Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26042006

czego to objawy????

Polecane posty

Gość 26042006

staram sie o dzidzie .termin @ mam na przyszla sobote a mnie juz pobolewa brzuch jakby @ mial przyjsc lada chwila? czy moga to byc objawy zagniezdzania ,czy zblizajaca sie @??? bardzo chcialabym byc w ciazy ale boje sie kolejnego rozczarowania.zawsze przedz @ brzuch mnie pobolewa dzien przed lub w tym samay dniu co dostaje a tu jeszcze tydzien.a mnie z przerwami boli brzuch????

Gość oj nie wiem
mnie brzuch pobolewał prawie od samej owulacji ( a mnie boli rzadko, nawet w czasie @), bolały mnie piersi, miałam nudności, @ spóźniła się 5 dni, test wyszedł pozytywny, ale w ciąży nie jestem :( wiem, co czujesz, bo ja też staram się i staram, ale ... tak to już jest dużo powodzenia życzę

lepiej sie nie nakrecaj- dla swojego wlasnego dobra. Ja tez sie staram o dzidzie i w sumie widzialam u siebie juz wszystkie objawy ciazy- lacznie z bolami w podbrzuszu na tydzien przed @. Byc moze akurat tobie sie udalo i to faktycznie objaw ciazy, ale z doswiadczenia na forum wynika, ze kobiety, ktore chca byc w ciazy, dziwnym trafem maja ciazowe objawy, mimo iz wlasciwie w ciazy nie sa.....

Gość sabcial
Hej, nie nastawiaj się musisz czekać bo nikt Ci teraz nie napisze jesteś w CIĄŻY - czy chcesz tego? bo czasem myśle że kazdy kto zakłada podobny topik chce odpowiedzi: tak jesteś w ciąży albo nie niejesteś? Nikt tutaj nie jest jasnowidzem!!!!!!! Życze Ci powodzenia i jak najszybszego zaciążenia:) Ja staram sie od 7 miesięcy i co miesiąc boli, kuje, mam mdłości, zachcianki, bóle piersi itp. dolegliwości ale potem przychodzi i cóż trzeba być cierpliwym :)

Gość malutka_de
ciezarna trzymam za was kciuki :)

Gość do ciezarna
mam nadzieje ,ze gin dał ci jakieś leki na podtrzymanie? lez dużo ,jak najwiecej .jeśli problem jest w odklejającej sie kosmówce uwierz tylko łóżeczko jest zbawienne i wszystko wraca do normy. współczuje tego co przeżywasz ale mam nadz że bedzie dobrze