Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalineczka23

Nie mam siły do życia to wszystko przez niego bo potraktował mnie tak.....

Polecane posty

Gość kalineczka23

Wyobrazcie soebie ze jeszcze 2 miesiace temu bylismy szczesliwi bylam z nim 3 lata wszystko ok az do tego ze zdarzyla nam sie wpadka ale wzielam postinor moj chlopak nagle zaczal mna poniewierac :( jednak zaraz przepraszal , mowil do mnie ze jestem szmata zrywalam on przepraszal az do delernego stosunku bez zabezpieczeniachco wyszedl ze mnie z 3 min przed wytryskiem i we mnie nic nie zostalo , bylam 3 dni po okresie , test po posyinorze wyszedl negatywnie , po tym stosunku bez zabezp . on mnie uderzyl bo nagle przyszedl mi sms od kolezanki ze jej brat mnie pozdrawia to moj kumpel z ławki z podstawowki :( zostawil mnie , napisalam ze chyba nie zostawi mnie w ciezkiej sytuacji kiedy okazaloby sie ze ciaz by byla on na to ze jestem szmata i ze nigdy nic ze mna nie robil i sie do niczego nie przyzna : radz sobie sama szmato a ode mnie sie odjeb :( to jego slowa kochani nie wytrzymuje ,placze po nocach :(

Skurw...n! Inaczej nic nie powiem;/ Takich to wieszać na przydrożnej gałęzi😠 A ty dziewczyno się ciesz,że już debil zniknął z Twojego życia.

Gość taki se gość
i dlatego mniej więcej popieram sex po ślubie współczuje ale trzeba czasem patrzeć kto cie bzyka tak na przyszłość...

Gość ooooeeeeeeeeooou
a dajcie jej spokój - nie jej wina, ze trafila na bydlaka 3maj się mala i pieprz to w uszy, traktuj jako doswiadczenie

Gość lalalaloli
boszzzzz... czy to naprawde jest mozliwe zeby przez trzy lata nie zorientowac sie z jakim sie jest smieciem? az strach bierze...

Gość BELLA*
3 lata? po 3 latch to .. ale jak po miesiacu i caza po tabletakch, bo nie bralas, mial praow tak rzec tylko bez bluzg, ale normalnie: sluchaj rok temu nie bylas zaintersowana, mam kase jestes, poza tym w co ty grasz? skad kontakt do ex/ za duzo ci mowilem, naduzylas mojego zaufania? a to co mwilem to chcialem z ukochana kobieta nie z toba. proste.

Gość Do takiego se gościa
Aleś ty mądry :o Wyjść za debila i dawać sie obrażać prawnie wobec Boga i Prawa. Kalineczka, nie płacz, ciesz sie że uwolniłas sie od debila teraz a nie potem kiedy byłoby znacznie więcej do zrobienia niż tylko powiedzenie żegnaj. o w Polsce rozwód to koszmar a tobie tego oszczędzono. Dziewczyno jesteś młoda, pracuj, baw się a miłośc się sama znajdzie. A FACET TO NIE WSZYSTKO!!!!!!!

Gość BELLA*
ale niech pracuje uczciwie, a nie po znajomosciach to nie fair

Gość ty bella ty cos brales
? ??

Gość holahola
do taki se gość --- co za bezsens!!! oczywiście nie neguję słuszności rozpoczęcia współżycia po ślubie, ale Twoje dziwaczne jej argumentowanie... istnieje mnóstwo par, które mogą służyć za wzór związku, panuje u nich miłość i szacunek, a nie żyją w związku małżeńskim (współżyjąc jednocześnie!!!), tak samo jak wiele jest małżeństw, w których jedno z małżonków okazuje się z czasem podłą osobą... naprawdę myślisz, że akt zawarcia związku małżeńskiego jest gwarantem czegokolwiek... ? czy tylko udajesz... ? a może uważasz, że gdyby osobą, która źle potraktuje kobietę był jej szanowny małżonek, a nie "zwykły" chłopak, kobieta owa powinna poczuć się mniej poniżona... ? do kalineczka --- ciesz się, że masz kolesia z głowy i uszka do góry 🌼

Gość kalineczka23
kochane dziekuje za wsparcie , nie wiem co zrobie jak sie okaze ciąża naprawde nei wiem :( jestem załamana , a Wy nie bluzgajcie mnie prosze juz dosc jestem załamana , żałuje ze toz z nim robilam :( bardzo zaluje to byl moj pierwszy chlopak , z nikim innym nigdy tego nie robilam i dlugo zapewne nie zrobie :( piszcie ,kazde słowa są dla mnie wazne .. :(

Gość kalineczka23
oj bardzo Wam kochani dziekuje - Miarka ❤️ ooooeeeeeeeeooou ❤️ holahola ❤️ :( piszcie

Gość holahola
kalineczko, ja niestety muszę uciekać, ale później jeszcze się pojawię... jak okaże się, że ciąża - też świat się nie zawali, pomyślimy co dalej... :) ale póki co - nie jesteś w ciąży i tego się trzymaj!!! :) a tym gnojem naprawdę musisz przestać się przejmować, czasu się nie cofnie, straciłaś na śmiecia trzy lata swojego życia, ale dobrze że nie trzynaście - tak trzeba na to patrzeć ;)

Gość kalineczka23
holahola - dziekuje ❤️

Wiecie co Dziewczyny tak sobie myśle, że takie kryzysowe sytuacje powinny się zdarzać, bo wtedy naprawde przekonujemy się kim jest ten drugi człowiek i może to trochę sadystyczne ale dzięki temu wiemy z kim jesteśmy. Oby tylko sytuacje nie kończyły się niechcianą ciążą i problemami dziewczyny która zostaje sama. Zastanawiam się tylko Kalineczko jak to się stało, że byliście ze sobą trzy lata i nic nie widziałaś? I głowa do góry, bo to zły facet był!!!

Gość kalineczka23
łe rety - wiesz niestety przejawial agresje czasem wobec innych ale wobec mnei nigdy a teraz nie wiem :( poza tym wlasnie dowiedzialam sie niedawno ze bil kiedys swoja byla dziewczyne :( no i to pojakims tygodniu bycia z nia a mnie nie ale niestety stalo sie i smiec w koncu to zrobil :( dziekuje ❤️

Gość raita
dziewczyo od damskiego boksera to z daleka,mnie kiedys chlopak uderzyl(bylam wtedy chora ,a on sie chcial kochac)mieszkalismy razem,bylismu 4lata i wierz mi dobrze zrobilam ,ze z nim nie jestem a bolalo bardzo . chodz przepraszl tysiace razy,slal kwiaty i cuda na kiju, nigdy mu tego nie zpomne,jak w goraczce 38,5 pakowalam rzeczy ,a on sie smial

Gość jeśli to nie prowokacja
to autorka jest nieskończenie głupia. Gdzie sie takie lęgną ?

Gość kalineczka23
raita - wspolczuje :( kochana jednak wiem ze ze mna byloby dokladnie to samo , wiele razy plakalam on byl przy mnie lecz raz sie zdarzylo ze plakalam bo mialam powazne problemy :( w rodzinie u mnie ktos zachorowal powaznie :( a on smial sie to byl bardzo przykre , pozniej przepraszal :( moja mamA jest normalna ,przedsiebiorcza a tato niestety przykro pisac jest inwalida, jezdzi na wozku on nigdy moj eks go nie uznawal traktowal jakby taty nie bylo a przeciez to normalna osoba choc mial wypadek samochodowy kilka lat temu ,mama jednak go nie zostawila, opiekujemy sie nim , łzy same cisną mi sie do oczu jak pisze , niekiedy jest nam ciężko do tego stopnia ze zyjemy skromnie jednak nie narzekamy na zbytni brak pieniedzy ,sa chwile niestety zwatpienia kiedy mama przychodzi i mowi ze zostalo jej np 20 zl na tydzien niestety :( moj ojciec mowi dosc niewyraznie , potzrbuje leczenia , rehabilitacji jednak jakos sobie radzimy ,jestem jedynaczka :( przykro mi pisac o tym ze mam takie problemy rodzinne coz nikt nie wybiera rodziny i wiem ze nie zamienilabym jej na żadna inna w dodatku takim tyranem mnie pokarało :( jeszcze gdybym byla w ciazy to koniec :( PRZECZYTAJCIE TO CO NAPISAŁAM PROSZE :(

Gość kalineczka23
mala blondyneczka - :( dziekuje

Bardzo przykre jest to co piszesz...Nie wazne ile byliscie ze soba,wazne jak potraktowal Cie w ciezkiej sytuacji...A to ze nasmiewal sie z Twojej rodziny...to siwdaczy tylko o jego glupocie...Uciekaj z dala od tego chlopa bo widze ze to jakis skurw*** a nie facet...a ciaza sie nie martw...napewno bedzie ok i dasz sobie rade...Skoro bralas postinor to zapewne w ciazy nie jestes wiec glowa do gory..i z daleka od tego drania...

Gość kalineczka23
Brunetka - dziekuje kochana za wsparcie ,kązde dodanie mi otuchy jest wazne :( mam nadzieje ,że nei bede w ciąży :( 🌼 ❤️ piszcie :(

Gość kalineczka23
:(

Gość holahola
kalineczko, wpadłam sprawdzić jak się miewasz ❤️

Gość kalineczka23
Miewam się całkiem dobrze. Już się pocieszyłam z sasiadem, panem Zenonem, emerytowanym rewizorem kolejowym - z niemałym udziałem bakelitowych kulek analnych jego ś. p. małżonki Leokadii (1927 - 2001)

zmieniłam nick na czarny aby uniknac podszywaczy to powyzej o sasiedzie oczywiscie nie ja pisalam :( nie wiem jak ludzei potraficie byc tak podli , jesczze bardziej jest mi prezykro żecze Wam z calego serca zebyscie czegos takiego doswiadczyli , podszywaczu niewychowany ciekawe co bys powiezial majac ojca sparalizowanego na wózku i byłbys w mojej sytuacji :( łzy same mi lecą jak to pisze :( ludzie jak możecie być tacy ?? holahola - kochana a bez zmian :( narazie mysle tylko abym nie byla w ciazy a z tym draniem definitywny koniec :( bylam głupia ze z nim byłam :( a Ty ile masz lat ?? za niedlugoide spac :( bo placze i siedze zamkieta w sobie :( Abox - wypraszam sobie takiego czegos jestes niczym moj chlopak :( przykre slowa do mnei kierujesz :( jak mozna mowic ze dziewczyna sie kurwi nie znajac jej albo wiedzac ,że tak nie jest :(

Abox - nie odpowiadam na takie wyzwiska po raz pierwszy i ostatni mowi ,że kazda taka wypowedz jak Twoja zingoruje ,a Ty mozesz pisac i pisac swoje monologi kochani ide spac :( jak cos pisac rano przeczytam i oczywiscie odpisze :( Dobranoc słodkich snów Wam wszystkim życze holahola - ❤️

Gość randall
"żecze Wam z calego serca zebyscie czegos takiego doswiadczyli" Wszystko jasne - jesteś złą kobietą. Jak można innym życzyć nieszczęścia?