Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie bardzo

Aby zrobić test ciążowy z krwi gdzie nalezy go wykonac i się zgłosic??

Polecane posty

Gość boje sie bardzo

Gość no po prostu musisz
musisz isc do jakiego laboratorium, okolo 20 zl. kosztuje hcg i okolo 25 beta hcg

Gość boje sie bardzo
kochana a gdzie dokladnie w szpitalu czy gdzie :( prawde mowiac to nie mam pojecia gdzie sie zglosic czy przychodnia czy na szpitalu , pobieranie krwi mam w swojej przychodni ale tam watpie ze test beta wykonuja :(

Gość no po prostu musisz
musisz zadzwonic i zapytac, wiem ze w przychoniach Medyk wykonuja moze masz taka w miescie, natomiast radze Tobie pytac raczej w prywatnych przychodniach niz w szpitalach , tam beda predzej wykonywac

Gość trzeba b yć na czczo
czy nie ma zanczenia o której sie idzie na ten test? jak wcześnie wykrywa? Mam termin @ na 30 czy jak jutro zroibie wynik bedzie wiarygodny? ile sie czeka na wynik?

Gość no po prostu musisz
nie trzeba byc na czco, nei ma znaczenia o jakiej porze, natomiast powiem Tobie tak : jesli wiesz kiedy mialas owulacje i minal od niej tydzien, to mozesz juz wykonac, ale najpewniej jest odczekac 2 tyg. od terminu "wpadki", naprawde tak bym radzila, poza tym przez miesiaczka poziom hcg bywa podwyzszony i to moze dac podwyzszony wynik, i po tak krotkim czasie ciezko bedzie stwierdzic czy to ciaza czy zaburzenia hormonalne, naprawde radze poczekac na miesiaczke, jesli sie nie pjawi wtedy test

Gość trzeba b yć na czczo
no poprostu, :) u mnie to nie wpadka tylko planowane, poprostu nie moge siue juz doczekac niedzili, chciałbym wiedzic wcześniej a wiem ze test z moczu mi nie da wyniku wiarygodnego bo jest za wcześnie :) dzieki za odp, pozdrawiam

Gość boje sie bardzo
kochane niestety u mnie nie ma takiego prywatnego laboratrorium , ale zaraz przejrze jakies laboratoria w wojewodztwie , dziekuje za odpowiedzi i piszcie jak cos o tym wiecie ❤️

Gość boje sie bardzo
patrzylam na laboratoria i lipa :( ktos wie gdzie jest jakies laboratorium w świętokrzyskim ?? okolice Ostrowca Świętokrzyskiego , Sandomierz itp ???