Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedza_a

ZAPOMNIALAM!! POMOCY PLIS

Polecane posty

Gość niewiedza_a

Czesc! Ratunku, bylam za granica i nie mialam mozliwosci kupic tabletek na czas, normalnie zaczynam brac w poniedzialek nastepne opakowanie po przerwie 7 dniowej, ale tym razem pierwsza tabletke wzielam srode....bylam w podrozy i nie mialam jak zdobyc tabsy:(zaniedbalam zapomnialam zwyczajnie o nich:( co teraz??Czy normalnie kontynuowac branie???Jak sadzicie??Zaznacze ze biore LOgest

Gość niewiedza_a
prosze pomozcie:( nikt nic nie wie na ten temat??:((((

Gość RIttaa
troche wydluzylas przerwe to po prostu bierz je i dodatkowo sie zabezpieczaj a potem jak juz leci do 21 i przerwa

Gość Golemka
hej - to teraz po prostu się nie przejmuj tylko bierz na spokojnie ale koniecznie przez 7-14 dni dodatkowo się zabezpieczaj. Ja ciągle zapominałam tabletek - może weź niech ci lekarz tak jak mnie da plastry antykoncepcyjne to się raz na tydzień nakleja, nie wiem jeszcze za dużo bo nie zaczęłam ale mam nadzieję, że już raz w tygodniu to kurcze pamiętać będę :/

Gość niewiedza_a
dzieki Wam bardzo:) wiec i tak zrobie:) o plastrach myslalam juz ale jakos przekonac sie do nich nie moge...a Ty jak?zadowolona z nich jestes?? nie obawiasz sie ze podczas np kapieli plaster sie odklei??:)

Gość Golemka
w sumie to nic jeszcze nie wiem jak to jest z tym doklejaniem , bo nie załorzyłam jeszcze, czekam na okres.ale czytałam że plaster trzyma się tak mocno że czasami nawed ostatniego dnia trudno go oderwać.a jak w kompieli czy pod prysznicem miałyby się odklejać to troche bez sensu by było, więc mysle że będzie sie trzymał:)

Gość plummka
spoko nie martw sie dodatkowo sie zabezpieczaj ale bedzie ok to tylko 2 dni i mozesz wiziac 2 tabletki mniej jesli chcesz dostawac okres caly czas w te smae dni czyli jak piszesz w poniedzialek

Gość niewiedza_a
tzn ze moge wziac 2 tabletki mniej?? chyba tak nie mozna... ja wzielam w jeden dzien zalegle...tak jak pisze w ulotce w razie pominiecia:) nie wiem czy dobrze...?

Gość plummka
mogłaś wziąć tylko 1 zaległą i jedna z bierzącego dnia,a srócić lub wydłużyć czas brania tabletek można ja tak robie jak nie chce zeby okres wypadł mi np. w urlop. oczywiście nie można przeginać ze spracaniem ale 2 dni są ok a wydłużyć możesz biorąc kolejne opakowanie bez 7 dniowej przerwy