac ze takich rzeczy po prostu sie nie robi (!!!). Nie mowie tu o calkowitej depilacji ale o takiej odrobinie, ponizej linii majtek. Ogolnie jedno wielkie zero. Musialam isc do innego gabinetu na poprawki. A jeszcze jedno - Pani najwyrazniej sie spieszyla i zerkala co chwila na zegarek. Jak "skonczyla" to uciekla z gabinetu a inna kosmetyczka przyszla i kazal mi sie jak najszybciej ubrac bo czeka juz nastepna klientka. Szok po prostu.

Gość karolinkamalinka
Moja kosmetyczka bez problemu depiluje okolice bikini, robi nawet tzw,głebokie bikini. Faktycznie trafiłaś na jakąś dziwną babkę.Z czarną listą to dobry pomysła:)

Gość abacaba20
Mi się na szczęście udało znaleźć bardzo dobrą kosmetyczkę (w łodzi) i depiluje świetnie. Szybko, nie zostawia nigdzie wosku i dużo mniej boleśnie niż u innych kosmetyczek do których chodziłam wcześniej. No i tak jak kosmetyczka o której mówiła karolinkamalinka nie robi żadnych problemów z depilacją okolic bikini :)