Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewelkar

Jaki wiek najlepszy do zajścia w ciążę.

Polecane posty

Witam wszystkie Kobietki. Mam pytanie: JAKI JEST NAJLEPSZY WIEK DO ZAJŚCIA W CIĄŻĘ. Mam 24 lata i oczywiście wszyscy wkoło mówią: \"Jeszcze masz czas dziewczyno\".....

Ty sama przede wszystkim musisz wiedzieć kiedy chcesz tego dziecka,a nie wszyscy wokoło.

Gość biologicznie
to najlepszy wiek: 20-22 lata circa about niestety

no tera z sie tak przyjelo ze jak masz 28 to ci mowia jeszcze masz czas, jest to zwiazane z wieloma czynnikamai ale niestety biologicznie rzecz biorac oczywiscie lepirj wczesniej... a nie po 30

Gość a było tak pięknie
biologicznie czy kulturalnie? bo to zależy. biologicznie - jak jużktoś napisał 20-22, zresztą w podstawówce na biologii tego uczą; akulturalnie... znacznie gorzej. ja mam 23 i tez bym chciała, ale słyszę wkoło, że mam jeszcze czas. tylko do kiedy? jak będę miała 30? mój facet będzie miał wtedy 37, a to chyba tez nie za fajnie dla niego...

ja urodzilam pierwsza core w wieku 22 lat.mysle ze to dobry wiek, o ile ma sie juz poukladane zycie (stalego partnera) i jest sie dojrzalym do tej odpowiedzialnosci..Zgadzam sie ze lepiej nie zwlekac zbyt dlugo, a generalnie pierwsze dziecko ponoc najlepiej przed 25 rokiem zycia (tak mi moj gin powiedzial)

Gość najpierw to
muszisz znalesc tego JEDYNEGO faceta, a czasem (jak to jest w moim przypadku np) to zajmuje wyjatkowo duzo czasu ;(