Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto pyta ten bladzi

czy zdarzylo sie ze od partnera/partnerki brzydko pachnialo??

Polecane posty

akurat rozmawiamy o poszczególnych przypadkach NASZYCH facetow a nie globalnie (autobus). poza tym zawsze przed intymnym kontaktem sprawdzam czy nie smierdze i jakbys nie zauwazyl to rozmawiamy o penisach i cipkach a nie glowie i pachach

Gość Dajcie spokój
nie nie mam tłustych biorę prysznic 2 razy dziennie i uwazam za normalne i naturalne umycie przy okazji głowy brudasko - brudasie

Gość penisy tez nie pachna ladnie
nawet jak sa umyte chwile wczesniej a takie dupki jak ty zmuszaja kobiety do robienia lodow :P

Gość Dajcie spokój
Czy wy dziewczyny nie pachniecie brzydko? Non stop jak jadę metrem , autobusem itp czuję ten mdły słodkawy zapach potu , wymieszany z perfumami . Lejecie na siebie te wszystkie specyfiki ten zapach się miesza z zapachem potu i powstaje słodkawa mdława woń. Do tego dodam , że wiele dziewczyn ma śmierdzącą skórę głowy , włosy bo wiele z was je myje co 2 -3 dni fe brudasy .

Gość durny jesteś
mycie włosów co drugi dzień to dla mnie norma - i jesteś zdrowo walnięty, jeśli uważasz, że długie włosy mozna myć dwa razy dziennie.

Gość tylko dwa razy dziennie
????????? Fuuuuj śmierdzielu nie dotknelabym cie nawet kijem :P

Gość Dajcie spokój
takie dupki jak ty zmuszają kobiety do robienia lodów - albo masz 16 lat albo jesteś nienormalna zmuszaja boże przerażasz mnie tak kochajmy się przy zgaszonym w świetle po bożemu

jezeli człowiek jest zdrowy przestrzega higieny i nie je 3 razy dziennie czosnku to mu nie będzie waliło z miejsc intymnych, widać trafiałes na jakies zagrzybione makrele

Gość przemywanie woda łysej glacy
nawet 2 razy dziennie to jeszcze nie mycie wlosow :P

Gość Dajcie spokój
tak trafiłem na kilka zagrzybionych makrel :p Każda kobieta w tym miejscu pachnie mniej lub bardziej intensywnie ,

Gość ludzie opamietajta sie
ludzie opamietajta sie! nie czujecie wczesniej (np. przy pocalunku) ze zapach tej osoby wam nie odpowiada? ja jestem zapachowcem, jak mi ktos nie pachnie (mowie o zapachu naturalnym calego ciala) to ja sie z taka osoba nie umawiam. Musi mi zapach odpowiadac, jak nie to sorrki.

Gość Dajcie spokój
wiesz woń świeżego jasminu polneych kwaitów to nie jest :p

hmmmm, z tego co mi wiadomo, zapach bardzo duzo zalezy od diety. Im bardziej niezdrowo sie odzywia, a do tego kawka, papierochy, alkohol, tym bardziej zapach nieprzyjemny. Slyszalam, ze facet jak je duzo winogron, to smak i zapach robi sie pycha :D

łłoo matko moje soki chyba sa bo mój chłopak je dosłownie spija ze mnie , jak cie nie odpowida zapach to nie rób minety ale nie oczekuj że partnerka ci strzeli lodzika :P

Gość faceci sa
naprawde dziwni, niech ktos w koncu wymysli husteczki do higieny intymnej dla mezczyzn!!! i uzywajcie antyperspirantow!

niee wg nich my jestesmy dziwne bo nie myjemy włosów 2 razy dziennie tylko co 2 dni.

Gość kto pyta ten bladzi
Fajnie, ze sie dyskusja rozkrecila, dziekuje za wpisy. Jako ze jestem kobieta i jak potrafia brzydko pachniec faceci wiem, to interesuje mnie bardziej jak pachna kobiety w tych specyficznych miejscach, jakie wymienilam w tytule. Mniej lub bardziej intensywny zapach ma kazda kobieta, zgadzam sie. Jednak zastanawiam sie, czy ewidentne zaniedbania w higienie zdarzaja sie u kobiet, czy tylko Wam faceci smierdza fiutki, pachy i stopy. Czekam na wpisy z Waszej autopsji:)

co do braku higieny u kobiet to w mojej ex klasie była kiedys laska która nie myła 3 tygodnie włosów powaga!!! FUUJJJJJ

Gość gość
ehheeh, moja kolezanka z czasow liceum oprocz wasa pod nosem, szczoty pod pachami i na nogach (bujne owlosienie brunetki z nadmiarem testosteronu), hodowala namietnie rybi zapach z cipki (szczegolnie ostry w czasie okresu, wyczuwalny pzrez jeansy!), pot spod pach taki ze az strach i do tego stopy....jeeeeeju, ja musialam mieszkanie wietrzyc po jej wyjsciu. No i co.....pare lat pozniej zaczela chodzic do kosmetyczki, depilowac klaki woskiem, myc sie tez chyba czesciej zaczela i wyszla za maz w wieku 21 lat po 6 miesiacach chodzenia z calkiem przystojnym chlopakiem. Wniosek - albo zaczela faktycznie dbac w koncu o higiene, albo chlopak lubil smrody, podobno sa tacy, ktorych fetor niemytego ciala podnica:o

Gość Glupio zaciekawiona
Sluchajcie, teraz moge w sumie o tym powiedziec bo zerwalam z tym chlopakiem. Ale powiem wam szczerze ze jemu smierdzialo lekko z okolic ptaka a moze jajek... To nie byl mily zapach - ciezko go okreslic ale moglam go poczuc juz z odleglosci 50cm. Myslalam ze to normalne i troche mnie to przerazalo(bo wiedzialam ze dba o higiene i ma zdrowego... ale i tak smierdzial). Czy to normalne?

Gość gość
naturals---> na studiach u mnie byla dziewczyna - ksywka Fleja, ktora myla wlosy, jak juz jej sie kleily do glowy. Reszta zwisala smetnie do pasa, ale ta przylizana glowa....masakra! Do tego kolega widzial ja latem w sukience bez rekawow, a jak podniosla pache to.....no sami wiecie, kalki, same kuuu@@a klaki:D Zwierzyla sie mu rowniez, ze woli sobie ranp dluzej pospac niz wstac i zrobic sobie makijaz. No Fleja normalnie, nie inaczej:DJej ulubione zajecie to zabijanie potworow i rzucanie czarow w tych grach komputerowych, japonskich, nie pamietam jak to sie nazywa....Jej facet - jesli chodzi o flejowatosc bardzo do niej podobny:D

Gość gość
glupio zaciekawiona--> skad wiesz ze mial zdrowego? Grzybica u facetow przegbiega bezobjawowo, nic zazwyczaj nie widac na ptaku, tak moj eks mial, o ktorym pisalam tu. Zaden zdrowy , myjacy sie facet nie ma smierdzacego ptaka:o U mojego obecnego, nigdy sie to nie zdarzylo.

Gość Glupio zaciekawiona
hmm moze mial grzybice... teraz juz sie nie dowiem. Fakt iz mialam grzybice i to pewnie wlasnie przez jego brudna palke:P bleh Juz sie nie moge doczekac jak pojde do lozka z facetem z normalnym fajnym ptakiem i bede mogla go mmoocno piescic (bo z tamtym nie dalo rady) ALe ogolnie czy ptak smierdzi? bo dyskretnie kiedys spytalam sie mojego chlopaka czy nie przeszkadza mu moj zapach intymny a on 'nieee jest super' ale moglby sie spytac mnie 'ej a moj jest nice' i wtedy by wiedzial czemu go nie lubie dotykac....

Gość Glupio zaciekawiona
dzieki pozdro600, czyli jest nadzieja ze nie wszytskie palki smierdza, to mnie cieszy, ale musze zbadac czy ze mna juz wszytsko ok, zeby kogos nie zarazic,mysle ze ok;) i juz sie nie moge doczekac :)

Gość Kilajminogi
Nieprane majteczki , nieprane skupuje skupuje nieprane majteczkiii po 2 zł po 2 zł

Gość Glupio zaciekawiona
bo juz pozbylam sie wszy i swierzba

Gość halllina ze mlyna
hoop