Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bernadetka23

Czy tez lubicie patrzec na siebie w lusterku?

Polecane posty

Gość Bernadetka23

Uwielbiam ogladac sie w lusterku, moglabym spedzic przy nim kazda wolna chwile, zawsze jak mijam jakies wystawy to musze sie gdzies zobaczyc w odbiciu.Mam na tym punkcie bzika.Strasznie o siebie dbam.Uwielbiam podziwiac swoja buzie i uwazam sie za bardzo ladna.Czy to juz narcyzm?tez tak macie????

Gość 66633
tez lubie ale bez przesady.. nie przy kazdej okazj..

Gość zajebiscie przystojny
Ja mam tak samo , czasami az zazdroszcze tym ludziom ze moga obcowac z tak niesamowiecie przystojnym mezczyzna i moga podziwiac doskonale dzielo Boga .

Gość gagatek_556
no cos wpadlas w samozachwyt gorzej byc nie moze .Przypominasz mi moja pseudo-kumpele .po prostu zenada.

Gość Bernadetka23
Ale ja nikomu nie mowie o tym ze uwazam sie za piekna choc osobiscie tak sadze.Poprostu lubie na siebie patrzec i podobam sie sobie taka jaka jestem.

Bernadetka23>>>> nie przejmuj sie tym co wypisuja , wiedz za zawsze znajda sie jacys zawistni ludzie ktorzy nam zazdroszcza :O

Gość Bernadetka23
To nie znaczy ze innych kobiet nie uwazam za piekne.Czasami mijam na ulica jakas i stwierdzam, ze jest bardzo ladna.Poza tym uwielbiam robic sobie zdjecia i potem je ogladac z kazdej strony...Wiem, ze to troche dziwne ale moze ktos tez tak ma?

Gość Perfectione
kurcze a ja jestem narcyzem i nie wstydze sie tego:) nie jestem jakąs lalunia rozową i pustaczką ale po portu narcyzem:) uwazam ze jestem bardzo ladna zaakceptowalam wzystkie swoje wady i potrafie godzine siedziec przed lusterkiem i stroic rozne minki wystawy,szyby zaparkowanych samochodow itp ciezko jest sie skapnąc czy ktos jest narcyzem:)

Gość Perfectione
Bernadetka23 -- siostro!! mam tak samo jak ty:D zdjecia to moja mania:D o kurde.. nie wiem czy robisz sobie jaja ale doslownie mam to samo:P

Gość gagatek_556
hej zajebiscie przystojny,przeslij mi swoje zdjecie na gagatek556@vp.pl to moze jak cie zobacze to orgazm dostane bo dawno sobie dobrze nie robilam .

Gość Bernadetka23
Nie robie sobie jaj, naprawde mam manie na swoim punkcie.Dobrze ze nie jestem w tym sama:P

Nie tylko orgazmu dostaniesz ale i mozesz zaciazyc , chyba tego nie zrobie - za duze ryzyko , ale z drugiej stronie mialabys sliczne dziecko to po mnie

Gość Perfectione
kurcze... a ja tak sie ostatnio zastanawialam czy to jest normalne:D juz dawno stwierdzilam ze jestem narcyzem...Tylko ze mnie czasami to slęczenie przy lusterku męczy bo tak w siebie patrze i tak bardzo siebie podziwiam ze z czasem widze swoją zmarnowaną twarz w lustrzanym odbiciu i do tego uuuuwielbiam komplementy i popadam w samozachwyt jak ich slucham doslownie w piórka obrastam:p;)

Gość Bernadetka23
Jezu, zawsze jak kogos poznam to pierwsze zblizenie po jakims tam czasie to robienie loda! Znajomi powiedzieli ze jakas chora jestem ze powinnam najpierw sie z nim przespac a nie zaczynac od robienia loda. Ale kiedy ja to lubie Myslicie ze faceci sadza ze jestem jakims perwersem? Przeciez oni to lubia? A moze sie myle? Moze to zbyt intymne? PROSZE POMOZCIE

Gość Bernadetka23
Ja sie nigdy zmarnowana nie widze i nie mam ani jednej rzeczy ktora moglabym sobie zarzucic.Nie chcialabym niczego w sobie poprawiac ani byc inna osoba.Ja poprostu siebie kocham:D ale jestem stuknieta:P

to jest normalne , mam swietny przepis na lody : LODY 2 szklanki mleka, 3 jajka (2 żółtka i 1 całe), 15 dkg cukru Mleko zagotować. Cukier utrzeć z 2 żółtkami i 1 całym jajkiem na białą pulchną masę. Pod koniec ucierania dodawć stopniowo gorące mleko. Postawić masę na małym ogniu i stale mieszając podgrzewać do zgęstnienia. KAWOWE - do masy dodać 2 łyżeczki kawy Nesca. KAKAOWE - 1 dkg kakao rozprowadzić w zimnym mleku i zagotować, dodać do masy. OWOCOWE - lody zrobić z 1 i 1/2 szklanki mleka, po oziębieniu dodać 1/2 szklanki soku owocowego. ŚMIETANKOWE - lody zrobić z 1 i 1/2 szklanki mleka, po oziębieniu dodać 1/2 szklanki śmietany. Po oziębieniu masę mocno zmiksować i włożyć do zamrażalnika. Po godzinie wyjąć i lekko skrzepnięte mocno zmiksować. Ponownie włożyć do zamrażalnika

Gość Bernadetka23
Dlaczego mój chłopak kiedy ma orgazm nie jęczy jest to dla mnie bardzo dziwne bo poprzedni az krzyczał z rozkoszy? .Zaznacze ze obecny powiedzial ze zadna dziewczyna nie podniecała go tak jak ja .Więc czemu tak jest ?? Zle sie z tym czuje .Czy ktos tez tak ma??

Gość gagatek_556
oki .Bernardetka kazdy ma jakas manie wiec ty mozesz patrzec w lustro 24h mi to osobiscie nie przeszkadza .Tylko cos Cie kiedys moze ominac cos fajnego w momencie kiedy bedziesz sie tak zachwycas swoja uroda ;)bez ironii:)

Gość Bernadetka23
Prosze sie podemnie nie podszywac, ja nie mam chlopaka

Gość Bernadetka23
To nie znaczy ze ja caly czas na siebie patrze, no bez przesady mam duzo rzeczy na glowie i nie mam na to czasu.Codzi mi o to, ze lubie swoja usmiechnieta buzke w lusterku i uwazam sie za bardzo ladna.

Gość Bernadetka23
pachnę peruwiańskimi rodzynkami i kleszczem, który zagnieździł się pod skórą bawoła Ponadto zalatuję subtelnie moczem woźnej ze skansenu - Muzeum Ziemi Kieleckiej Uwielbiam kaczy stolec z odtłuszczonym majonezem, rozsmarowany na chrupkim niskokalorycznym pieczywie i teraz mam porblemy z cerą.Popadam w skrajności pale cygare z fidelem ,wydłubuje rodzynki z koziej dupy ,stosuje jako niskokaloryczny dodatek do drugiego dania jako prfzyprawa do mięsa

Gość Perfectione
gagatek_556 -- to nie tak ze my siedzimy ciagle w domu i gapimy sie na siebie nic przez to nie stracimy wrecz przeciwnie zyskamy!! bo akceptujemy siebie w 100% jestesmy pewne swojej urody jaka by ona nie byla wiec jestemy bardziej otwarte na swiat i bardziej PEWNE SIEBIE!

Gość Perfectione
ja mam zwyczaj mawiac bardzo szybko łachowo jak ktos mi ględzi " taak taaak.. wiem wiem jestem piekna mądra i wogole:P " jaka bym nie byla KOCHAM SIEBIE

Gość doyouhere
Perfectione nie lubie narcyzow, mysla tylko o sobie mowia tylko ja to ja tamto... sa nudni do bolu, kurwa na swiecie sie sa piekniejsze widoki niz wasze mordy i ciekawsze tematy niz wasze mordy poza tym smieszmy mnie jak ktos ma swoje zdjecie na tampecie w kompie, albo w komorce..boze jakie to puste i prozne..i po prostu głupie.. samego siebie ogladac na pulpicie. rozumeim gdyby to były jakies osiagniecia naukowe, sportowe...a to po po prostu swoj własnych ryj oglada ktos i sie zachwyca.. rozumiem jakbyscie były modelkami , bo to troche w zawod wpisane.. ale nawet modelki nie sa takie prozne jak wy spatrzenie psychiczne narcyzm klasyfikowany jest jako dolegliwosc psychologiczna.. radze odwiedzic hospicja, szpitale, osrodki dla neipełnosprawnych..moze zmienicie troche podejscie do zycia..nie jestescie sami n swiecie nudziarze z was nie ma o czym z wami gadac bo gadac tylko o sobie nie dopuszczacie innych do głosu co innego akceptacja samego siebie a co innego prozne wpatrywanie sie w lusterko jak

Gość pampamapama
HITLER TEZ LUBIł SWOJE OBLICZE OGLADAC NAMIETNIE W LUSTRZE PODOBNIE JAK jego kolega Stalin

Gość Bernadetka23
pierdolcie sie jebane zazdrosnice , brzydale opasłe z brzuchami faładami zwałami sadła o hydnymi ryjami!!!! zazdrościcie mi co??? Wont pasztety

Gość gagatek_556
W PORZADKU .w takim razie gratuluje pewnosci siebie i akceptacji samego siebie oby tak dalej i oby wiecej ludzi sie takich rodzilo bo jak narazie to jakies 90%ludzi na tym globie to jeden wielki kompleks .Ja niestety mam pewne kompleksy jak chhyba wiekszosc kobiet w tymkraju chociaz nie wybralabym sie do chce byc piekna bo uwazam ze nie ma czego zmieniac i uwazam sie za kobiete atrakcyjna ;)