Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguszka

czy to bedzie bezpieczne- odpowiedzcie w miare szybko

Polecane posty

Gość aguszka

od dwoch lat biore tabletki anty teraz chce przestac w tej chwili jestem w polsce ale za pare dni wyjezdzam a moj gin w tym czasie nie przyjmuje. poza tym mam dosc brania tych tabl bo sama czuje ze juz zle ze mna mam zmiany nastrojów. zanim zaczelam brac tabletki zabezpieczalismy sie gumkami i globulkami. teraz tez chcialabym do tego wrocic gdyz chce odpoczac jakis czas od tych tabletek. w zwiazku z tym mam male pytanie ponoc po odstawieniu tabletek plodnosc sie zwieksza. ale skoro wytrysk bylby poza pochwa mielibysmy gunke i globulka a prezerwatywa by pekla to mysle ze globulka by zabila plemniki z plynu przed wytryskiem po podkreslam wytrysk poza pochwa

Gość aguszka
prosze powiedzice co o tym mysliecie

Gość no globulki az takie
genialne nie sa niestety, zawsze jest jakies ryzyko

Gość cud nad wisłą
Ja słyszałam o przypadku ciązy kiedy dziewczyna odstawiła tabletki. Uzywała prezerwatyw i globulek, niby wszystko było ok i pod kontrolą a zaszała.

Gość aguszka
tak ale bierzcie jeszcze pod uwage wytrysk poza pochwa

Gość a nie prosciej
gumki ze srodkiem plemnikobojczym? Globulka i gumka w jednym bo to tez nonoxynol czy jakos tak :)

Gość anii
Według mnie, to wystarczające zabezpieczenie, chyba nie ma co przesadzać z ta płodnością po tabletkach. Jeśli będziecie dobrze uzywać, te zabapieczenia, to powinno być ok.