Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

Gość polki
cicegim przeszukalam juz kupe stron zostalo mi jeszcze 230 stron na jutro ostatnio 13.10.12 o 01:34 strona 469 wpisal sie ktos o nicku ASHYMM do tej pory nie znalazlam kogos o nicku Aschkym ale zostalo mi jeszcze ponad 200 stron.

Gość polki
Do cicegim-AVIATORKI przejrzalam wszystkie strony od 1 do ostatatniej no i nie ma tam takiego nicku Aschkym naprawde cicegim idz do Lekarza bo z toba coraz gorzej. Do Linki ja rowniez nie zycze sobie aby jakis ciapus rzadzil nami w naszych miastach, ale jak widzisz nasze Polki juz zadbaja o to by ich ciapusy mogly sie panoszyc i rzadzic jak u siebie, mam tylko nadzieje ze Polacy pokaza tym Kebaba ze to Polska .Polak to odwazny czlowiek czego moglismy doswiadczyc podczas stanu wojennego, tylko oby Polacy w pore zareagowali zeby tego barahla nie nazbieralo sie tyle co we Francji lub w Niemczech.Serdecznie cie Linki pozdrawiam

Gość polki
DO cicegim-Avatorki przejzalam wszystkie posty od pierwszej do ostatniej strony i nigdzie nie znalazlam kogos o nicku Aschkym idz lepiej do Lekarza bo z toba coraz gorzej . Do Linki ja rowniez nie zycze sobie aby ktos taki jak kebaby rzadzil nami i naszymi Miastami, ale jak widzisz Polki juz dobrze zadbaja by ciapy mogly decydowac o nas, panoszyc sie irzadzic w naszych Miastach i Kraju mam tylko nadzieje ze Polski odwazny Narod rozprawi sie z nimi zanim milony ciapasow przyjedzie do naszego Kraju, pozdrawiam cie serdecznie Linli

Gość polki
DO cicegim-Avatorki przejzalam wszystkie posty od pierwszej do ostatniej strony i nigdzie nie znalazlam kogos o nicku Aschkym idz lepiej do Lekarza bo z toba coraz gorzej . Do Linki ja rowniez nie zycze sobie aby ktos taki jak kebaby rzadzil nami i naszymi Miastami, ale jak widzisz Polki juz dobrze zadbaja by ciapy mogly decydowac o nas, panoszyc sie irzadzic w naszych Miastach i Kraju mam tylko nadzieje ze Polski odwazny Narod rozprawi sie z nimi zanim milony ciapasow przyjedzie do naszego Kraju, pozdrawiam cie serdecznie Linli

Gość polki
przepraszam ale 2 razy sie udostepnilo

Gość do tego od pokazywarki ;)

Gość Do Polki
Cześc , z tego co piszesz mieszkasz z Niemczech i niestety dla ciebie masz kontakt z ciapami, ale w zwiazku z tym mialabym prosbe, czy moze wiesz, albo moglabys dla mnie ustalic pewne czule okreslenie "dymacz osłow" po turecku , gdzies to okreslenie padło na tym forum , ale nie potrafie go odnależc, chciałabym nim czule pozegnac jedno scierwo, ktore caly czas cos do mnie na facebooku wypisuje, mam cicha nadziej e ze ta czulosc moze go zniech eci i si e odpieprzy , on nie zna zbyt dobrze angielskiego, albo przynajmniej znajomosc tego jezyka w swoim wypowiedziach skrzetnie ukrywa, dlatego jest mi potrzebne tlumaczenie na język turecki, bo obawiam si e, ze po angielsku nie zrozumie, proszę o pomoc.

Gość Biała Kobieta
Jak do mnie ciapate ścierwo napisze na Facebooku to traktuję takiego jak szmatę do podłogi. Nienawidzę tych cwaniaczków, myślą, że zbajerują kolejną naiwniaczkę! Wrr...

Gość polki
Chyba ci nie pomoge bo chcialabym jeszcze pozyc jakbym o to Turka zapytala to nie milo by bylo, zobacz na tlumacza google.

Gość Do Polki
Dzięki Polki , tłumacz google tłumaczy tylko słowo: "osioł" , no cóż poprzestanę tylko na tym słowie. A może któraś z pozytywnie nastawionych by mi pomogła, taki ludzki odruch, więcej ciapatych dla was będzie, co wy na to piękne moje.

Gość Do Polki
Swoją drogą, mina ciapatego, ktoremu zadałabys takie pytanie BEZCENNA, za reszte zapłacisz kartą, ale oczywiście nie namawiam, wiem, że to dzicz.

Gość Zazdrosc
Przez was przemawia

Gość Zazdrosc
Prostaki , chamy!!!!!! Słoma z butów hehehehehe

Gość A konkretnie
kto komu czego zazdrości?

Gość a ty wklejasz gdzie sie da
i co sie-a w glowie-sianko!

Gość Islam
Bardzo ładna para Gratulacje

Gość Islam
Uwielbiam Ciapatych 😘

Gość Islam
MOJ ciapek przyjeżdża 20 marca yahuuuuuuu I będzie ślub I karta czasowego pobytu Hehehehehe

Gość Islam
Jeszcze jeden obywatel Turcji w Polsce Iyi aksamlar salaklar

Gość Hadi
Hadi gorusuruz Ne haber

Gość Hadi
Lekcja tureckiego Pazartesi - poniedziałek Sali - wtorek Carsamba - środa Persembe - czwartek Cuma - piątek Cumartesi - sobota Pazar - niedziela Anne - matka Baba - ojciec Araba - samochód Ay - miesiąc :D

Gość Hadi
Harika - swietnie Kotu - zle Corba - zupa Yarin - jutro Bugun - dzisiaj Iyi - dobrze Seviyorum - kocham :D

Gość Biała Kobieta
Islam - Polscy Narodowcy już się cieszą, że przyjedzie świeże mięsko do prześladowania ;)Yahuuuuu ;)

Gość Pomóż
a co z dymaczem osłów....

Gość nie widzę postów
:(

Gość 496 stron
a na nich same posty - jak nie widzisz, to ci mówię, że są , słowo zucha.