Dziunka 0 Napisano Kwiecień 26, 2006 pytanie,jak w tytule,czy jest to mozliwe,czy ktos zaszedl w dni nieplodne,przy regularnych cyklach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zawsze mozna Napisano Kwiecień 26, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taaaaak Napisano Kwiecień 26, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mało prawdopodobne Napisano Kwiecień 26, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale prawdopodobne Napisano Kwiecień 26, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikt Ci nie powie Napisano Kwiecień 26, 2006 na 100% ze nie mozna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nnnnnnn Napisano Kwiecień 26, 2006 odpowiem Ci za 2 dni jak test zrobie, jeden okres miałam ale krótki, a teraz spóźnia mi się 2 dni. A dotychczas miałam jak w szwajcarskim zegarku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziunka 0 Napisano Kwiecień 26, 2006 czy tez współżyłas tuż przed miesiaczka? czy zawsze mialas regularne cykle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tak zawsze Napisano Kwiecień 26, 2006 ja tak zawsze wspolzyje, 3 dni przed 3 dni po dla mnie dni bezpieczne. Bez jakiegokolwiek zabezpieczenia. mimo nieregularnych cykli miedzy 29 a 31 dni. I jak narazie nie zaszlam w ciaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeśli nie ma Napisano Kwiecień 26, 2006 przesunięć w owulacji to nie można. Mnie się to przytafiło dwukrotnie. Miałam bóle jak przed okresem, a to były bóle owulacyjne. Ale nia żałuję bo dzieci mam bardzo udane i chyba tak miało być. Podkreślam, owulacja może się przesunąć nawet o dwa tygodnie bez jakiejś tam wielkiej przyczyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nnnnnnn Napisano Kwiecień 26, 2006 3 dni przed i zawsze regularne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nnnnnnn Napisano Kwiecień 26, 2006 ale skoro Ty masz obawy to pewnie nie jestem bo to satystycznie mało prawdopodobne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nnnnnnnn Napisano Kwiecień 27, 2006 robiłam popołudniu jak na razie nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach