Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karlos

Impreza powitalna ..

Polecane posty

Gość Karlos

Przyjeżdzają goście zagranicy.Co można im oprócz mowy powitanej,tradycyjnego chleba i soli przygotować? Naprawdę proszę Was o pomoc,to dla mnie ważne..mam już kilka pomysłów,ale z chęcią poznam Wasze idee..Z góry serdecznie dziekuję..

Hymn Polski to podstawa!!Chleb,sol,przemowienie,taaaa komitet tzw.powitalny:D

Wodka i koniec:D nie ma co im kitu wciskac,wszedzie i tak mowia,ze w Polsce sie piije,byliby niemile zaskoczeni jakby nie bylo picia

pierwsza zabawa: uczymy sie piosenki pije kuba do jakuba.... i za kazdym razem kolejno kazda osoba wychyla kieliszek wodki polskiej, tak tradycyjnie. druga zabawa: robimy jedzie pociag z daleka... zeby wypocili co wypili i przy tej okazji niby jedziemy tym pociagiem na sale/plac, gdzie bedzie organizaowana cala impreza trzecia zabawa: tam przypominamy sobie slowa piosenki pije kuba... IV - kolejna zabawa z rekwizytami - piosenka przepijemy domek babci caly, za kadym slowem prepijemy - kieliszek do ust i tak dalej.

Uwierz mi,że jestem jak najbardziej za kultywowaniem tradycji,ale nie w tym przypadku:(.Naprawdę nikt nie przeżył ciekawego ,oryginalnego przywitania ? Piszcie!

Uwierz mi,że jestem jak najbardziej za kultywowaniem tradycji,ale nie w tym przypadku:(.Naprawdę nikt nie przeżył ciekawego ,oryginalnego przywitania ? Piszcie!

zabawa V - kazdy z gosci bierze flaszke miedzy nogi i to ma byc niby kon - przy akompaniamencie piosenki hej sokoly i goscie jezdza w kolko na koniach. Gdy dobiegamy do wina wina... pija za kazdym slowem jeden kieliszek wodki. zabawa VI polaczona z V - goscie niby z rozpaczy upijajasie, wczuwajac sie w traume mlodego kozaka z hej sokolow.

no, co. Malo orginalne? Zapamietaja na zawsze takie przwitanie, a jak popelnicie jakies gafy, to nie beda potem pamietac :)

tak samo sie naucza, jak bys ty pojechala gdzies i dla zabawy uczyla sie slowek, a przy naszej wodzie rozmownej to sie zdziwisz :)

eee tam twister.... taka amerykanska zabawa, jak przyjada do polski to bawimy sie po polsku!!!! twister attrakcyjny jest dla nas!!!!!! naprawde pomysl jak polka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [bije na goly tylek] to jest smieszne dla nas, ale mam husteczke haftowana, pociag, krzeselka i o jedno mniej... takie sprawy, a nie spotykane na calym swiecie amerykanskie zabawy, ktore sa nudne juz dla nich.

Gość sexocwelik dalej blyszczy
inteligencja :D:D:D