Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błyszcząca się 22

BŁYSZCZENIE się CERY

Polecane posty

Gość zobacz kolo
...serca jezusowego w drogerii, takiej na roku, kolo apteki.

Gość błyszcząca się 22
Dzięki, masz rację, w poniedziałek będę w mieście to się tam przejdę i zobaczę, może akurat będzie. Ta drogeria to się chyba Maczek nazywa :). Pozdrawiam

Gość błyszcząca się 22
Kurcze, kremu niestety do dnia dzisiejszego nie spotkałam w żadnym sklepie, nawet w Maczku. Już straciłam nadzieję.. może ktoś wie, gdzie go można nabyć - chodzi o krem "Siarkowa moc" firmy Barwa. Pozdrawiam.

Gość bija
krem barwy siarkowa moc dlamnie nie zdał egzaminu po 3 h błyszczenie wraca a kupiłam w aptece za 17 zł nie polecam

Gość drażetka
czesc nie jestes jedyna mam 23 lata prawie i odwieczny problem wypryski plus mega blysk na twarzy przetestowalam miliony kosmetykow aby wkoncu znalezc najlepszy i jest to zel do mycia twarzy i krem vichy normaderm drogi ale sie oplaca 1 raz znalazlam krem ktory doslownie matuje od rana do iweczora i tak totalnie zero blyszczenia zakochalam sie w nim bo nigdy nic innego nawet drogiego nie potrafilo zmatowic moja megablyszcaca sie twarz a to vichy ekstra do tego leczy wypryski i po miesiacu okolo juz nie mam nic zadnego pryszcza cera sie nie swieci wogole do tego jest podklad z vichy normateint czy cos takiego ten sam plus matuje na caly dzien nie zatyka porow lekki skora oddycha i leczy wypryski jedyny minus nie kryje bardzo dobrze wiec na zazwyczaj dobieram inny podklad odrobinke aby pokryc np maybelline matt mousse super matowi ale znowu brudzi bardzo ubrania jesli wolisz cos tanszego z avonu perfectwera extralasting tez dobry ale wysusza z czasem skore puder najlepiej sypki ale do poprawek gdzies w podrzy pracy itd to w kamieniu niestety nie znalazlam tego najlepszego ale z clinique jest dobry i puder i podklad zarowno matujacy jak i z seri matujacej i leczacej pryszcze tez drogie ale warto jak dla mnie podstawa to vichy przed makijazem takze nkladam ten krem dluzej matowi skore sam krem na caly dzien a jak naloze podklad to jzu nie ale to dlatego ze nieodpowiedni a jak uzywalam normateint vichy to skora matowa caly dzien .pozdrawiam i powodzenia