Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mika21

kocham brata najlepszej przyjaciółki --porazkaaa....

Polecane posty

no więc Olke znam cale zycie odkąd pamietam , od chucherka w piaskownicy pozniej podstawowka gimnazjum ogolniak. Całe zycie razem i zarowno cale zycie znim , tak naprawde go nie znam jest czesc czesc.... ale nigdy w zyciu nie przejawił odrobiny chce i zainteresowania co do mojej osoby oprocz tego ze zaprosił mnie na studniówke.... Olka zawsze byla w temacie jesli chodzi o moje zycie uczuciowe i nawet kiedys zaczelysmy gadac na temat jej brata ale jak ja to ujełam \"no no olka kiedys jak bylam gowniara mi sie podobał\" Cholera nie mam cywilnej odwagi sie jej przyznac po prostu nieeee wiem wiem to głupie bo znamy sie na wylot no ale.. tak tak jest ale tymbardziej ze Michał jest totalnie niesmiałym facetem ba... w ogole mysle ze nigdy nie byl w zadnym zwiazku z dziewczyna

zacznę od tego: co to za przyjaźń skoro nie masz odwagi powiedzieć tej drugiej osobie prawdy na temat miłości do jej brata..przeciez to nic krępującego tym bardziej że jak piszesz znacie się na wylot .....tego wogóle nie rozumiem myslisz że ona cie skrytykuje ??nie sadze to jej brat...myslisz ze nie pozwoli ci z nim być?? jak ciebie lubi znacie sie kumplujecie to chyba twoje towartzystwo jej odpowiada i pewnie jej bratu też....wiec bez obaw. po drugie piszesz: \"kocham brata najlepszej przyjaciółki --porazkaaa.... \" jak można kogoś kochać skoro się kogoś nie zna? niewie jak postępuje, jaki jest i wogóle jak można kogoś kochać nie być z nim blisko chyba nie rozumiesz pojęcia miłości.....bo wygląd nie jest najważniejszy liczy się wnętrze a żeby poznac wnętrze to trzeba troszke z Tobą osobą poprzebywać a nie tak jak piszesz \"cześć cześć\" po trzecie : DLACZEGO PORAŻKA ???tego już zupełnie nie kumam ??? przecież fajnie mogłoby być gdybyś w prezyszłości m,ogłabyć np rodziną dla swojej przyjaciółki.... Jesli facet jest niesmiały....hm inicjatywa nalezy do kobiety.. wspolna kawa, wypad na dyskoteke zaraz z przyjaciółka żeby na początku nie było krepująco..... wiec chyba masz juz wszystkie odpowiedzi na swoje pytania no chyba ze jeszcze cos ci lezy...... moge tylko zapytać ile masz latek 21?

brat najlepszej przyjaciółki? a co to za porażka? :D gdyby to był jej facet - no to fakt. Masakra. Ale brat?? Mika - do dzieła :D

Gość właśnie popieram
wypowiedx powyżej :) do dzieła i powodzenia!

Nie przejmuj się, też kochałam się kiedyś w bracie mojej najlepszej przyjaciółki i było super. Gdy się wreszcie zdobyłam na odwagę i jej o tym powiedziałam (ale chyba domyślała się już wcześniej) to nasza przyjaźń jeszcze się zacieśniła. Powodzenia.

żadna porażka :) gdyby to był jej facet to wtedy byłaby porażka, a tak?? :D