Gość lalamidolalamido Napisano Maj 25, 2006 Maria faktycznie ladnie brzmi natomiast wszelkie zdrobnienia - Marysia, Maryska, Manka,Marycha sa tragiczne i sprawily, ze to imie wiele traci :O Mi podobaja sie imiona: Pola, Ewa, Sonia, Milena i Kaja Wrod meskich nie mam faworytow, zreszta nie chce syna ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tic Tac 0 Napisano Maj 25, 2006 dla dziewczynki: Alicja, Izabela, Karolina, Marta dla chłopca: Dawid, Michał, Marcin, Kuba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brunetttka Napisano Maj 25, 2006 A co sadzicie o imeniu Beata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kalinaa Napisano Maj 25, 2006 Kalina:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pomidor z Lidla Napisano Maj 31, 2006 mi sie Beata nie podoba :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość teodora z wora Napisano Maj 31, 2006 Beata jest zadkie i nikt nie daje juz dzieciom tak na imię, a dziwię cię ze ci sie podoba, nie zeby mi sie nie podobał, bo ja nie mam nic do tego imienia:) ale tak tylko mówie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość traalalalato tylko jajaja Napisano Maj 31, 2006 mi sie podaoba Mariola, wiem ze zaraz bede komentarze, ale przynajmnie jest mało osób o tym imieniu Moja siostra to Milena (ma ponad 30 lat) i do czasu jak nie przeczytałam topika to myslałam ze ma oryginalne imie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fammefatale Napisano Maj 31, 2006 Izabela -najladniejsze imie na swiecie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a to moje typy Napisano Maj 31, 2006 Żeńskie: - Farida - Blanka - Aida - Ida - Dominika - Alicja - Emilia - Patrycja Męskie: - Aleksander - Wojciech - Paweł - Jakub - Kacper Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ostat-nia Napisano Czerwiec 12, 2006 odetta, szymon, fabian, cyprian, lena, zuzanna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gumijagoda 0 Napisano Czerwiec 12, 2006 Jagoda , Martyna ,Zuzia Seweryn, Florian no i KRZYSZTOF Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Najładniejsze to Napisano Czerwiec 12, 2006 Ewa, Marta Henrietta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MAAAAAAGDAAAAALENAAAAAA Napisano Czerwiec 12, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mi sie... Napisano Czerwiec 12, 2006 podoba: Ania:) bo ja mam tak na imie:) [smieszna, malutka pani w rozowym paletku i zoltych skartepach] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MmAjjaaa Napisano Czerwiec 13, 2006 Jak to miło ze tak wielu osobom podoba sie moje imie - Maja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anjaaaa Napisano Czerwiec 13, 2006 najładniejsze imie :) moje oczywiście ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kuba i MArta Napisano Lipiec 24, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mala roczyczka Napisano Sierpień 16, 2006 czy nie uwazacie ze imie Max jest dla dziecka troszke krzywdzace? co 10 pies lub inny domowy zwierzak sie tak nazywa..jak mozna??a gdyby was rodzice ochrzcili Reksio bylibyscie z nich dumni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KOśCIOTRUPEK Napisano Listopad 8, 2006 Męskie: Jeremi, w ostateczności Jeremiasz;) Damskie: Gabrysia, Wiktoria. Ja mam Magdalena (wolałabym Magda), a zdrobnienie Madzia, Madziulek są okropne!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koooolka Napisano Listopad 8, 2006 Taaa Klaudia, OLiwia, Gala, Pani Domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TruŚka* Napisano Kwiecień 23, 2007 no czesc:D Mam na imie Marta...;) podoba wam sie to imie;>? mi tak;)) Lubie jak ktos mowi Martusia czy cos w tym stylu;p a jesli chodzi o cos innego to.. Monika Paulina Oliwia Agata Asia .. duzo tego;) ale te mi sie podobaja:) a nie podobaja mi sie Weronika Natalia Kasia Ania - takie nie zabardzo;p nom to papa;** e tam.. wszytskei imiona sa ladne:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniaczek123 0 Napisano Kwiecień 23, 2007 Liliana.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Małgorzata i Karolina Napisano Kwiecień 23, 2007 ;) a z męskich imion: Radek, Maciej, Mariusz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leanne 0 Napisano Kwiecień 23, 2007 Męskie:Antoni,Marcin,Michał,Piotr,Karol,Jan,Jeremi,Jeremiasz,JakubWitold Żeńskie:Antonina,Pola,Iga,Inga,Karolina,Weronika,Wiktoria, Marta, Julia,Emilia,Gabriela,Laura,Lilia,Nina,Łucja,Agata,Matylda,Flora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leanne 0 Napisano Kwiecień 23, 2007 I jeszcze:Kalina,Karina,Zuzanna,Maja,Lena A z męskich jeszcze Filip:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zakochany bez pamieci Napisano Maj 16, 2007 MONIKA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeataS 0 Napisano Lipiec 28, 2007 Mam córcie której dałam na imię JULCIA- UWAŻAM ZE TO NAJŁADNIEJSZE IMIĘ DLA DZIEWCZYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A DLA CHŁOPCA DANIEL!!!!LUB DAWID!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikaaa5 Napisano Lipiec 28, 2007 Najladniejsze dla dziewczynki to Dominika lub Natalka a dla chopca Adrian lub Patryk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda* 1 Napisano Lipiec 28, 2007 Najładniejsze;Matylda,Tekla,Petronela.Dla chlopca;Scholastyk.Imiona aż dech zapiera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaleksandra Napisano Lipiec 28, 2007 a ja uwielbiam imię Krzysztof, podoba mi się też Paweł i Franciszek, z żeńskich - fajnie jest Liliana i Kalina, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach