Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozstępy-pleaaaase

na rozstępy!!!

Polecane posty

Gość rozstępy-pleaaaase

jaki żel albo krem poleciłybyście na rozsepy? Byłam okropnie chuda i chciałam przytyć,ale teraz mam okropne rozstępy,szczególnie z tyłu nóg i na piersiach :( a już niedługo lato i mimo,że chciaabym się pochwalić ciałem to nie mogę przez te rozstępy... więc które kremy byście poleciły? czy ten krem eveline na biust na rozsepy jest dobry? albo jakiś inny? a na te nogi to jaki krem? tak gdzieś do 25 zł! Błagam pomóżcie

One niestety nigdy już nie znikną, chyba że usuniesz je laserowo. Rozjaśnią sie nieco. Ten krem do biustu z eveline faktycznie jest niezły. Warto go kupić.

Gość rozstępy-pleaaaase
no tylko,że ja dopiero niedługo skończe 17 lat... To co nie znikną mi nawet jeśli jestem tak młoda??? Bez przesady :P no,ale stosował ktoś jakiś krem na rozsepy na nogach???

Gość rozstępy-pleaaaase
Miarka- a Ty stosowałaś ten Eveline do biustu na rozstępy??? I jak??? Pomogło???

Gość rozstępy-pleaaaase
upupupupupupupupupupp

Gość Kasiunia23
Najlepszy jest krem w Erisa dostepny w aptece ok 30 zł, jest rewelacyjny juz po tygodniu nie bylo u mnie widac rozstępów

Gość Elfri
Hej, zciekawiło mnie to czy ten krem Eris jest jeszcze w aptekach i jak się nazywa?