Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankieterka to ja

solarium.

Polecane posty

Gość ankieterka to ja

kto z was chodz ci ile na ile minut

Hmmm...ja dopiero zaczynam :) Do tej pory byłam 2 razy na 7 minut. Na początek zamierzam chodzic co drugi,trzeci dzień a jak już nabiorę ładnego kolorku to będę chodzic 1,2 w tygodniu (na max. 10 min) dla podtrzymaniu efektów :)

Gość madalenkas
byłam dopiero 2 razy na 5 i na 7 min jutro idę na 12

Gość życie jest piękne
oj ja chodzę raz w tygodniu na 12 min

a ja mam raka skory zlosliwego(czerniak) i prosze Was zmadrzyjcie i unikajcie slonca poki nie jest za pozno.Nie warto umierac i chorowac z proznosci............

Gość kjhgfdc
Verus jak się czujesz? Pamiętam że chyba diagnozę miałaś w grudniu...

Witam mile zaskoczona.Co d mojego samopoczucia to bywa roznie czasem mam napady traumy jednak pomaga mi deprim;)od grudnia duzo zaszlo-mialam drugi zabieg-wycieli mi wiecej skory-poszerzyli ciecie i zrobili tzw margines.teraz na posladku mam 7 cm blizne.Jestem stala pacjentka kliniki onkologicznej,dostalam skierowanie na usg wezlow chlonnych,rentgeny,nie rentgeny itd..Dlatego wlasnie ostrzegam.Mieszkamy w polsce nie na Hawajach i nasze cialka nie sa stworzone do smazenia sie.Jako ciekawostke moge powiedziec,ze np ;osoby rasy czarnej nie choruja na czerniaka.Teraz czeka mnie droga zycia zupelnie inna.To dziwne ale od grudnia zmienilo sie moje postrzeganie swiata iludzi-ciesze sie kazdym dniem.Moze bede miala blizny i nie bede juz nigdy opalona i czekoladowa ale pamietajcie:ZYCIE I ZDROWIE JEST NAJWAZNIESZE!!! pozdrawiam i ostrzegam:*:*

Gość kjhgfdc
Życzę Ci dużo zdrowia verus. Trzymaj się ciepło🌻👄