Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kimkaa

sączące wody płodowe

Polecane posty

Gość kimkaa
Jak wyglądają sączace się wody płodowe

jak woda, po prostu cały czas ma się mokro, jeśli masz takie podejrzenia to natychmiast do szpitala, żeby Cie przebadał lekarz i zdecydował co dalej

To jest bardzo poważna sprawa. Miałam też takie podejrzenia. Jednak na szczęście okazało się, że to niedotrzymanie moczu. Za nisko miałam brzuch, który mocno uciskał na pęcherz. Poszłam do swojego ginekologa, a ten jakimś paseczkiem sprawdził czy to wody płodowe. Radzę, żebyś szybko udała się do lekarza.

Gość kimkaa
A czy wody sączą się cały czas? Bo ja tak mam w nocy troszke i nad ranem od kilku dni.

wody sączą sie ciągle, bo też cały czas są produkowane, jeśli masz jakiekolwiek podejrzenia, udaj sie do lekarza, on sprawdzi, czy to na pewno wody, ale jeśli tak to sprawa jest poważna bo jest duże ryzyko infekcji ze względu na nieszczelność pęcherza płodowego, podaje sie wtedy zapobiegawczo antybiotyki

Gość asiol
W TE PĘDY DO LEKARZA I TO JUŻ !

Ja też miałam takie podejżenie, ginekolog od razu wysłał mnie do szpitala (37 tc) Położna powiedziała, że można domowymi sposobami sprawdzić, najlepiej założyć sobie zwykłą watę kosmetyczną, jeżeli szybko przemoknie to migiem do szpitala, jeżeli wogóle nie przemoknie to są upławy. Ja jednak wogóle bym nie ryzykowała i szybko udała się do szpitala