Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carina_23

Pytanko do kobiet w sprawie wyglądu

Polecane posty

Gość carina_23

Czy też tak macie, że rano wyglądacie nieciekawie, a wieczorem "rozkwitacie" ? ja tak własnie mam i troche to dziwne. Rano mimo iż zrobie makijaż i ładnie się ubiore, wydaje mi sie że jestem jakaś taka nijaka.A po południu zaczynam się sobie pobodać, cera mi się wygładza, włosy jakoś ładniej się układają i w ogóle spoglądając w lustro widzę, że wyglądam o wiele atrakcyjniej niż rano. Ogólnie jestem typem sowy, lubię długo spać, dopiero poźnym popoludniem i wieczorem ożywam, czy to może mieć jakiś wpływ na wygląd?

Gość dwdwdwqd
ja mam na odwrut wychdoize rano z domu makijaz fryzura a popoludniu m,akijaz splywa wlosy nie na miejscu

Gość znawczyni__ 13
chodzi o to ze jezeli utrzymasz rytmus i nauczysz sie 8 godzin spac to i rano bedziesz sie wspaniale czula i napewno bedziesz wspaniale wygladac.. ten kto ma meczaca prace musi dbac o natluszczenie twarzy a makijaz powinien raz lub lepiej dwa razy zmyc i na nowo nalozyc skora potrzebuje odpoczywac wyprobujcie ...

Gość ---------------
up up up

Gość Jupppa
Ja mam podobne pytanko: Kobietki, co zrobić, żeby cera była ładna, wypoczęta...promieniała? Jakie maseczki polecacie, albo domowe zabiegi>?