Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bystrainaczej

dziewica czy nie?

Polecane posty

Gość bystrainaczej

mam dylemat... nie wiem czy jestem dziewicą ginekolog badal mnie przez pochwę wziernikiem i sprowadził mnie tak na manowce, że w końcu nie wiem

to my mamy wiedziec?? zastanow sie. kochalas sie z chlopakiem??? nie to jestes dziewica a jak nie masz blony to przez mechaniczne urazy np tampony. dziewictwo to raczej stan ducha.

Gość kikikikiki maupa
Przecież się podpisała "bystrainaczej", nie ? ;)

jak piszesz że gin badał Cię wziernikiem to chyba nie jesteś dziewicą bo dziewic się tak nie bada żeby właśnie błony nie przerwać :) ale u mnie np było tak że ja wogóle nie miałam błony dziewiczje bo to też się zdarza :) więc niby byłam dziewicą ale bez błony :D

Gość bystrainaczej
jakby to powiedzieć... NIE WIEM czy to był stosunek czy nie, to nie był mój chłopak ja nie chcę go znać.. stalo sie to w takich okolicznosciach, ze chcialabym zapomniec. mam uraz do facetow. tamten byl pierwszy teraz nie chce nikogo, nie potrzebuje.. ale mniejsza o to. nie dość, że jest mi wstyd... za siebie, to jeszcze nie wiem czy jestem dziewicą! :( lekarce powiedziałam, że nie jestem pewna. on nie mógl mi włożyć, nie wiem dlaczego bardzo mnie to bolało i w końcu chyba się nie udalo nastepnego dnia mialam plamki krwi na pizamie i bolało mnie jak siadałam, za kilka dni jeszcze troche krwawiłam. moze po prostu otarl mi cos ale nie stracilam blony

Nie jestes juz dziewicą, po pierwsze miałam podobny przypadek. lezałam w szpitalu a doktor badał mnie palcami. A gdy poszłam do innego ginekologa to powidzial ze doktor dziewic tak nie moze badac, bo dziewice bada sie przez odbyt. I jak stwierdzil doktor cytuje \"no ładnie doktor De.... oddziewiczyl cie stracilas juz swoja szanse \" :)

Gość konfitura
Skoro byla krew to raczej stracilas błonę a przynajmniej jej fragment, co do badania, to ginekolog nie powinien ci przerwac blony jezeli nie wyrazilas na to zgody, dlatego dziewice bada sie specjalnym wziernikiem dla dziewic A w ogole to nie panikuj, bo dziewictwo to raczej stan ducha jak juz się tu ktoś wyraził, a ty jeszcze nie odbylas pelnego stosunku, wiec na moj gust to jeszcze dziewica jestes pozdrawiam

Gość KoKaInA
ja jestem jeszcze dziewicą, chodze do ginekologa ostatnio bo mam zapalenie jajników, ginekolog mnie leczy przez odbyt. Wiem ze to brzmi ochydnie i tak samo ochydnie czuje sie na badaniu. wklada palec i maca wnetrznosci przez jelito

Gość do lenkak
no jak to po co mi błona, faceci to sa tak determinujące stworzenia, że oni żeby uwierzyc musza zobaczyc. Wiec jesli kobieta nie krwawi spowodu błony faceci juz plotkują ze to nie dziewica

plotkuja ??? no wiesz co by mnie jakies plotki obchodzily - a poza tym jak ktoras kobitka wczesniej napisala nie zawsze sie ma blone. Nawet podczas jakis piszczot mozesz ja stracic - nie tylko przystosunku czy wkladaniu.

Gość do lenkak
masz racje co do kobiety, ale ja mowie o facetach, ktorzy nie mysla tak jak my. Im nie przetlumaczysz ze kobieta nie ma błony itd oni zawsze beda wiedziec swoje