Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

Gość kiz
to co to powiedz arab??=P

Gość kiz
^najwazniejsze zeyby obrzezany =)

Gość kiz
hahah oj kochana hehehe boze ale tez sie przyzwyczailas do tego swojego troszke nieee

Gość kiz
singlem vvzy singelka ?jak cos baranie singlem 2 dni bylam bo potem poznalam mojego nowego ogiera pajacyku

Gość kiz
bum tra la la smierdzaca fujara.... podejrzewam ze grubas z ciebie wertyp bo ciagle o tluszczu pierdolisz ty to masz tam sadlo.... wez to chyba juz twoja pora tym kozom do obory paly poobciagac cooo

Gość mykuzey
hehehehe..ja sie nie przejmuje tym ze jestem po ciabatym..jak to ktoś ujął..ani też nie czuję sie kur..wką jak to ktoś ujął..łatwo się kogoś osądza ale jeśli zakochłbyś się osobie innego pochodzenia i się przespal to co..tez byłbyś po bambusie??czy innym tam kreolu??moj znajomy kiedys mowił ciągle z ma ochote przelecieć czarną kobiete ..i się chwalił i duma go rozpierała..a gdyby kobieta powiedziala ze ma ochote na czarnego męzczyyzne...to jest kurrrr...a wy co pchacie co się da i kozak wielki..ech to dobre...a tak wogole moj ciabaty był super..czekał na mnie az b ędzie mi dobrze bo to jest nawet w ich kulturze..a kultura niektorych polakow w lozku pozostawia wiele o zyczenia..nnie wszystkich oczywiscie..pozdrawiam.

Gość kiz
wertyp skacz te swoje mongolskie teorie prosze cie ty to jakims modelem chyba jestes obrzezany w dodatku umiesanionny no wszystko na miejscu ,, tylko nurtuje mnie jedno co taki extra chlopiec jak ty robi tutaj ??? bueheheh lach lach

A NIE MOWILAM ZE TO JAKAS TLUSTA WIEPRZOWINA SIEDZI TYLKO NA NECIE OBRZERA SIE CHIPSAMI CHLA PIWSKO I I TRZEPIE GROCHE JAK CZYTA OPOWIESCI O CUDOWNYCH OGIERACH !

Gość kiz
u lalallalalalalal

Gość kiz
wertyp kiedy ostatni raz cos fikales

Gość kiz
wertyp kiedy ostatni raz cos fikales

WERTYP TLUSTA SWINIA I TU JUZ ZNAMY ODPOWIEDZ OBLESNY SKWAR!

KIZ TO JEST PYTANIE RETORYCZNE ! TEN TLUSTY WIEPRZ WIDZI SWOJEGO FAJFUSA TYLKO W LUSTRZE !

Gość kiz
no tak miriem heheh noooo allle on twierzdzi ze ma miensnie ale chyba dloni i palcow od dwoch rzeczy ktore kocha miesnie dloni naturlanie wyrobily sie od walenia konia,,,, penseta a paluchy naturalnie od rozpisywania sie na roznych forach odrana do wieczora =);;;;))))))))>

Gość kiz
lepiej taki status on mi wcale nie przeszkadza spedalony kutasie hehehe lepszy taki status niz status zalosnego internauty ktory ma smierdzaca fujare w oplesnialym serze.... a wiesz piszezs ze zaden poloak by nas nie chcial czlowieku ja nawet nie mam zamiaru wiazac sie z rzadnym polakiem ja napolaka nie patrze mano jaki tepy jestes!!!! w chuj jestem szczesliwa ze po ciapacie bedzie nastepny ciapat jak mi z jednym nie wyjdzie.... po pierwszym myslalam ze sie nie pozbieram dwa dni poznalam innego kocham go juz do szalenstwa to trzeba miec dar do rozkochywania tak kobiet.... ty tego nie masz nikt nie zrobi dla ciebie co my zrobimy dla swoich turkow nawet nie wiesz jaki mam szacunego do mojego skarba.... a on do mnie ty i te twoje teorie bez kitu gubisz sioe w tym co piszesz a w dodatku sam sobie zaprzeczasz smierdzelu skunksiaku zty jaka grubosc co ty pierdolisz w kolko macieju te same teksty do chuja pastuchu

Gość mykuzey
ohh nie ważne...miłość jest miłością i dla mnie nie ważne z jakiego kto jest kraju..wiem,ze nie maja turcy dobrej opini bo wszedzie ich pelno bo chca robic pieniądze..fakt..ale popatrzcie na polakow co wyrabiaja..mam siostry w holandii i tam jest taki zart ze spada na pole samolot i sie rozbija a honeldrzy na to mowią iz oni chcieli tylko busik z polaczkami a nie caly samolot turkow...tak to jest ze pojda za pieniędzmi ale czy my polacy nie?..w rotterdamie roi sie od pijanych polakow koczującuch i czesto rzebrzą..a turek bedzie pracowal a nie chlal a ze sa przystojni to się podobają i umieja to wykorzystac..a kto by nie korzystał?..tak na nich wszyscy siadaja a jestesmy na rowni porownywani..a kto nam pomogl podczas rozbiorow?turcy!historie poczytaj...ja nie lubie niemcow za 2wojne..a jak otworzyli granice to polaczki juz lecą jak pieski i beda dla nich robic..100razy bym wolala e turcji pracowac niz w deutchland.a taka niechlubna historia.

Gość kiz
nie no ok piszesz dobrze ale jest jedno ale w zyciu nie pracowalabym dla turka bo tak jak napisalas oni chca zarobic pieniadze za wszelka cenne a wiec nie porownoj jak ci zaplaci niemiec a jak turek ja pracuje tylko z niemcami a nie z turkami jest w tej kategori masakra hehhe ale dzieki tamu tez cos osiagaja

TEN GNOJEK DALEJ ROBI Z GEBY DUPE PEWNIE ZNOWU TLUSCIOCHOWI NIE STANAL !JAHAHA TERAZ SIE WYZYWA!NIECH CI ULZY CWELU!

Gość kiz
wyjebane mam na ciebie moj przyjacielu .A PALA zawsze BEDZIE PALOWANA:,,,, i nie wyzywaj jej od glupich kurew ty glupi chuju smierdzacy flecie

KIZ DZISIAJ W PLANACH SEKSIK HMM?JA TAK JA CODZIEN MMMMMMMMMM UWIELBIAM ALE MAM CIARKI !

TA SMIERDZACA PALA I TAK TEGO NIE ZROZUMIE BLAHAHA 2 RUCHY I FINITO!

Gość kiz
miriem niestety dzisiaj nie ale jutro to nadribie hehe a Tobie zazdraszczam hhehe wiem ze bedzie cudniachowo hehe =P musze sie w koncu do tego loda przylozyc na dniach hi hi hi

Gość mykuzey
tak uwazaj bo cie zaraz wyrżna zważywszy ze ich armia jest 6na swiecie ..kupa kurzu by się została,,:)więc jednak cos robią..z lenistwa się to nie bierze..a moj leniem nie jest pracuje cięzko ,,,zobaczymy jak bedzie ja nie załuje mojego ciabata..nigdy z jego ust nie usłyszalam tak obrazliwych słow w stosunku do kobiet jakich Ty uzywasz w jednym zdaniu...strasznie bym załowala takiego chama..nara :)

Gość kiz
tak ja tez nie znam leni wszyscy ktorych uznam czy to moj ex czy teraznieszy facez sa bardzo pracowici nie to co tu nasi rodacy,.... a mojej przyjacolki maz jest tez ciagle zapracowany wez ty nie opowiadaj korwa histori wyssanych z palca z kad ci sie tio bierze

ACH NIE ZAZDROSC KOCHANA JUTRO WYNAGRODZI CI WIELOKROTNYM ORGAZMEM HEHE

haha juz wiem kim jestes ja pierdole co za ciec !Do zobaczenia elnuchu!

Gość kiz
hmmm ja se wpisuje dzisiaj ja polka on turek a tu mi wyskakuje FORUM STWORZONE DLA KOBIET a wiec co ty tu robisz wetrtyp hahahahah

Gość kiz
hmmm ok przyznales sie i po co znowu jestes taki tani z tymi swoimi jakimss chorymi wyzwyskami dziwki???? najwyrazniej nie masz pojecia kim jest dziwka nie masz pojecia co oznacza slowo dziwka