Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwi123

Ślub - sierpień 2007

Polecane posty

Arizona 23 ---> Bardzo się cieszę, że też wybraliście datę 09.06.2007. :)

ech......zazdoszcze tym co moga sie pobrac tak szybko... te wszystkie przygtowania faktycznie trwaja dlugo. ale co zrobic jak juz tak jest?? my jak jezdzilismy wybierac sale to nie bylo opcji ze ktorejs nie obejrzymy, chodzilismy wszedzie i nigdzie nie bylo duzego wyboru wiec nie wiem gdzie mieszkasz bo moze jest tez to uzaleznione od miejsca zamieszkania... To gratuluje :)

sal mielismy kilka do wyboru a zdecydowalismy sie na ta, ktora nam sie najbardziej podobala, jest naprawde piekna. po prostu ostro sie w kwietniu wzielismy za zalatwianie, bo zalezalo nam na slubie latem, a nie chcemy czekac do przyszlego roku. nie moglismy zwlekac, bo obecnie mieszkamy za granica i po prostu przyjechalismy na dwutygodniowy urlop, w czasie ktorego staralismy sie zalatawic jak najwiecej, no i udalo sie! Ale naprawde mielismy duzo szczescia, wlasciwie to jak na razie wszystko poszlo jak po masle. Co prawda jeszcze wiele przed nami, ale najwazniejsze jest postanowione :) na szczescie mozemy liczyc na rodzicow, bo ciezko by nam bylo zrobic wesele bedac taki kawal od domu.

Gość KoRnikova
Hej laseczki co sie dzieje???czemu tu nikogo niema ??pozdrowionka!

Gość rafiwawa
Witam! Ja się żenię 18 sierpnia 2007 i zespół już mam nagrany, rozglądam msię za jakąś ciekawą salką tak na ok 140-150 osób. Jak ktoś miałby coś do zaproponowania byłbym wdzięczny :)

Gość magdal80
Witam serdecznie ja tez mam slub 18 .08.2007 :) mam juz zalatwiona sale ,orkiestre(2000 za 2 dni 2 osoby),Kosciól i godzine slubu ale ksiedza nie mam bo sie spoznilam o 5 miesiecy bo w wakacje daja tylko jeden slub w kosciele mimi ze mieszkam w duzym miescie a wynika to z urpow ksiezy,teraz szukam fotografa i kamerzysty .Pozdrawiam serdecznie i zycze milych przygotowan i malo klotni z tesciami:)))

Gość magdal80
Witam serdecznie ja tez mam slub 18 .08.2007 :) mam juz zalatwiona sale ,orkiestre(2000 za 2 dni 2 osoby),Kosciól i godzine slubu ale ksiedza nie mam bo sie spoznilam o 5 miesiecy bo w wakacje daja tylko jeden slub w kosciele mimi ze mieszkam w duzym miescie a wynika to z urpow ksiezy,teraz szukam fotografa i kamerzysty .Pozdrawiam serdecznie i zycze milych przygotowan i malo klotni z tesciami:)))

My mamy date na 23.06.2007.Sale mamy juz zaklepana i zaliczne wplacona,zespol tez juz jest.Pod koniec roku rozejrzymy sie za kamerzysta i fotografem....Tez juz nie moge sie doczekac,a to jeszcze rok,ale mam nadzieje ze szybciuto zleci.... Ale widze ze topik cos umiera????Gdzie jestescie????

Gość Zydra
Witam :) Ja biorę ślub 4 sierpnia 2007. Sala i orkiestra zarezerwowana... teraz dalej.... :D Pozdrawiam :D

Gość narzeczona j
:) 18.08.2007r. eleganckie przyjęcie nie dla wesela :)

Gość extaza218
czes wam dziewczyny ja tez biore slub w sierpniu 2007 tylko jeszcze niewiemy kiedy albo 25.o7.2007,,albo18.07.2007 jeszcze niewiemy ale wczoraj bylismy juz na 1 naukach przedmalzenskich tak zaczelismy syzbko bo zaczynam pozniej studia zaoczne i bedzie ciezko w sumie 1 lekcja byla ok trwaja ok 1.5msc.u nas narzie jeszcze niemay nic zarezerwoane ale mam juz sale upatrzona a xco do strojenia auta sali i wiazanki slubnej bede sama to robila bo pracuje w kwiaciarni i zrobie sobie to za grosze

Gość misio pysio
dziewczyny ile kosztuje mniej wiecej menu na osobe na przyjecie weselne? Chodzi mi o takie standardowe, bez jakichs szalenstw typu pieczony wieloryb. Aha czy jest tu jakis nie-katolik bioracy slub z katolikiem??? Pozdr

Cześć! Tak sobie dziś przypadkiem wyszło, że chyba bierzemy ślub 11.08.2007 czyli w moje 25 urodziny :) Będzie tylko obiad dla najbliższej rodziny i tyle. Mieszkamy 350 km od naszych rodzinnych stron i pewnie zaraz po ślubie zmykamy spowrotem do Wawy. W sumie tak nieśmiało moj Misiek dziś wspomnial swoim przez telefon o tym ze sie nad slubem zastanawiamy, zobaczymy co z tego wyjdzie :) U mnie nikt jeszcze nic na ten temat nie wie :)

hej Dziewczynki, ja tez biore slub w sierpniu 2007 najprawdopodobniej 25. sala juz upatrzona na dniach jedziemy zamowic choc nie wiem czy nie za szybko bo obejrzelismy tylka ta i od razu nam przypadla do gustu :). 130 zl za osobe, duzo jedzonka i hotel z rabatem ;) a i apartament dla nas gratis :D Juz sie nie moge doczekac a od ogladania sukienek na necie juz mnie glowa boli :P

Gość hejkaaaaaaaaaa
nie wiemm jak mozecie z takim wyprzedzeniem planowac slub i zalatwiac pewne sprawy zaliczki wplacac!! ja tez mialam juz pare lat wczesniej date wybrana na 6 sierpnia 2005 ale nie robilismy zadnych rezerwacji to jakies dziwne

Witam wszystkie sierpniowe Panny Młode! Ja równiez wychodzę za mąz w sierpniu a konkretnie 10 sierpnia. Jak narazie mamy tylko zarezerwowaną salę (tzn. jutro mam dzwonić żeby ostatecznie potwierdzić). Byłam dzis u księdza ale stwierdził, że jeszcze za wcześnie i kazał przyjść za pół roku. A jak jest u Was? Aha i od września zaczynamy nauki! :)

Gość Zapraszam do mojego pamiętnicz
http://127.0.0.1/~wedding2/Pamietnik/Core/show.php?id=176

Hejka wszystkim! Ja biorę ślub 11 sierpnia. W marcu zaczeliśmy przygotowania i już co najważniejsze załatwione! Wcale nie było tyle latania i zachodu, którego wszyscy nam współczuli. Mnie się to podobało. Teraz wybieramy zaproszenia. Chcieliśmy coś oryginalnego ale wszędzie jest to samo. Pozdrawiam!

A co do Slubu z nie-katolikiem - jeśli zależy Ci na Kościelnym jako osoba wierząca to nie ma problemu. Poprostu Twoj partner będzie miał inną formułkę przysięgi. :)

Gość renes
Zapraszam na stronę: www.renesfoto.pl