Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

Gość polki
ja jestem w szoku Linki co czeka nasze dzieci wnuki i czemu juz teraz nikt z tym nic nie robi.Linki w Polsce mamy 2 meczety wpisz w google meczety w Polsce, pozdrawiam cie i Biala Kobiete

Gość biała kobieta
Biała Kobieto - z tego co widzę to ciapuny i inne czarnuchy podwalają się do białych kobiet, szkoda, że te naprawdę ładne, zadbane i wartościowe nimi gardzą. na takie zera mogą się połasić jedynie idiotki, o niskim poczuciu własnej wartości ;)

Gość polki
Myslalam ze pierwszy wpis nie poszedl

Gość biała kobieta
Linki - oczywiście, że boję się tych ścierw ale w biały dzień przy ludziach to mogą mi podskoczyć :D jak jest bardziej "kameralnie" to takiego zlewam i traktuję ścierwo jak powietrze :)

Gość Biało Kobieto
jak ja tesknie za moim czarnookim misiem i jego weżem, ah.

Gość biała kobieta
polki - ja Ciebie także gorąco pozdrawiam ;) I Linki ;)

Gość Linki
polki ja też się boję o naszą i naszych dzieci przyszłość. Tym bardziej że statystyki rozmnażania mnie przerażają. Już za 20 lat ma być więcej ich niż nas. A co to jest 20 lat? To tylko jedno pokolenie. Dokładnie tak będzie. Albo przejdziemy na ich wiarę albo śmierć. Przecież w swoich krajach regularnie mordują tysiące chrześcijan. Czemu to jest owiane milczeniem. To jest ostatni dzwonek aby zareagować. Kiedy będziemy reagować? Kiedy nie będziemy mieli z nimi szans? Nie wiem ile jest meczetów w Polsce ale jeśli dwa to i tak o dwa za dużo. Ale na naszych ziemiach żyją muzułmanie i są to potomkowie Tatarów i z tego co wiem to nie ma z nimi kłopotów. No ale w końcu mieli kilkaset lat na asymilację ;]. biała kobieto i tak Cię podziwiam bo nawet przy ludziach łatwo dostać w zęby. To tylko chwila a ludzie też nie zawsze chętnie reagują. Nie mówiąc o tym że taki może szukać potem zemsty za potwarz. Przecież oni są na poziomie mentalnym jaskiniowców.

Gość biała kobieta
Linki - swoją drogą to straszne, że jak biała kobieta powie, że spotyka się tylko z białymi mężczyznami to jest uznane za przejaw rasizmu, a jak murzynka czy azjatka powiedzą, że spotykają się tylko osobnikami swojej rasy to jest wszystko ok. a ja to pierdolę, nie będę się błaźnić i szukać wymyślnych wymówek dla jakiegoś ścierwa, dla mnie jest krótka piłka - nie jesteś biały, jesteś islamskim ścierwem, odpierdol się ode mnie!

Gość Linki
biała kobieto Ale to wszystko jest wynikiem poprawności politycznej. Od dawna każdy biały to rasista a każdy czarny broni tylko swojej rasy. Ostatnio miss Francji była za biała i zrodziły się protesty że to rasizm. Wyobrażasz sobie jakby wygrała czarna i biali zaczęliby protestować że to jest za czarna? Od razu odezwałyby się te wszystkie związki praw człowieka i walki o równość wszystkich ras i do walki z rasizmem. Paranoja. Ja nie wiem co się z tym światem dzieje. A nie od dziś wiadomo że największymi rasistami są czarni. I czemu nie można wyzywać czarnych od czarnuchów ale czarnym białych od białasów wolno? Przecież to taka sama obelga dla nas? A islamiści też wyzywają wszystkich przeciwników tej religii od rasistów. Kolejna paranoja bo rasizm dotyczy rasy a nie religii a z tego co mi wiadomo to muzułmanie są zróżnicowani rasowo. Tłuki niedouczone. PS. nadal podziwiam za odwagę. Chciałabym choć raz zobaczyć takiego minę po takim tekście. :)

Gość polki
Dzieki Linki przychodz tu codzien jak mozesz i ty Biala Kobieto tez

Gość biała kobieta
te islamskie ścierwa trzeba batem rozganiać z europy, a nasi europejscy politycy to ciepłe kluchy, niech się nie błaźnią przed smoluchami, tylko zajmą się przyszłością białych ludzi.

Gość biała kobieta
Linki - nie chcę być nieskromna, ale gdyby każda kobieta zlewała zaloty tych śmieci, to islam nie zalałby europy aż w takim stopniu, bo ścierwa nie dostawałyby europejskiego obywatelstwa, tępaczki nie przeszłyby na islam razem z dziećmi z takiego związku. muzułmanie dzięki naszemu paszportowi i możliwości pobytu u nas nie sprowadzaliby swoich rodzin z azji i afryki do europy. byłoby piękniej. ale nie, przez takie frajerki musimy tolerować tych śmieci, a one później ze łzami w oczach zostają kopnięte w dupe albo są poniżane przez swoich panów. nie ma co się oszukiwać, żeby związać się z muzułmaninem trzeba mieć poddańczy charakter. i taka nie można zbyt wiele pyskować. i trzeba się liczyć z tym, że kobieta w ich oczach to nic, nawet w koranie tak jest napisane.

Gość Linki
biała kobieta. Dokładnie wszystko co piszesz to prawda. A potem jeszcze taka ci napisze że "każdy jest kowalem wlanego losu" ale o tym że jest kowalem też naszego losu to już nie pomyśli. Najpierw harde rzucają się jak ktoś ma złe zdanie o ich kochankach a potem plączą. Ale żeby zapoznać się z kulturą i religią to ona ci jeszcze napisze "sram na koran i mam w dupie co tam jest napisane". Dla mnie to idiotki. Dlatego deportować je razem z nimi. Kiedyś przez przypadek trafiłam na forum szwedzkie o tematyce prawnej gdzie Polki szukały porad jak załatwić swojemu muslimowi stały pobyt w Szwecji. Normalnie szok. I jeszcze jakie pretensje jak okazywało się że urzędnicy zadają im pytania chcąc sprawdzić czy to prawdziwy ślub czy tylko dla pobytu. polki jak będę miała o czym pisać to zaglądać będę :) Trzymaj się.

Gość Biała kobieta
Linki - Nie jedna już była na tym topiku taka co była szaleńczo zakochana w swoim habibi, a później tu pisała, że złamał jej serce :D ja dla takich imbecylek nie mam litości, powinno się je odesłać do afryki czy azji, i niech tam sobie żyją. pytanie tylko czy zdołają przeżyć w tamtejszych warunkach... :)

Gość Islam
Pisze jedna i ta sama osoba Jak ci sie to nie nudzi dzieciaku Tylko polmozg by sie nie kapnal Jak ktos to czyta to boki zrywa ze smiechu Idiota

Gość Islam
Wer idioto typie Panna cie zostawila dla turasa i choooj cie strzela przyznaj sie hehehehehe Nie potrafisz sie z tym pogodzic i swoje frustracje wylewasz na babskim forum Ty naprawde jestes niedorozwojem umyslowym i potrzebujesz psychiatry Sprzedales juz auto??

Gość Islam
Ty sie pomyliles jak sie urodziles A Hitler o tobie zapomnial bo powinien cie przez Oswiecim przepuscic:-) I bylby spokoj

Gość Islam
Taki gnojek metr pięćdziesiąt w kapeluszu rzuca sie jak wsza na grzebieniu i mysli ze jest anonimowy Twoje foty juz wszyscy zainteresowani widzieli Male gowno

Gość Islam
Cwany jestes tylko tutaj a jak przychodzi co do czego to miekki jak kupa gowna jestes Masz to nieszczęście ze cie znam

Gość notakkk
bloga piszesz debilko ? zaraz ci zylka peknie

Gość Islam
Jestes jak milo:-)

Gość Islam
O moja zylke sie nie martw Lepiej pomysl o jakims lekarzu Tylko wiesz takim od czubkow

Gość Islam
Ja wszystko rozumiem Ale zeby az tak ziac nienawiscia Tylko chory człowiek tak potrafi Takich jak ty powinno sie izolowac bo jestes zagrożeniem dla zdrowych ludzi Poczytaj sobie swoje wcześniejsze wpisy tutaj Dobrze wiesz o których mowie W pewnym momencie przychamowales bo strach zajrzal co do dupy Zaczales byc jakby " publiczny" :D I dlatego właśnie teraz piszesz anonimowo jako pomarancza Hehehehehe zenada

Gość Islam
Co zamknoles sie?????? Hehehehehe a jutro od rana powtórka z rozrywki Wer idiota typ będzie pisal w kilku osobach Dawaj malenki pisz pisz stuknie nam 500 stron Nie oszczedzaj materialu Wklejaj linki i filmiki Kochamy cie alleluja:D

Gość polki
Do islam o czym ty tu wypisujesz ani kupy ani dupy sie twoja bazgranina nie trzyma

Gość Reat
Hej Wszystkim, kiedy pierwszy raz weszłam na to forum , to przeczytałam ostatnie wpisy, a resztę wyrywkowo, dzisiaj czytałam inne strony i pozwoliłam sobie przekopiować historię związku opisanego tu przez jakąś dziewczynę , jej związku, a tak naprawdę EWOLUCJI ZWIĄZKU: 2/ ETAP II: nika123 Hej dziewczyny!!! Wiekszosc z was mnie pewnie nia pamieta, ale pisalam tu ok 2 lat temu. Teraz jestem zoną Turka, mamy slicznego synka i wierzcie mi, wcale nie jestem z nim szczęśliwa. Gdy bylismy parą było wspaniale. Jesteśmy małżeństwem i jest do d.... A przecież ja jestem z "cywiliozowanym" Turkiem. on urodził się w Norwegii, jest inżynierem, mowi biegle 4 językami, nie jest religijny, lubił się pobawić, wyjśc do klubu, wypić piwo, powygłupiać się ze mną. Jego 2 braci to bardzo nowocześni ludzie. I on też sie taki wydawał. Ożenił sie ze mną bo mu imponowała moja niezależność, wykształcenie, nie chciał mieć w domu uległego, nudnego niewolnika, chciał mieć partnera do tańca i różańca. CHCIAŁ!!!!!!! Bo teraz co raz bardziej próbuje mnie przerobić na swoją modłę. Najlepiej zebym siedziała w domu, gotowala obiadki, zajmowała się dzieckiem i nie odzywała się niepytana. A broń Boże nic na temat jego pochodzenia czy islamu. Wczoraj czytałam artykuł o burkach i chciałam sie z nim podzielić etymologią tego słowa. Ale jak on zaczął na mnie wrzeszczec, nie wiem o co. Ze jestem głupia, ze o czym ja gadam, ze pojecia nie mam o niczym. Trochę sie z nim posprzeczałam i powiedziałam mu coś, nic złego... A on zamachnął się na mnie i powiedział, żebym zamknęła mordę. Myslalam, ze mnie uderzy. Pierwszy raz przestraszyłam się człowieka z którym żyję pod jednym dachem. I to jestem ja żyjąca dzięki Bogu w Szwecji, mająca pracę i w razie czego majaca możliwość odejscia. A co z tymi dziewczynami, ktore tego nie mają. A jeszcze nie daj Bóg mieszkają w Turcji. KAPLICA! Poczytajcie moje posty sprzed prawie 2 lat, w samych superlatywacjh o nim pisalam....;/ Kwestią czasu jest tylko kiedy od niego odejdę. Jestem nieszczęsliwa z nim. Mamy piekny dom, pieniadze, a mimo to życie z nim jest juz co raz bardziej nie do zniesienia. Zaraz docztam resztę więc też ją wkleję.