Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karenina

stres przed maturą.

Polecane posty

Gość Karenina

no własnie stres. jak z nim walczyc, czy w ogole mozna? jaki srodek uspokajajacy najlepszy? oczywiscie taki zebym mogła myslec, bo wiadomo jak to jest z tymi srodkami uspokajajacymi. nie che zeby mnie tak zmulił ze nie zrobie zadnego zadania. chce sie nie denerwowac, a wiem ze napweno bede. pod tym wzgledem jestm zupełnie niewytrzymała. prosze, doradzcie mi co mam wziac.

ja też myślałam,że bede się denerwować,ale o dziwo ! nie było źle :) nie denerwuj się bo dopiero po maturze zaczyna się życie... 😭

Gość nic nie bierz bo będziesz
śpiąca i otępiała

Gość Czy ktoś mi powie
kiedy matury????Chodzi mi o dokładny termin.

Gość Czy ktoś mi powie
No powie mi ktoś? Naprawdę nie wiem. A do autorki - stres mija,jak zdawałam maturę,denerwowałam się przed wejściem na salę a pózniej już było spokojnie.

ja zdawałam w zeszłym roku... teraz jestem na studiach i powiem Ci... że każdy egzamin na koniec semestru to taka matura z czegoś :D nie martw się!! bedize dobrze!

bedzie dobrze! badz spokojnej mysli i pewna swojej wiedzy! nie po to tyle sie uczylas zeby teraz sie stresowac :) na dzien przed matura juz sie nie ucz, pojdz na spacerek, przewietrz sie, zjedz cos slodkiego, wez kapiel, zrelaksuj sie... ja biore jeszcze magnez i melise w tabletkach. uspokaja a magnez ponoc poprawia \"kondycje\" mozgu :P bedzie dobrze!