Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ola23

biegunka po porodzie....???? help!

Polecane posty

Zazwyczaj słyszy sie o zaparciach wystepujących po porodzie, tego własnie spodziewałam się doświadczyć. Jestem w 7 dobe po porodzie i od dwóch dni mam normalne rozwolnienie i pobolewanie żołądka:( Staram się jeść tylko zdrowe rzeczy (chyba przesadzilam z ilością bananów...), ale co z tego?Chwilami az sie boję, ze nie zdąże do łazienki...:(((( Martwię sie tym głównie ze względu na córeczkę. Karnie ją piersią, więc pewnie wszelkie mije dolegliwości przechodzą na nią. Od wczorak robi intensywnie zielone kupki, bardzo wodniste i przypominające szpinak(!). Rwę włosy z głowy... A położna, kiedy jej to powiedziałam, prawie nie zareagowała:( A ja nie sądzę aby to było normalne. Ktoś coś wie na ten temat???? pomożcie!!!

Gość taka jedna mama
Przyznam,że miałam ten problem po porodzie-cc. Lekarz kazał mi wypić smektę.I tyle. Jednak u mnie problem był innej natury.Miałam ciągle biegunkę.Podobno na tle nerwowym.Mówili mi,że dziecku nie zaszkodzi. Po odstawieniu od piersi,dostawałam specjalne tabletki,żeby to sie unormowało. I unormowało się-kiedy wyluzowałam.Czyli mięli rację-mam zespół nadwrażliwego jelita.Jeżeli się czymś denerwuję,wtedy mnie pędzi.

Gość gość
Mam dokładnie taką samą sytuację. 7 doba po porodzie i od 2 dni biegunka i ból brzucha a dziecko robi brązowawe kupy. W dodatku moja temperatura wynosi 35,2 i ledwo żyję. Jestem na diecie ostro eliminacyjnej bułki z wędliną drobiową, woda, gotowany ryż, ziemniaki i piersi kurze na parze no i herbata na laktację. Nie wiem co jest grane. Czy to może tak być?

Gość gość
a jest Ascofer, Ferran albo inny preparat z żelazem?

Gość gość
oj Ferranu pewnie nie jesz, pomyłka gatunkowa, haha! :D

Gość gość
Nie biore zadnych witamin miałam zacząć ale dostałam biegunki właśnie i nie biorę.

Gość gość
to nie witaminy, to samo żelazo. jeżeli jesz - to to

Gość gość
Pewnie jelitówke jakąś złapałaś