Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

Gość kiz
orospu =) hahah

Gość kasia_turek____
a moze wertyp to kobieta porzucona i wykorzystana przez turka i dlatego tak najezdza na wszystkie kobiety spotykajace sie z turkami ze to dziwki bo jej/jemu sie nie udalo? zastanawiajace! no ale coz dajmy spokoj kazdy zyje z kim chce i jak chce i nikomu nic do tego! milego dnia dziewczyny!

dla Wertypa - posluchaj GRUBSON - NA SZCZYCIE HEHE

Gość kiz
mezo - spirala nienawisci z dedykacja dla wetypa ty kochany nasz forumowiczu

Gość kiz
To Ci skurwysyny no ja pierdole jak mozna ....=)

Gość Ratay
Muzułmanie w Egipcie prześladują chrześcijan,porywają chrześcijańskie kobiety, dyskryminują mordują itp. itd. A i tak wiele wymodlonych jak i mających wiarę gdzieś głoszących o wolności sumienia etc Polek da im sowicie dupy. Utwierdzając ciapatych w przekonaniu że jednak prześladowanie innowierców to fajna sprawa bo nawet "katolickie" kobiety nie mają o to żalu i chętnie udostępnią dziury aby nie rzadko powiększyć grono muslimów w Europie. Cynizm,hipokryzja i pospolite kurestwo cechuje kobiety nacji słowiańskich w tym polek szczególnie. Mają też zasadny argument żeby swoje trzymać krótko za ryj, aby się w dupie nie poprzewracało im. To tak z innej beczki z pozdroo dla kurestwa aby zdechło w imię allacha miłościwego i jego popaprańca pedofila macho-ciacho-meta.

Gość beta48
Jak widać, mimo mojego wspaniałego i cudownego urlopu zagranicą, wróciłam do tegoż kraju, przeczytałam tylko ostatnią stronę (sorry, na resztę szkoda mojego cennego czasu) a tu nic się nie zmieniło. Jak zwykle jedna wielka żenada. Jak tam trepku samopoczucie? Czy przez 3 tyg. podniosłeś swoje durne ego??????????? Kolejnymi durnymi postami, obrazaniem innych jak również wstawianiem głupich linków? Jutro sobie muszę zrobić zrzuty ze stron, których nie czytalam ponieważ przydadzą mi się. Im więcej obraźliwości, nacjonalizmu itp. w twoich postach tym większy plus. Będzie wesoło, za jakiś czas, jak juz obiecałam. Śpij spokojnie, jeszcze trochę czasu masz nim trafisz tam gdzie twoje miejsce. Koledzy ci pokażą jak można "zostać kobietą" :))

Gość beta48
Zazdroszczą im wszystkiego a chyba najbardziej tego, że często za żony biorą sobie mlode, wykształcone i ładne laski. No coz, taka na Polaczka z brzuchem jakby byl w 9 miesiącu, z piwem w ręce, z wulgrayzmami w gębie, czy na jakies bezrobotnego biedaka, który liczy, że kobieta go będzie utrzymywała nawet nie spojrzy więc trzeba sobie leczyć kompleksy wypisując swoje głupie teorie i siedzac i szukając linkow do tendencyjnych tematów, pewnie część tematów jest nawet kopiowana tylko w części, to co wygodne i co pasuje. A niech tam, jak to ma podnieść ich ego, niech sobie bazgrzą, pokazują tylko swój brak kultury i swoje nieudacznictwo :))

zarzucacie ludziom że krytykują turków i ich związki z polkami, a same zobaczcie jak mówicie o polakach, o swych rodakach. nie wiem w jakim rejonie polski mieszkasz i z jakimi turkami się zadajesz, ale nie wszyscy polacy mają bebzun i żłopią piwo, i nie wszyscy turcy są źli, ja się z takimi nie zadaje, niezależenie od narodowiści ;)

Gość kasia_turek____
tu nie chodzi o wyzywanie polaków. ale dlaczego oni (męska płeć mieszkająca w Polsce) wyzywa,ubliża polka ktore spotykaja sie z turkami itp.? wiesz ja sobie nie pozwole zeby ktos mnie wyzywal od najgorszych nawet nie wiedzac jak wygladam kim jestem i mnie nie znajac tylko dlatego ze mam męża turka. ja rowniez mysle ze nie nalezy wszystkich wrzucać do jednego wora jest polak i Polak, tak samo Turek i turek itp. beta 48-witaj!

Gość kasia_turek____
wiesz wertyp nigdy nie ocenia sie ludzi po wygladzie a wazny jest charakter. ja nie twierdze ze turki sa ok bo wiem i znam tych ze tak powiem "nieobliczalnych" nie znasz mnie ani mojego męża więc nie oceniaj. ja się nie chce kłócić z nikim i to jest moja sprawa z kim sie spotykam i kogo mam za męża. ja niczego nie zaluje i trafilam akurat na ten model NORMALNEGO TURKA. tak ze wiesz sa ludzie i ludziska.

Gość kasia_turek____
wiesz co poznaliśmy się w Polsce nie jest muslinem jest starszy ode mnie mieszkamy w Polsce mamy dziecko on jest normalny a uwierz mi znam duzo turkow tu w Polsce. jestem z normalnej rodziny nie biednej on tez nie jest bogaty. wiem jakie jest zdanie o turkach i polkach ale naprawde nie trzeba wszystkich mierzyc jedna miara.

Gość kasia_turek____
o 6lat mowi normalnie po polsku dziecko jest ochrzczone i wogole

Gość beta48
trepku a ty jesteś z patologicznej rodziny? Aktualnie masz pracę, zasiłek dla bezrobotnych czy w ogóle żadnych świadczeń? Masz laskę, jest od ciebie starsza czy mlodsza? Jest bogata czy biedna? A może już jej nie masz bo się dowiedziała jaki jesteś naprawdę? No odpowiedz na te pytania, bo skoro żądasz aby tobie pisać kim się jest to napisz kilka słów o sobie, tylko proszę po polsku a nie po polskiemu. Ps. z tym "od pługa oderwana" akurat ci nie wyszło, wymysl cos innego, może jeszcze bardziej mnie rozbawi.

Gość kasia_turek____
turczynki znam ale takie ktore sa z polakami nie. znam polki ktore przeszly na wiare męza, znam tez takie ktorych faceci maja 10 na boku a one i tak dalej z nimi sa. takze widzisz wertyp u mnie jest normalnie. wiesz moj maz powiedzial mi kiedys ze mu wstyd za niektorych turkow ze tak traktuja polki i powiedzial wprost ze NIEKTÓRZY sa pojebani. moj maz nigdy mi nie mowil jak mam sie ubrac czy mam nie pracowac itd. nawet jak pojedziemy do turcji to powiem ci ze on ma taka normalna rodzine on byl wychowany tak ze jego mama w domu miala wiecej do powiedzenia niz ojciec (wiem ze wyda sie to glupie ale tak bylo bo niestety jego tata niedawno zmarl) mam kuzynke ktora od kiedy zaczela spotykac sie z turkiem zerwala wszystkie kontakty ze znajomymi jest mu podporzadkowana nie mam z nia zadnego kontaktu bo jej zabronil. i to jest wlasnie przyklad tego "gorszego" turka. nigdy nie zrozumiem takich dziewczyn, ja mam charakter taki ze nie dam sobie w kasze dmuchac jak sie cos nie podoba to wypad z baru. takze ja nie zaluje

Gość kasia_turek____
moja kuzynka to juz na starcie jest przegrana. ale ja sie do niej nie wtracam jej zycie. jak sie sama nie przekona to nie bedzie wiedziala. moj maz czyje sie jak polak woli polske od turcji. co do wiary ja go nie namawiam. wiesz jak mial byc chrzest naszego dziecka i bylam u ksiedza to zapytal mnie czy moj maz wie o chrzcie czy po kryjomu chce ochrzcic dziecko. usmialam sie bo mu powiedzialam ze wie i bedzie obecny na mszy pozniej po chrzcie rozmawial z moim mezem i powiedzial ze jeszcze sie nie spotkal z takim przypadkiem. oj wertyp duzo by tu pisac moj maz ma obywatelstwo polskie wlasciwie to on jest typem takiego ze tak powiem "spokojnego polaka" to znaczy jest uczynny dla kazdego jak potrzebuje pomocy i czasami tez dostaje po dupie za ta dobroc. no ale coz.

Gość kasia_turek____
uwierz mi znam takich skurwysynow turkow ze szkoda gadac ale przyznasz ze niektore polki to tez niezle ziółka.

Gość kasia_turek____
wertyp a powiedz mi (tzn.napisz) dlaczego ty jestes taki ciety na turków? masz dziewczynę? bo kiedys sobie tak myslalam ze moze jakas laska odeszla od ciebie wlasnie z turkiem i dlatego tak na nich najezdzasz? jezeli mozna spytac oczywiscie

Gość kasia_turek____
niewiem skad bo mieszka w innym miescie niz ja. jest ze tak powiem niepraktykujacym. ale odpowiedz na moje pytanie dlaczego?

Gość kasia_turek____
niby kto ci zaszkodzi? szczerość za szczerość

Gość kasia_turek____
ale dlaczego tak piszesz nie znasz mnie nie wiesz jak to u mnie jest. nie mozesz oceniac kogos tylko dlatego ze jest taki a nie inny. wyluzuj troche kazdy ma swoje poglady. jezeli chodzi o turczynki to nie sa one takie swiete za jakie je uwazaja. znam turczynke (maz turek) i poszla w tango z innym turkiem. wertyp nie denerwuj sie tak nie pisze z toba zeby sie powyzywac tylko spokojnie daj sobie na wstrzymanie.

Gość Bumer
Wertyp, rozluźnij się! www.youtube.com/watch?v=cKYeODP-Sek&NR=1

Gość beta48
Jak zwykle trepku pokazałeś jaki jesteś. A pisząc o mnie czy innych kobietach, no cóż... każdy mierzy własną miarą. Poprostu żal mi takich robali jak ty, że oddychaja tym samym powietrzem i nie maja zakazu nato :))

Gość nina45
witam ;-) ewe8 - napisalas ze Turcy sa BOGACI? o co chodzi? Ty chyba pomylilas zwyklego Turka z szejkiem arabskim z Emiratow hellllooo.. no chyba ze obracamy sie w innym kregu i slowo "bogaty" w twojej wypowiedzi ma inne znaczenie, nie wiem aczkolwiek, z twojej wypowiedzi wynika, ze chodzi o status finansowy.. echh.. pamietne czasy kiedy sie bylo dzieciakiem, wakacje w Turcji dokladnie w Alanyi i wycieczka fakultatywna - rejs statkiem.. az zal bylo patrzec na te dzieci, ktore pod portem zebraly pieniadze.. pamietam jak sie cieszyly oddalam im moje cukierki, prawie sie bily o nie. a Ty piszesz, ze ktos zazdrosci Turkowi pieniedzy,prosze cie, nie wiesz co piszesz..

Gość ewe8
nina, proszę Cię :) każdy Turek, którego znam jest bogaty, nie mówię tu o milionach, ale na pewno są bogatsi od Ciebie. To, że ty zapewne pochodzisz z biednej rodziny nie znaczy, że możesz dyskryminowac innych.

Gość cicek
wItam, juz probowalam kiedys porozmawiac z kims na poziomie ale widze ze temat glowny ulegl zmianie. Podpytam mimo wszystko czy ktos w temacie wiz pracowniczych jest zorientowany?

Gość kasia_turek____
ciciek a co glowni cie interesuje?

Gość cicek
Bo generalnie chce podjac tam prace. I teraz wszystko wisi w powietrzu bo ja zamiast zajacsie tym od marca to sie urlopowalam tam. Teraz sezon sie rozpoczal i byc moze w turystyce juz sie nei zachacze. Zostaje jakas knajpa-aby przelecial sezon potem zawalcze o turystyke. I teraz tak gdyby przyjmowala mnie Polska firma nie martwila bym sie o nic a wiadomo jak to z zagranicznymi pracodawcami-samemu trzeba sie martwic. zEby otrzymac wize pracownicza podobno on musi w tureckim ministerstwie pracy zlozyc umowe ze mnie przyjmuje. Juz widze jak to robi... :) a bez tego wizy pracowniczej nie otrzymam jesli sie nie myle. totez zastanawiam sie w jaki inny sposob otrzymac wize na dluzej....