Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola z opola

Dlaczego babkom wydaje sie, ze cycki sa u nich najwazniejsze?

Polecane posty

Gość lola z opola

Idzie sobie jakas laska ulica i mysli, ze skoro ma pelny biust, do tego na wierzchu, to jest juz najlepsza na swiecie. Zapomina tylko o paru innych rzeczach, a mianowicie o tym ze oprocz cyckow ma krzywe nogi, waskie usta, plaska dupe i siano na glowie. Nie mowie o tych, ktore maja wszystko na miejscu, czyli oprocz fajnych cyckow sa szczuple, zgrabne, maja umiesniony ladny brzuszek, proste nogi, wystajacy tylek i naturalne wlosy. Ale takich praktycznie nie ma. Wiec spytam: dlaczego laska uwaza, ze skoro ma cycki, to juz moze zapomniec o wszystkim innym?? Przeciez faceci zwracaja uwage na cale cialo, a nie tylko na dwa balony.

Gość hmmmmmmmmmn
a mi sie wydaje ze jak widza duze cycki to juz nie zracaja uwagi na nic innego.....

Gość ona---
lola z opola a ty jak wygladasz?

Gość Bo są puste i nudzi
im się i nie mają większych problemów

Gość widac ze zazdrośnica jestes
pewnie masz małe cyce i tyle. a fajnych zgrabnych lasek z fajnym biustem jest wiecej niz ci sie wyaje tylko moze przez swoja zawiść tego nie widzisz .

Gość Facet jakich maloo
ja nie zwracam uwagi tylko na cycki, chociaz na nie oczywiscie tez. Duza uwage zwracama na pupe i nogi, no i oczywiscie twarz i wlosy sa bardzo wazne, bo co z tego, ze laska ma piekne cialo, skoro na twarzy wyglada ohydnie

Gość lola z opola
jezeli ty mnie odbierasz jako zazdrosnice, to ja ciebie tez, tyle ze z innej strony - pewnie masz duzy cyc, ale oprocz tego duze opony na brzuchu:) nie powinno sie oceniac czlowieka jesli sie go nie zna. A nick wzielam sobie taki pusty celowo. Nie bede pisac o tym jak ja wygladam, bo nie ma takiej potrzeby. Ja tylko zadalam pytanie, bo sie dziwie jak taki element ciala jak piersi, moze decydowac o pewnosci siebie u kogos, kto inne czesci ciala ma niedoskonale. Taka laska ma zero pokory. Oczywiscie nie kazda,ale zdecydowana wiekszosc. Moze nie mam racji?

Gość paczka od krowy
lola , a skąd ty tak dobrze wiesz , co im się wydaje ? Sama mam duże cycki - wprawdzie nie na wierzchu , bo nie lubię się roznegliżowywać - ale mam - i nie rozmyslam nad tym , czy jestem najlepsza na świecie z powodu cycków. Właściwie to chciałabym , żeby były trochę mniejsze , ale niech już będą. I co , mam się odstrzelić , bo mam duży biust ? Żeby jakiejś loli z opola nie psuć humoru ? Mam też proste nogi , ładne włosy i jestem szczupła. I wcale się nie uważam za nie wiadomo co . tylko za normalną dziewczynę

Gość widac ze zazdrośnica jestes
hehe ale ty jestes pusta i do tego głupia!!! tez nie znasz tych lasek co widzisz na ulicy a je oceniasz ze poza cycem nic nie reprezentują! sama gówno reprezentujesz - normalna kobieta nie pisałaby takich idiotycznych topików! a skoro dla ciebie problemem jest cyc u innych babek to świadczy tylko o tobie płasko decho i o twoich kompleksach.

Gość bmi w normie
co? pierwsze słyszę. Nogi mam proste, tyłek jak tyłek, raczej zwyczajny, brzuch średnio na jeża, ale bez tragedii, wagowo gruba nie jestem, ale powiedzmy że krągła tu i ówdzie, te 5 czy 6 kilo do szczupłości mi brakuje, cyc pokaźny, a w życiu mi się nie wydawało, że cycki najważniejsze. No i na pewno nie noszę ich na wierzchu... Co więcej, nie widziałam, żeby ktoś nosił. Co to, większe dekolty zakazane, czy jak?

Gość bmi w normie
no i nie rozumiem, dlaczego mam być pokorna???? A przed kim to mam się niby korzyć??? i skąd ktoś postronny wie, co ja sobie na swój temat myślę???

Gość jak widać
kolejna z małymi ma problem. Co cię obchodzą cudze cycki? I dlaczego obcinasz laski wzrokiem?

Gość oj lola lola
biegnij lola biegnij, może rozum dogonisz.

Gość o matko a co za roznica
co sobie ten pustak z cyckami na wierzchu mysli? mi sie wydaje,ze one np. w ogole nie mysla... wystawiaja to co ich zdaniem maja najlepszego a suma sumarum kazda potwora znajdzie swojego amatora. w koncu skoro nie na piekny umysl to moze na cycki zlapie jakiegos łosie( ktory oczywiscie bedzie tak samo "rozgarniety" jak ona)

Gość felinxa
bo głupia bobo się poakzuje to co się ma najlepsze a nie to co najgorsze jeszcze sie tego nie nauczyłaS? jak ktoś ma piekne nogi to ubiera spodniczki krótkie jak ktos ma fajny cyc to go eksponuje jak ktos ma brzuszek ladny płaski to tez go wystawia na pokaz! trudno to załapać?:o

Gość następna mądra się znalazła
jak założy dekolt, znaczy że pusta. Ciekawe, że nie działają w ten sposób krótkie kiecki. Dekolt nie ma nic wspólnego z rozumem, łajzo. Mózg się ma w głowie, a nie w cyckonoszu. Inaczej najmądrzejsze dziewczyny byłyby plaskatymi paszczurami w workach pokutnych, dla których makijaż to pojęcie z kosmosu.

Gość oj Lola Lola...
Problem naprawde gigantyczny! Są owszem takie laski,które bardzo eksponują swój pokaźny biust,..i faktycznie

Gość oj Lola Lola...
Problem naprawde gigantyczny! Są owszem takie laski,które bardzo eksponują swój pokaźny biust,..i faktycznie

Gość oj Lola Lola...

Gość normalny pacjent
lola z opola

Gość laska z malymi cyckami.
ja pier*ole. jak laska ma fajne cycki, to dlaczego ma ich nie eksponowac? lolu, wiadomo,ze nikt nie jest idealny. nie wiem, moze ty masz kompleks na punkcie swojego wygladu, skoro oceniasz tak a nie inaczej dziewczyny z duzym biustem...ja uwazam, ze atuty sa po to,zeby je podkreslac;) i nie wychodze z zalozenia : po co mi duze cycki, skro mam taki tylek :P

Gość gość
Zanim mi piersi urosly nikt na mnie nie zwracal uwagi. A teraz mam 14 lat i miske olbrzymie DDD, i chlopaki za mna lataja, zapraszaj mnie na imprezy, i mezczyzni sie za mna ogladaja i tez mi randki proponuja. Z piersiami przyszedl silny poped i moze dlatego nie wstydze sie mojego rozmiaru i nie nosze stanika bo wiem ze mezczyzn podnieca gdy widza gdy piersi podskakuja i czuje sie pewna siebie bo wiem ze ich podniecam i nie obchodzi mnie co inne dziewczyny mysla. Bardzo mi sie chce sexu i ciesze sie ze mam czym podniecac mezczyzn i dzieki temu chca miec ze mna sex ktorego bardzo potrzebuje.