Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

Gość nina45
mieszkam w holandii - tutaj jest ich wiecej niz grzybow po deszczu:p "doswiadczenie" to za duzo powiedziane.. ale krecilam z Turkiem , mega ladny i w ogole.. ale ze nie chcialam z nim isc do lozka to wydygal mnie. z Inna poszedl pewnie, zreszta bylo minelo :D

Gość kiz
acha a wiec nie wiesz co stracilas =P a teraz z jaka narodowoscia krewcisz ??

Gość nina45
narazie z nikim :P ale byl moment , ze z Belgiem cos tam bylo, ale jakos nie wyszlo.

Gość nina45
ale niedlugo jade na erasmusa do Hiszpanii wiec moze jakis fajny Hiszpan sie przytrafi :) :D :D

Gość nina45
nie nie lece wertyp na czekolade - juz wczesniej to pisalam :P ale nie no ladny byl, no kurde nie bede klamac :P Moze na to polecialam tez po czesci, juz sama nie wiem, ale ciesze sie ze to juz bylo i nie wroci, sasasaaa :>

Gość nina45
coooo, hahaha a czemu sie pytasz ? ;O

Gość nina45
to zalezy z jakiej perspektywy patrzysz :P erasmusy moim zdaniem sa fajne, bylam w Hiszpanii za dzieciaka z rodzicami na wakacjach , ale teraz znowu nie moge sie doczekac wyjazdu :D a mowisz ze sa glupie bo sam nigdy nie bylas na takim :P

Gość nina45
no to cie rozczaruje - nie jestem :p a z byle kim, kto sie pierwszy lepszy nadwinie nie pojde spac. Nigdy.

Gość nina45
hehehe POLAK ! :D

Gość nina45
Niemki, Holenderki czy nawet Belgijki - wygladaja podobnie.. rzadko na prawde rzadko sie spotyka atrakcyjna laske.. rzaaaaaaaadko. a co do Turkow i Holenderek - one nie leca na nich :P czasami na ulicy spotkam jak Holenderka spaceruje z Turkiem , ale rzadki widok :P tutaj Turcy bardziej wlasnie z Polkami chodza, czy nawet ostatnio z kolezankami spotkalysmy Rosjanke( w Holandii Rosjanka to rzadki widok) tez wlasnie z Turkiem- ale to malzenstwo podejrzewam, bo byli w podeszlym wieku :)

Gość nina45
marokancami ? ja nie wiem, ja nie widzialam , a moze widzialam a nie wiem nawet, zadnego Marokanczyka tutaj.. a zreszta, ja ich nie odrozniam, Marokanczyka czy Egipcjanina czy Tunezyjczyka czy nie wiadomo kogo jeszcze.Dla mnie to wszyscy sa Arabami :D Ja jeszcze pare lat i emigrujeee do mojej Hiszpanii, o ile wszystko pojdzie tak jak to sobie obmyslalam. W sumie rodzice to oni chca tutaj zostac juz, ale ja cos czuje, ze na pewno jeszcze sie przeprowadze do innego kraju .. myslalam o powrocie do Ojczyzny, ale czas pokaze.

Gość nina45
cieplo, nie cieplo - Hiszpania jest moja miloscia, kocham ten kraj. ale na prawde rozwazam powrot do Polski , moze to i smieszne ale mysle przyszlosciowo- kiedys na pewno bede miec meza, dzieci itd.. Nie wyobrazam sobie takiej sytuacji, ze np. meza bede miec Wlocha( nigdy nie wiadomo kto sie przytrafi xD), a bedziemy mieszkac przypuscmy w tej Hiszpanii. nosz kuzwa sorry- jakiego jezyka bede uczyla swoich dzieci? po jakiemu bedziemy rozmawiac w domu? a ja nie mam pewnosci, ze moje dzieci naucza sie biegle trzech czy czterech jezykow, a po 2 nie chce zeby w paszporcie tam gdzie jest obywatelstwo mialy dodatkowo 250 linijek.. to bez sensu.. mija sie z celem .Wiec najlepszym rozwiazniem bedzie Polska :D

Gość wiktoras 840
ufffff

haha nina45 doskonale Cię rozumiem :D zawsze jak chociazby myślę o takim związku to zaraz włącza się w mózgu lampeczka "praktyczność" i zaraz odechciewa mi się takiej egzotyki :P

Gość agnieszka83 Cardiff
jesteś najgorszą "szują" na kafeterii. ty gnoju. bezczelny i fałszywy. jebany polaczek, który uważa, że może mówić co nam wolno, a co nie. pierdol się! piszesz o szacunku do kobiet pfff coś czuje, że traktujesz je przedmiotowo. głupia nie jestem, ja wiem, że pewnie mój związek jest skazany na porażkę, ale... wolę być z nim, niż sama. polaczki mają wymagania, a sami to zwykłe chamy.

Gość agnieszki zaden nie chcial
bo jest brzydka gruba i nieatrakcyjna to poszla do turasa oni ruchna nawet koze albo owce :classic_cool:

Gość kiz
wertyp ty juz zamnknij pale bo zygam jak to czytam

Gość kiz
eh czlowieku kto ma schudnac co ty piedolisz wogole ??? do mnie ty mowisz???? tak beznadziejnie pustego czlowieka jak ty to ja nigdy nie widzialam nie dosc ze nie masz pojecia jak to wylada w innych kraja tylko to co przeczytasz w internecie to jest jedynie zrodlem twoivch informacji... juz nie mozne wysluchac tego twojego bla bla bla turek turek bos gruba brzytka itd kurwa chlopie wez sie lecz uwazasz ze polki sa grube i berzydkie ze takie glupoty wypisujesz ....pustak pustak i koniec kropka nawet mi sie tobie ublizac nie chce bo i tak jestes juz przykry ignoracja palam w twoa strone od teraz ????

Gość kasia_turek____
wiesniaku nie turka tylko TURCZYNKA! nie znasz sie to sie nie wypowiadaj! nie rozumiem takich ludzi po jaki chuj wchodzisz na ten watek i najezdzasz na polki-turkow arabow itp. nikt sie nie wtraca w twoje zycie, nikt ci nie mowi ze twoja zona czy dziewczyna (o ile takie masz) to kurwa,dziwka czy jeszcze cos gorszego! to jakim prawem ty wyzywasz dziewczyny bedace z turkami od szmat itd. ten watek powstal zeby dziewczyny mogly pogadac (czyt.popisac) jak to jest w zwiazku z tym czy tamtym, a nie wspolnie obrzucac sie blotem!!!!!!!!!!!!! pojmij to w koncu palo! i tylko ZAZDROŚĆ przez ciebie przemawia i nie mozesz tego przebolec ze POLKI WOLA TURKOW OD TYCH MARNYCH WIEŚNIACZKÓW-POLACZKÓW! bo innaczej bys nie dyskutowal z dziewczynami i tyle!

Gość kasia_turek____
wypierdajaj zazdrosniku i nie obrazaj mnie i innych dziewczyn! nie zycze sobie takich komentarzy na temat turków. gowno wiesz to sie nie odzywaj. nie wszyscy sa tacy sami. naogladales sie detektywa rutkowskiego i takich tam bzdetow i zyjesz tym! zajmij sie swoim zyciem bo chyba nie masz co robic ze interesuje cie zycie innych! POPROSTU ZAZDROSCISZ ZE NA CIEBIE LASKI NIE LECA! pilnuj siebie a nie innych! z reszta szkoda komentarza na twoj temat bo chyba szukasz kogos z kim chcialbys sie klucic ale wali mnie to nie mam zamiaru juz odpowiadac na twoje durne posty! zamiast mozgu masz siano i wal se konia czytajac wypowiedzi dziewczyn co dzisiaj zrobia ze swoimi T U R K A M I!

Gość kasia_turek____
mnie? bez problemu? chyba sobie żarty robisz ? nie pochlebiaj sobie? nawet bym na ciebie spojrzec nie chciala! jaka zdrada kraju? czlowiek ma prawo ulozyc sobie zycie z kim chce! i tyle w temacie

Gość Bumer
www.pamuk.pl/strona_glowna.php Orhan Pamuk - literacki noblista tureckiego pochodzenia. Gorąco polecam jego twórczość dla wszystkich zakochanych w Turkach.

Gość kiz
Kurwa jaki cennik dla trkow to my dajemy za darmo,,,, to chyba cennik dla polakow dopisz wszedzie jeszcze po 2 zera zeyb sie z wami bzyknac trzeba naprawde chyba jakies tysiace zapropomowac....a dla polakow mozemy dorzucic wam maly gratisik nasrac wam do ryja , zeby jednakowo smierdzialo i z paly i z ryja...

Gość kasia_turek____
wez ty czlowieku wypierdalaj i zajmij sie swoim zyciem! ja mieszkam w polsce i chuj cie to obchodzi z kim sie bzykam zafajdany chuju!

Gość kasia_turek____
a ten cennik to sobie wprowadz dla swojej kurwy

Gość Bumer
"jaki cennik? dla trkow to my dajemy za darmo,,,, " KIZ KIZ KIZ JESTES MEGA! :)))))))))

Gość kiz
bumer jak myslisz ile ten frajer ma lat ze jest tak pusta smierdzaca fujara ?

Gość Bumer
Młody wilczek jest z Wertypa ;-) Ja obstawiam, że gdzieś tak w granicach od 19 do max. 24. Ale to tylko spekulacje.

Gość kiz
no takk....hmmmm nudny szparag

Gość Bumer
Wertyp, logicznie bardzo. Zgadzam się, nie po to otwiera się działalność, by tracić na niej. Ale co Ty ciągle z tymi "oponkami"? Zresztą... w tłuściutkich kobietach jest urok. Jest taki flamandzki malarz Peter Paul Rubens. On przecież ubóstwiał i na swoich płótnach utrwalał piękne pulchne kobiece ciało. Dziś jego obrazy należą do kanonu malarstwa europejskiego. Ba! światowego.