Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooooooo

Co my za naród ?

Polecane posty

no proszę, i masz przykład. Lubię Was, bo nienawidzicie Niemców... :) Jakieś jedno głupie zagranie polityka, szum w mediach o głupim turyście i sprawa rośnie w oczach, pęka i zosaje brud w głowach innych narodów, które z prawdą pokrywają się raczej znikomie.

Shakall, oczywiscie, tak, jak w kazdym kraju. I dlatego nie mozna oceniac ludzi na podstawie narodowosci. Wiem, ze istnieja niepochlebne opinie, ale wg mnie moga je wyglaszac tylko ignoranci. Czy w ogole ktorys kraj ma pochlebna opinie u wszystkich? Kazdy jest przewaznie nielubiany przez sasiadow i lubiany przez jakis tam inny narod... Poza tym szanuje Twoje zdanie, ale musze juz isc spac, jutro wstaje wczesnie, dobranoc :)

a szkoda, bo przyjemnie się dyskutowało :) Na zakończenie: ja nie chciałem mówić, że nasz kraj jest \"wyjątkowy\" pod względem pozytywnym, czy też nie, ale zwrócić uwagę, że przez jednego szaleńca przez moment chociaż, ale mówi się o Polsce źle. Aby ten wygłup nie przyszedłw kanon powiedzeń o polaku pijaku, złodzieju i cwaniaku. Jeszcze by nam bandyty brakowało.

Jeszcze tylko uscislenie: \"oczywiscie, tak, jak w kazdym kraju\" - to bylo do postu o tym, ze istnieja ludzie na poziomie i Ci spod budki z piwem :) W miedzyczasie pojawil sie nowy post.

Gość zwyczajny frajer
a wiecie że to nie byli polacy ale prawdopodobnie polscy romowie?? dlatego mysleli ze sa z afryki na początku,po prostu polskojezyczne media jak zwykle sieją propagande antypolską,bryluje w tym jak zwykle tvn,neo-liberalna stacja propagandowa która propaguje wyzysk i materializm,codziennie ktoś na świecie kogoś zabija,czy amerykanie maja pluć sobie w twarz za wietnam albo irak??czy arabowie mają cierpiec za bin-ladena??niech się wstydzi ten co robi a nie ten co widzi,ja jestem prawym kolesiem,nie zabijam,nie gwałcei nie mam powodu do tego żeby wstydzić się za jakiegos debila,nie ja go wychowałem i nie mam znim nic wspólnego

Gość gsd
----> "prawy kolesiu... " -------> jeżdząc po świecie tu i tam miałem wielokrotnie tysiace przykadów beznadziejnie głupich zachowań naszych rodaków !

Gość zniecierpliwiona
Polska to kraj pomieszanych wartosci. Według mnie nie do pomyslenia jest aby osoby z wyrokami Sądu były w rządzie a tak jest więc tak już widocznie sie pomioeszało w tym karaju.A my ludu roboczy do pracy

Gość tomek c.
To straszne co się stało ! Pamięć o tym zdarzeniu na długo pozostanie w sercach Belgów. Belgów , którzy w latach Solidarności , a i wcześniej tak dużo Polaków przyjeli do siebie i tak dużo nam pomagali. Bezsensowność tej zbrodni jest porażająca ! I jak tu nie walczyć o przywrócenie kary śmierci !!!!!!!!!!

To taki typowy polski \" wkład \" do zjednoczonej Europy ! enamorada próbuje bronić coś , co tak naprawde obronić się nie da ! Jesteś za granicą - to uciekaj z miejsc gdzie są rodacy . Tam czeka cię wstyd i kłopoty ! Gdybym mial setną część tej wartości , którą Polacy ukradli tylko w sklepach niemieckich to Bill Geyc byłby przy mnie biedakiem !

przestańcie wszyscy stękac. nie wazne kto dokonał tej zbrodni, polacy czy inni , bo i tak byli to IDIOCI i nic tego nie zmieni. Jesli chcemy się zmieniac to zacznijmy od swojego ogródka. Popatrzcie ile na około jest malkontentów?? mówia: nieda się; to takie polskie; to My polacy; wszystko podwarzają; narzekają na wszystko; kombinują jak dojebać sąsiadowi; PIerdole takich ludzi. ps: sory za bluzgi ale nerwy mi puszczają

Gość zaaara
w genach mamy kargulostwo i tamcizm,..... to inni / tamci są durni nie ja ...ty ..... po świecie chodzą grupami polscy dresiarze a my co?.... .... udajemy że nie jesteśmy z Polski może wstawmy tu zdjęcia..... wstydzę się w Londynie?...... itp Swoją drogą mąż kumpeli w knajpie w Austri darł się na cały lokal "..... no co? ... nie rozumieją?.... to niech się k..wa uczą polskiego..." ale siara,...... pan menager przyjechał mercem a słoma z butów.

Gość piramnia
kuźźźźwa , co prawda to prawda. szalikowców i różnych takich ABS-ów wymiotło z Polski pojechali po MP-3

Gość g*********o
siedzą w sejmie i rządzie posłuchajta jakim jezykiem gadają a ile jadu!

Gość nie z polski
tak tak tak nad tym samym sie zastanawialam co z nas za narod : podly, wscipski, zawistny i kurewski, zdradziecki, zlodziejski i falszywy .... mozna tu wymieniac az stron zabraknie smutne ale prawdziwe polacy w swiecie nie maja dobrej opini , maja nas za glupkow i debili za prostakow bo niestety tak sie zachowujemy wszedzie ze sami sobie wstyd przynosiemy dlatego zmienilam obywatelstwo ale strasznie za polska moja kochana tesknie a wiecie co ? niech oni nas wszyscy w dupe pocaluja !!!!! pozdrawiam wszystkich rodakow.

Gość stary zgred 34 l
My taki naród , że wszystko robimy inaczej : - inaczej niż wszyscy kochamy Pana Boga -inaczej niż wszyscy mamy podejście do wielu spraw (np. historii ) -inaczej.... -inaczej... -inaczej... Wszystko jest inaczej , odwrotnie , przewrotnie , często głupio i naiwnie.

Wiecie co? Wstydzcie sie za siebie, a nie za narod, najlepiej bluzgac na wszystkich \"Polaczkow\" jakby sie samemu nie wiem skad bylo. A Wasze rodziny, przyjaciele to niby kto? Niemcy, Anglicy, Belgowie? Nic nie poradzicie na to, ze jakis polski dresiarz jedzie do Anglii i robi siare, jedyne co mozecie zrobic to dawac przyklad soba, ze nie wszyscy Polacy sa tacy, a nie wstydzic sie pochodzenia i udawac, ze nie jest sie Polakiem :O PS. W kazdym kraju jest menelstwo i cwaniactwo.

Gość kelnerka
Jestem w Anglii i mjak dotad nie spotkalam sie ze zla opinia na temat Polakow, a moj szef chwali sobie nasza prace i chetnie zatrudnia ludzi z Polski. Zreszta przewaznie sa to studenci lub eks-studenci, wiec nie zadne buractwo, choc ono do Uk tez przyjezdza...

Gość nie wiem tego
co to było z tym Belgiem i mp3

Gość homa
mają skurwiela !

Gość homa
mają skurwiela ! kara śmierci to mało !!! ale opinia w świecie a przede wszystkim u wspaniałych Belgów pozostanie na długo.

Gość amen*
i niech wszystkich takich polaków , romów , arabów , żydów , ruskich i innych raz nazawsze wyeliminują ze społeczeństw . Zostanie 100 tysiecy uczciwych i nawiedzonych na kuli ziemskiej i wtedy będzie spokój . amen.

Gość llllllllllllll
Co my za naród !!!??? A pojebany najbardziej ze wszystkich narodów świata ! Gorszy od bambusów , żydów , cyganów , ruskich , niemców . pepiczków i wielu innych ! Całkowicie do spodu pojebany ! I dlatego go kocham szalenie...

Gość llllllllllllll
A kto Ci każe wychodzić wieczorami ! A sieć kurwa w domu i oglądaj telewizje ! I tak umrzesz wcześniej lub póżnoiej !

Gość llllllllllllll
Ja tam wierze w przeznaczenie.... Żebyś sral , kichał i pierdział jak Ci pisane zginąć od noża to Cię zabójcy zawsze znajdą ! Takie jest przeznaczenie takie fatum ! Przed przeznaczeniem nie uciekniesz !

Gość do llllllllll
Taaaa..... To najlepiej wskocz w ogien, zobaczymy czy Twoje przeznaczenie Cie uratuje... Lepiej sie na nie nie ogladac i unikac ryzykownych sytuacji.

Gość llllllllllllll
---------> do llllllllllllllllll ---> typowe pierdolenie kotka za pomocą młotka ! Właśnie dlatego ,że jestem przekonany że przed przeznaczeniem nie uciekniesz pierdole wszystko w dupe , nie stresuje się i wchodze zawsze w przysłowiową czarną dupe . Jak mnie będą mieli zajebać to i tak mnie znajdą ? Jaka strata ? Jestem zwykłym śmieciem dla ludzkości jak 100 % was !

Gość llllllllllllll
Takie ogólne chore myślenie , że jesteście komuś potrzebni ! Ojciec , Matka , może brat lub siostra , dalej żona i pięć dzieci --> łącznie tuzin osób i co ...............? Jesteśmy śmieciami w niezbadanej niesko ńczoności ? Żyjeny umieramy - jeden na milion coś wymyśli i jego się pamięta ? Reszta to zwykłe mięso armatnie ...