murb 600 Napisano 12 minut temu (edytowany) 2 minuty temu, Baba napisał: Od ciebie dodatkowo bije taktowność. Dziękuję że tak piszesz. Staram się, żeby po moich postach nikomu nie rosło ciśnienie ponad miarę. Nie udało mi się to w 100% ale wiadoma historia była nieco zaskakującym incydentem. Nie nadaję się na hejterkę bo mam za dużo obiekcji. Edytowano 11 minut temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1827 Napisano 11 minut temu 1 minutę temu, Miecz napisał: To są te momenty, w których rozjezdżamy się kompletnie. Dobrze Mieczu, wygrałeś, ja jestem zła, podła, głupia (katalog otwarty możesz wpisać najgorsze co ci przyjdzie do głowy) ja swoim zachowaniem popsułam wszystko, Ty jesteś bez winy. Mamy dużo światków mego się przyznania, wiec można uznać to za fakt. Zostawiam temat i dziewczyny Tobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 25 Napisano 11 minut temu Musiałbyś być zdrowy żeby nie dało się ciebie osrrac zdechlaku a kim ty jesteś i jak ty wyglądasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 993 Napisano 10 minut temu 9 minut temu, murb napisał: Ja nie bywam chamska i wulgarna. Czasem jestem złośliwa ale też nie w takim rozmiarze żeby komuś bardzo dopiec. Chyba, że nieświadomie. Z ludźmi trzeba krótko i na temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 366 Napisano 9 minut temu 14 minut temu, Miecz napisał: Też ją czasami poniesie, ale ma dużo dystansu do tego wszystkiego. Czytałem parę miesięcy temu jak Evka próbowała ją zmiękczyć. Nic z tego nie wyszło, więc w rewanżu wypłynęło to, że wbijała na priv do czada. Kara musi być. Dlatego czekam na karę dla Pokraki. Mam wyrobione zdanie i o Evie. Ona je zna. Napisałam, że jej cechą dominującą jest pieniactwo. Ma dni, kiedy pogada jak lubię o pitu pitu. Rzadko, ale ma. Po co ja to wszystko piszę? Wszyscy widzą jaki kto jest. Nie każdy ma odwagę powiedzieć to głośno. Chyba mnie trochę poznałeś. Nie zabiegam o przynależność do żadnej grupy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 993 Napisano 7 minut temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Dobrze Mieczu, wygrałeś, ja jestem zła, podła, głupia (katalog otwarty możesz wpisać najgorsze co ci przyjdzie do głowy) ja swoim zachowaniem popsułam wszystko, Ty jesteś bez winy. Mamy dużo światków mego się przyznania, wiec można uznać to za fakt. Zostawiam temat i dziewczyny Tobie. Po uj zaczynasz histeryzować? Po prostu nie chcę tej kobiety na tematach, a jako, że jesteś ogniwem spinającym, to z niego rezygnuję. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 366 Napisano 6 minut temu 13 minut temu, murb napisał: Ja nie bywam chamska i wulgarna. Potwierdzam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 993 Napisano 5 minut temu 1 minutę temu, Baba napisał: Mam wyrobione zdanie i o Evie. Ona je zna. Napisałam, że jej cechą dominującą jest pieniactwo. Ma dni, kiedy pogada jak lubię o pitu pitu. Rzadko, ale ma. Po co ja to wszystko piszę? Wszyscy widzą jaki kto jest. Nie każdy ma odwagę powiedzieć to głośno. Chyba mnie trochę poznałeś. Nie zabiegam o przynależność do żadnej grupy. A ja jestem założycielem grup pitu-pitu, bo mi ta forma bardzo odpowiada. Jeżeli komuś to nie odpowiada, to niechaj sobie odpuści. Mnie naprawdę nie interesują posty na swój temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 598 Napisano 4 minuty temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Po uj zaczynasz histeryzować? Po prostu nie chcę tej kobiety na tematach, a jako, że jesteś ogniwem spinającym, to z niego rezygnuję. Sorry, no nie mogę. To ty tu robisz od godziny dramę, próbujesz dziewczynę ukarać za nic, robisz focha jak zakochane w sobie dzidcko w piaskownicy. I jeszcze nazywasz jej normalną reakcję histerią?? Podziwiam obecne tu damy za cierpliwość w znoszeniu tego obciachowego spektaklu i gładzenie cię po głowie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocco Sifferdi Lyszkowice 0 Napisano 4 minuty temu miecz a do pracy kiedy pojdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocco Sifferdi Lyszkowice 0 Napisano 3 minuty temu haha do roboty miecz XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 366 Napisano 3 minuty temu 13 minut temu, salix napisał: Słabo to wygląda moim zdaniem, ale próby tlumaczenia sympatią zachowania, które polega na kontrolowaniu i osaczaniu innych, to tez naprawdę wysoki poziom kreatywnej interpretacji rzeczywistości. Tu wiele naszych zachowań słabo wygląda w oczach innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 525 Napisano 2 minuty temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Tutaj masz Pokrako każdą odpowiedź na pytanie: dlaczego czegoś nie warto już robić. Loża mędrców już się uruchomiła. Tej kobiecie naprawdę warto wytłumaczyć na czym polega forum, na czym polega aktywacja tematu. Jej się wydaje, że to dzieje się na serio. Jeśli odpowiadasz pokrace cytatem z mojej wypowiedzi to wciśnij odpowiedz pokrace, a nie mnie. Ja odnoszę się wylacznie do tych twoich publicznych cyrków chyba naprawdę myślisz, że nikt nie zauważa, jak żenująco wyglądaja te twoje dowody 'sympatii'. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocco Sifferdi Lyszkowice 0 Napisano 2 minuty temu dobra baba ale jak przy garach stoisz to dobrze to wyglada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1827 Napisano 2 minuty temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Po uj zaczynasz histeryzować? Po prostu nie chcę tej kobiety na tematach, a jako, że jesteś ogniwem spinającym, to z niego rezygnuję. Kolejna toksyczna zagrywka? Od rana robię Tobie z chłopca do bicia i kiedy mówię stop to histeryzuję? Było by to w sumie zabawne, gdyby nie było takie niepoważne. Przyjmuje do wiadomości, że mnie odrzuciłeś. Pokwitować gdzieś? Czy jeszcze kilka razy razy to napiszesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocco Sifferdi Lyszkowice 0 Napisano 2 minuty temu salix a ty czemu nie w robocie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocco Sifferdi Lyszkowice 0 Napisano 1 minutę temu Pokraka ty jestes toksyczna i kazda baba w robocie ma cie dosyc smierdzi od ciebie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hodidhit433 10 Napisano 1 minutę temu 3 minuty temu, Bambo napisał: Musiałbyś być zdrowy żeby nie dało się ciebie osrrac zdechlaku a kim ty jesteś i jak ty wyglądasz na pewno wygląda lepiej od tej przaśnej grubej graży, osiadłej ciężko fontannie niczym słonina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocco Sifferdi Lyszkowice 0 Napisano przed chwilą haha xD do roboty dario uposledzona to moze zrzucisz troche sloniny XDD swinko chrum chrum kwii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 366 Napisano przed chwilą 9 minut temu, murb napisał: Dziękuję że tak piszesz. Odkąd cię "poznaję", czytam w różnych tematach i sytuacjach, tak właśnie ciebie postrzegam. Masz kulturę lub jak kto woli, hamulce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 993 Napisano przed chwilą 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Sorry, no nie mogę. To ty tu robisz od godziny dramę, próbujesz dziewczynę ukarać za nic, robisz focha jak zakochane w sobie dzidcko w piaskownicy. I jeszcze nazywasz jej normalną reakcję histerią?? Podziwiam obecne tu damy za cierpliwość w znoszeniu tego obciachowego spektaklu i gładzenie cię po głowie. Każdy post zawsze powstaje na bazie czy kogoś lubię, czy nie lubię. Twoja dziesięcioletnia fobia na punkcie Widmoka jest dopiero śmieszna. W dwujnasób, kiedy próbujesz napisać coś mądrego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach