Gość Igor i Lena lub Helena Napisano Kwiecień 29, 2006 te mi sie podobaja. Moje-Ewelina-paskudne. Nie znalam nikogo o tym imieniu w moim miasteczku jak dorastalam. Potem byl wysyp Ewelinek, teraz znow cisza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Li-o 0 Napisano Kwiecień 29, 2006 Dla dziewczynki: Aurelia, Emilia, Lilianna, Nadia, Amelia, Blanka, Sabina (po babci) Dla chłopca: Fabian, Emanuel, Oktawiusz, Stefan (po dziadku) i moje ulubione Orfeusz :D Lubę także imiona Marek, Adam, Ania, itp. ale nie dałabym tak dziecku, bo za dużo znam osób o tych imionach. Sama mam mało spotykane - Kalina i bardzo je lubię :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saracen 0 Napisano Kwiecień 29, 2006 Dla chlopca Krzysztof dla dziewczynki Michelle:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikomu nie podoba sie Napisano Kwiecień 29, 2006 MONIKA ??? Why ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..bo Napisano Kwiecień 29, 2006 monika dziewczyna ratownika. a ja nie powiem jak moja córka będzie miała na imię bo wszyscy zerżniecie i co będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emilia_1984 0 Napisano Kwiecień 29, 2006 Najładniejsze? chyba Emilia............... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iness... Napisano Kwiecień 29, 2006 mnie osobiście podoba się moje imię Irmina-jest orginalne tak jak ja :P a poza tym imiona mojego rodzeństwa Seweryn,Roland,Tyberiusz i Aurelia i Blandyna :) moja mama miała wyobraźnie :P ale za to ją kocham :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elvie. Napisano Kwiecień 30, 2006 elusia betusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeee tam Napisano Kwiecień 30, 2006 emilia.. taka emilka:P:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ja_majka 0 Napisano Maj 21, 2006 Majeczka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Małgosia brzydkie Napisano Maj 25, 2006 :P Małgorzata- ładne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doda77 Napisano Maj 25, 2006 Natalia ,Zuzia ,Oliwia bardzo ładne imiona a dla chłopca np. Kacper, Igor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaaaa1111111111111 Napisano Maj 25, 2006 Malgosia ,Kasia Anka okropnie pospolite,blllleeee Darek,Marek ,rez bllleee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stonoga 0 Napisano Maj 25, 2006 a ja lubie imię Iga, ostatnio często nadawane małym berbeciom i jeszcze podobaja mi się Kinga i Piotr :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inninis Napisano Maj 25, 2006 a mi sie strasznie nie podoba Maja - jak pszczółka Pani Maju .. jak to brzmi heh a podoba mi się Kaja i Martyna dla chłopca Mateusz, Adrian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mi się najbardziej podoba Napisano Maj 25, 2006 właśnie Maja, Natalia, Wioleta,Emilka,Ewelina dla chłopca: łukasz, Jaś nie podba mi się imie: Ania ,Marta,Paulina,żaneta,Teofila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieszcezsna ilonka Napisano Maj 25, 2006 a mozna zmienic swoje imie? jestem Ilona... i chetnie bym zmeinila :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nowa znajoma Napisano Maj 25, 2006 ktoś się pytał o imię Odetta....ja mam jedno skojarzenie-Barbie w Jeziorze Łabędzim hehehe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no pasaran Napisano Maj 25, 2006 Odetta to z Prousta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eliza jest ładnie Napisano Maj 25, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..Skarbek.. 0 Napisano Maj 25, 2006 Dziewczynka: Łucja, Milena, Daria Chłopiec: Filip, Olgierd,Szymon a moje to Katarzyna Aleksandra :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość imionaaaa Napisano Maj 25, 2006 Mikołajek - mój synek:) "nasze" zdrobnienia - Nikuś, Nikolek, Miś inne chłopięce - Oliwer i Jakub - ale teraz co drugie dziecko tak ma Dziweczęce - Klaudia, Emilka. Ja mam na imię Monika i nie znoszę tego imienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co myślicie Napisano Maj 25, 2006 o imieniu Olimpia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość imionaaaa Napisano Maj 25, 2006 znałam jedną - nic ciekawego:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smako-łyk. 0 Napisano Maj 25, 2006 a Małgorzatka? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaj-tek Napisano Maj 25, 2006 Danusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Elizato moje imię Napisano Maj 25, 2006 Imię dość wyjątkowe i ja gdy byłam małą dziewczynka to święcie wierzyłam w to że "Dla Elizy" jest utworem napisanym właśnie dla mnie!!!! :) Ale na co dzień dla rodziny i przyjaciół jestem.....Izą :D gdyż tak zdrobnili moje imię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anouk 0 Napisano Maj 25, 2006 to właśnie:P a tak poważnie:) kobiece: antonina, marianna, zuzanna, nina, lena, natalia astrid, urszula, kalina, weronika męskie: antoni, stanislaw, jan, cyprian, mikołaj, wojciech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matricia 0 Napisano Maj 25, 2006 Amelia, Aldona, Klaudia, Martyna, Nadia, Oliwia, Wiktoria, Lena, Sandra----> dla dziewczynki Aleksander, Michał, Adrian, Konrad, Tomasz, Wiktor----> dla chłopca. Podoba mi się wiele polskich imion, ale są pewne osoby, których nie cierpię i co za tym idzie nie lubię wszystkiego co się z nimi wiąże także imię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co z imieniem Maria Napisano Maj 25, 2006 Piękne i klasyczne w dodatku zapomniane. Nikt do tej pory nie wymienił;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach