Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saga2006

kawa z sokiem z cytryny?

Polecane posty

Słyszałam, że to dobry specyfik na dłuugą noc [żeby sen nie zmorzył przy nauce na przykład], co o tym wiecie? Ile tego soku na kubek kawy? Co z cukrem i śmietanką?

Gość slyszalam o tym od kolezanki
i powiem Ci ze pociagnela do 3 w nocy spokojnie ale po drodze wymiotowala tym:/ ochydne to:s

Gość ja slyszalam
ze kawa z cytryna jest dobra na migrene ale nie probowalam, wiec nie wiem. Smietanki bym nie dodawala bo mysle, ze moze sie zwazyc ale pewna nie jestem

Gość doswiadczonka
ja bym sie na Twoim miejscu dobrze zorientowala czy aby to na to dziala.... mi to do picia dali jak sie na weselu kumpeli za bardzo upilam,zeby mi sie lepiej zwracalo... poszlo bez problemu. ale moze wszystko zalezy od okolicznosci w jakich sie to pije

Gość dziala dziala ale strasznie
mdli po tym

Gość zakochanaAsiaunia
Hihi nie na kaca tylko na wyrzyganie sie,przepraszam,ze w taki okrutny sposob pisze ale doslownie.... ja po tym rzygalam jak kot. Tez po przepiciu,zeby szybko stanac na nogi bo tez bylam na weselu :-) :-)

Gość według mnie to mieszanka
na szybkie wywołanie wymiotów jak ktoś chce wytrzeźwieć po przeholowaniu z alkoholem. Przynajmniej takie metody stosowali moi koledzy :-)

Gość ja bym nie ryzykowała
:-oLepiej juz napic sie normalnej, dobrej,mocnej kawy niz stosowac takie eksperymenty:-o

Gość zakochanaAsiaunia
no lepiej kupic sobie takie musujace tabletki o dzialaniu pobudzajacym albo red bulla ale ja osobiscie to ucze sie do oporu i jak czuje ze mi nauka nie wchodzi to klade sie spac chocby na 2-3 godziny i ucze sie rano. wtdy z reguly o wiele szybciej mi material wchodzi do glowy. lae nie pamietam czy o nauke tu chodzi, hihihi

Dzien zaczynam od malego kubka kawy rozpuszczalnej (2 lyzeczki kawy, 2 lyzeczki cukru) z plasterkiem cytryny. Na otwarcie oczu. Na kaca najlepsza mieszanka to wapno + aspiryna + glukoza :)

Czyli kawa z plasterkiem cytryny? O nauke chodzilo, tak:] Ja za zadne skarby rano nie wstane, wiec musze ten opor pokonac;]

Gość zakochanaAsiaunia
jejku, ale ja bym sie bala na Twoim miejscu :-) moze, lepiej wyprobuj jak to bedzie dzialalo na Ciebie zanim bedzie ten ostateczny termin nauki bo potem, nie bedzie ani naki ani zdrowia. Bez sensu,zebys sie meczyla :-)

Boje sie, wiec pytam najpierw. Jak narazie to mi sie odechcialo :] Sprobuje poleciec na samej kawie, a potem sie zobaczy:)

Gość zakochanaAsiaunia
wiem jedno... nie warto tez łączyc kawy z jedzeniem czeresni, to rada na przyszlosc. takiego rzwolnienia chyba niegdy w zyciu nie mialam jak po tej mieszance :D

Gość zakochanaAsiaunia
heeh, no ja tak mialam po kawie i czeresniach, ale jazda byla, jeszcze potem poszlam do kina na film... myslalam,ze mi uszami wyjdzie :-)

Gość jeśli chcesz się uczyć całą
noc i nie zasnąć, to najlepsze są tabletki Memory Formula firmy Ortis ( w ich składzie jest kofeina, guarana, lecytyna, ginko biloba), mnie to ratuje przed kazdą sesją.

Gość zakochanaAsiaunia
no juz nie bede tu opisywala takich swinstw, przepraszam :] ponioslo mnie, hihi ale ilekroc sobie to przypomne to mi sie chce smiac

Gość jeśli chcesz się uczyć całą
nie są na receptę, kosztują ok. 23 zł, opakowanie zawiera 30 tabl.Do nabycia w aptece. Skutki uboczne nie są mi znane, póki co to żadnych u siebie nie zauważyłam.