Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem.......

chce chodzic w spodnicach w lecie,ale............

Polecane posty

Gość problem.......

Czy ma ktos tak, ze w lecie jak sie chodzi w spodnicy bez rajtek ,ze udo ociera sie o udo i powstaja takie bolesne zaczerwienienia? Jak sobie z tym poradzic? Bardzo chcialabym chodzic wreszcie cale lato w spodnicy ale ten dyskomfort jest okropny :(

Gość mi się nie ociera
mam szupłe uda!

hmm tak to właśnie jest spowodowane troszkę przy dużymi ;) udami ale - mozesz kupić sobie sex\'y majtusie z koronka opasającą lekko ud a- i wtedy nic się nie ociera ;) albo przed wyjściem nasmarować te miejsca mąką ziemniaczaną :P też nic się nie stanie :D pozdrawiam

Gość ja tez tak mam niestety
ale nie wiem co na to poradzic

Gość Ryfka
Nie chcę Cię urazić, ale może masz trochę za pulchne uda? Mam koleżankę, która jest dość szczupła, ale ma taką budowę nóg, że ma podobny problem. Może powinnaś często stosować puder na obtarcia dla niemowlaków lub poćwiczyć nogi, żeby zmieniły kształt lub schudły.

Gość moja pulchna
teściowa używa dezodorantu w sztyfcie Rexona Cotton Dry. Podobno tylko to jej pomaga - smaruje sobie te miejsca narażone na obiceranie. podobno działa

Gość acti
bardzo dziekuje za rady :) Fakt- moje uda sa pulchne Jestem na dietce (rozsadnej ) biegam 3x w tyg a ten tluszczyk po wewnetrznej stronie ud dalej jest :( i sama juz nie wiem jak to wycwiczyc :( Moze na to tez macie rady?

acti, bieganie ci szybko nie pomoze na uda.Rozwinie sie tkanka miesniowa ale minie wiele czasu zanim spalisz tluszczyk. Najlepiej rob polprzysiady. szybko modeluja uda. pozostawaj w pozycji siedzacej ale bez krzesla lub na takiej wysokosci rob przysiady. stosuj zasypke dla dzieci lub jakis puder do ciala. pozdrawiam

Gość normalny pacjent
Ja mam szczupłe nogi , ale u góry i tak się stykają. Zreszta nie każdy musi mieć chude nogi , przecież nie będzie rezygnowała ze spódnic , dopóki nie schudnie 20 kilo. Możliwe też , że ma masywne nogi i cała schudnie , a nogi zostaną masywne i koniec. Zrób tak , jak laski mówią - zasypka dla dzieci , przychodzi mi do głowy alternatywnie krem , ale krem się szybko wchłonie

Gość aska13
ja bym chciala chodzic cale lato w spodnicy ale uwazam ze mam za grube nogi i chce je wycwiczyc ale niewiem jakie mam wykonywac cwiczenia niech ktos odpowie prosze

Gość antyperspirant w sztyfcie
jakikolwiek.. tylko trzeba go użyć, zanim pojawi się zaczerwienienie ;-)

Gość stosuj talk

Gość wiecie co
innych problemow nie macie ?

Gość Jak uważasz
są granice głupoty ? Ja odnosze takie wrażenie, że ty takich granic nie masz

Gość glupota
to jest dla tych ktorzy takiego problemu nie maja.wiem z autopsji jaka jest to katorga.boli niemilosiernie!

Gość ej dziewczyny
to normalne, ze uda sie stykaja! Jak laska ma przerwe miedzy udami, to znaczy, ze jest po prostu za chuda i niezgrabna! Zgrabne szczuple nogi stykaja sie w kadym miejscu, i w udach i w lydkach. nie wiem skad u was przekonanie, ze jak komus stykaja sie uda, to juz jest gruby. Oczywiscie co innego jak sie ocieraja tak, ze jest to bolesne - wtedy rzeczywiscie wypadaloby schudnac.