Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlosy górą

Maniaczki pięknych włosów, wpisujcie ulubione kosmetyki

Polecane posty

Gość wlosy górą

Wpisujcie, jaki macie rodzaj wlosow, jaki kosmetyk jest waszym debeściakiem i dlaczego :-) Ja zaczne: Una Rolland-jedwab w plynie, moje grube i sztywne wlosy po tym sa miesciutki i gladkie (prostownica)

bio silk - jedwab :) joanna - fluid do włosów wella - maseczka wella - wosk fruktis - odżwyka avon - szampon do włosów regenrujący regenal - szmapon nadający srebrzysty połysk włosy mam kręcone i gęste :D

Gość wlosy górą
a biosilk kupujesz normalnie w sklepie, czy przez internet. Bo mam zamiar sie skusic ale bez sensu jest placic 8 zl za przesylke towaru wartego 5 zl... :-)

Gość grube i sztywne
do wlosy górą jaka jest cena tego jedwabiu mam okropne włosy obecnie krótkie i nie mogę dojść z nimi do ładu

ja na allegro za 4,70 a le sprzedaje facet z mojego miast ai mam odbiór osobisty :)

Gość wlosy górą
a to fajnie, ciekawa jestem czy przez eurokos mozna to kupic...

Gość wlosy górą
--->grube i sztywne---> okolo 40 zl na allegro, naprawde warto ja mam juz druga buteleczke, zastanawiam sie nad zmiana z czystej ciekawosci dlatego chce sprawdzic biosilk, zreszta jak wydam na niego 6 zl i okaze sie,ze jest do bani to nie zbiednieje :-)

hm, to ja teraz w imieniu wlosow tych podlych, lichych, cienkich, suchych, szybko przetluszczajacych sie, lamliwych, z fatalnymi koncowkami, wypadajacych hurtowo, slabych wlosow... na szczescie sa blyszczace i gladkie, wiec az tak totalna masakra z nimi nie jest :P cala seria: L\'oreal Eleseve z nutri ceramidami do wlosow suchych, zniszczonych, lamliwych (zolte opakowanie) szampon, maseczka, odzywka naprawde po tej serii jest lepiej z tymi wlosiskami ;) od czasu do czasu, szampon herbal essences, za zniewalajacy zapach oraz puszystosc i gladkosc moich wlosow :P aktualnie szukam czegos odzywczego do wlosow takich jak moje, ale wlasnej domowej roboty... az mi szkoda tych wlosow, bo codziennie je musze myc...na szczescie zadnych pianek, lakierow i woskow nie uzywam :P

Gość wlosy górą
wiesz co ivaa, ja slyszalam,ze seria kerastase ma niezla linie do wlosow przetluszczajacych sie, ale te kosmetyki sa dosc drogie...

wlosy gora, tez to slyszalam, ale cena faktycznie nie zacheca...:P poza tym przetluszczanie to nie najwiekszy problem, myje wlosy codziennie rano i jest okey, gdy wieczorem mam gdzies wyjsc to myje jeszcze przed wyjsciem...bardziej mi zalezy na wzmocnieniu ich :) dzieki, pozdrawiam

Gość ratunku23
szampon do wlosow farbowanych dove color last - (taki filoetowy, ) czy cos takiego,, i maseczka fructis , tez do wlosow farbowanych,, wlosy sa mieciutkie i blyszczace,

Gość cos co pomaga
japonskie kosmetyki uzywane u najlepszyhc fryzjerow z serii Seishin, szampony Hukai i odzywki, po prostu dzialaja rewelacyjnie

Gość wlosy górą
a gdzie te cuda mozna kupic? i ile kosztuja?

witam, ja polecam szampon vichy dercos opakowanie bialo-fioletowe przeciw starzeniu sie wlosow. odzywia wlosy. wczesniej uzywalam panetene zoltego i odzywki ale musialam zmienic bo wlosom nie sluzy jeden szampon. trzeba zmieniac co jakis czas. tez mialam problem z przetluszczaniem. rano myta glowa a wieczorem juz tlustawa. sprobowalam maseczke - zoltko jajka i sok z cytryny. i dwa dni nie musze myc glowy odkad ja zrobilam. wierzyc sie nie chce bo od kilku ladnych lat mylam glowe przynajmniej raz dziennie. Raz na tydzien uzywam odzywki wax. A przed myciem nakladam nafte kosmetyczna na 10 min. i wszystko ok. aha, bialko zoltka +kilka kropel cytryny na twarz i tez bedzie ladna. Nie nalezy przesadzac z cytryna bo wysusza skore glowy. Co do jedwabiu to fajnie dziala ale jak sie go uzywa. profesjonalny fryzjer powie, ze po zakonczeniu stosowania wlosy matowieja i niszcza sie. pozdrawiam

Gość KKiKKa
włosy górą --------> ja kupuje jedwab i inne cuda tylko z allegro. tanio i fajnie. towar ten sam co u fryzjera. tylko ze ja kupuje z kolezankami - jezeli jestesmy trzy i kazda z nas wezmie 3 jedwabie, a na przesylke zrzucimy sie wspolnie, to wychodz duuuuuzo taniej:) zazwyczaj od tego samego sprzedawcy dobieramy sobie jeszcze jakas odzywke, maseczke, fliud do prostowania - wiec wychodzi naprawde tanio:)

Gość *Vadi*
Pantene pro-v. Mam odżywkę grube i mocne oraz szampon intensywna regeneracja. Moje cienkie, puszące się, suche, długie, farbowane od 2 lat włosy wreszcie są miękkie i lśniące :)