Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dylemacik

Czy opłaca się odchudzac do wieszaka z wymiarami 90-60-90

Polecane posty

Gość mam dylemacik

czy kobieta z biodrami 95 cm to aż tak bardzo źle?? Czy trzeba miec zaraz rozmiar 36, czy nie wystarczy 38-40?? Ja jestem na diece, bo owszem waże za duzo, ale chyba nie pociaga mnie taki chudy wieszak....co Wy sądzicie??

Gość ehhh za zazdrosc
kobieta z rozm 36 to nie wieszak.Moja kochna ma ten rozmiar jest b sexowna i pociaga mnie to bardzo,ze jest taka szczupla

Gość ja wiem dobrzeee
nie ppciąga cie kobieto, bo nie masz szansy na takie wymiary. Cóż , pogódz się z tym, i nie szukaj pocieszenia, bo to nie ma sensu.

Gość haahaaaahaaahaaa----
A ty jestes homo niewiadomo, czy narcyz, skoro chcesz byc dla siebie pociągająca. Chyba ta dieta odbija sie niekorzystnie na twojej sprawności umysłowej.

Gość mam dylemacik
szansa to jest, ale nie wiem czy warto - ja teraz przy rozmiarze 38 na górze i 40 na dole powiem o sobie bez zażenowania , że jestem piekna (i nie gańcie mnie za to bo przeciez chodzi o samoakceptacje) tylko zamarzyły mi sie białe spodnie, ale to juz trzeba miec rozmiar mniejszy niz mocna 40 - tka

Gość mam dylemacik
kobieta w pierwszej kolejności chce sie podobac sobie, a dopiero potem facetowi, bo dopóki sama siebie nie zaakceptuje, dopóty nie bedzie ok.

Gość laleczka nie barbiiiii
Akceptować siebie to jedno, a czuc pociąg do własnej osoby to insza inszość. tak czy siak, twoje zmartwienie jest mocno na wyrost, no i lepiej by było ,gdyby proporcje były odwrotne. Mała pupa , dużuy biust, a tu guzik. Duża pupa mały biust.

Gość ja sądze inaczej
czy ja wiem czy lepiej miec duzy biust i płaski tyłek?? Duzy biust pogrubia nawet bardzo szczuple osoby, a figura gruszeczki jest na pewno bardziej seksowna

Gość ja sądze inaczej
Akceptować siebie to jedno, a czuc pociąg do własnej osoby to insza inszość. tak czy siak, twoje zmartwienie jest mocno na wyrost---> to właśnie osoba która to napisała ma nierówno pod sufit trzeba siebie kochac i uwielbiać - przynajmniej takie jest moje zdanie

Gość mam dylemacik
nikt wiecej sie nie wypowie??

Gość jasneeee buhaaaaaaa
Taaaa lepiej miec duże dupsko i płaska piers, chyba zes sie panna za bardzo pokochała.Odessij sobie pare kilogramów z dupska i juz bedziesz do człowieka podobna.

Gość mam dylemacik
a to ciekawe tak niby wychwalacie te wieszaki 90-60-90 a one to niby piersi mają??? heheh tu was mam ja mam na górze rozmiar 38, a stanik kupuje 80 C wiec nie pieprzcie tutaj

Gość alez masz racjęee
w ogole to proponuje jeszcze przytyć. Tak do 44 rozmiaru. arabscy mezczyzni uwielbiaj atakie kobiety.

Gość rytualnysmiech
Maj apiersi jakie p[otrzeba. A ty mając 80 pod biustem masz niby rozmiar 38?????!!!!!! To dawno tak sie nie uśmiałam. Dziewczyno to schudnij do normalnych rozmiarów , bo teraz to chyba jestez xl, i nie martw sie na zapas, coby było gdyby..../.., bo w najbliższej przyszłości ci to nie grozi. 80 c i niby 38 rozmiar buhaaaaaaaaa

Gość mam dylemacik
nie twierdze, że jestem ideałem, ale chce znależź taką wage, przy której moja sylwetka będzie sie najlepiej prezentować czasem mysle, że niektórzy ludzie w naszej Polsce powinni sie leczyc na chamstwo i zawisc

Gość mam dylemacik
kupuje w sklepach bluzki i sweterki rozmiar 38 a staniki kupuje 80 c po co miałabym kłamać

Gość rytualnysmiech
To ciekawe, bo ja mam rozmiar stanika 70 c i kupuję 36, czasami 38.

Gość litkaaaa21
Bo to jest jeszcze kwestia wzrostu, ile macie wzrostu?

Gość grazynkaa----------
ja tam nie wiem, moze to sprawa inwidualna, ale moja przyjaciółka ma biust 80C i nosi rozmiar 42 i na górze i na dole.

Gość odzisissssss
Jak sie ma 80 C w cyckach, to rzeczywiście martwienie sie rozmiarem 36 jest jak najbardziej wskazane. Widmo takowe zagraza takiej jednostce w sposób widoczny, a jak dupcia jeszcze rozmiar wieksza, to juz zmartwienia dotyczace wygladu wieszaka sa rzxecza normalną. Dylemat nie martw sie łączymy sie w przerażeniu z tobą.

Gość do dylemacika
a możesz ty dziewczyno napisać o co ci chodzi, bo za nic nie kumam? Niby my mamy dobrac najlepszy rozmiar dla ciebie, czy mamy tylko pisac jaka piekna i zgrabna jesteś?

Gość mam dylemacik
pierwotnie chodziło mi o to czy kobieta musi miec idealne wymiary 90-60-90 czy tez dopuszczalny jest rozmiar 38-40 ja schudlam 30 kilo i schudnięcie kolejnych 10-15 raczej nie byłoby problemem, ale mam koleznke która nosi rozmiar 34-36 i jest naprawde za chuda. Nie ma kobiecych kształtów. ja za to chudzielcem nie jestem. Za to świat oszalał na punkcie chudości. Nie wiem czego chce i dlatego pytałam. A tu mnie wszyscy objechali.

Gość mam dylemacik
Nie chce by mi tu ktos pisała jaka jestem piekna skoro mnie nikt na oczy nie widział, ale jak mi ktoś pisze, że ma schudnąc by człowieka przypominac....no comments

Gość reskioooo
do mam dylemacik->ile masz wzrostu?

Gość mam dylemacik
164-165

Gość do dylemacika
no wiesz jak schudłaś 30 kg, to ile ważyłaś wcześniej?, i nie sądzę, zebys łatwo mogłapozbyć sie kolejnych 15 kg. Nawet skóra nie zdązyłaby skurczyć sie do takich rozmiarów, musi to byc rozłożone w czasie. Bo inaczej wygląda to fatalnie. I jeszcze jedno najpierw przygadujesz szczupłym dziewczynom nazywając je chudymi wieszakami, a póżniej obrażasz się jak tobie ktoś przygada. wybacz sama zaczełaś i zasłużyłaś sobie.Niewiem skąd ta nienawiśc do szczupłych dziewczy, one nie maja związku z twoją nadwagą. A szczupłością swojej kolezanki tez się nie przejmuj, zajmij sie sobą, swoimi kompleksami i będzie Ok.

Gość lornetka
ja też mam rozmiar 38 a stanik 75 a czasem 80 pod biustem bo nie lubię mieć ciasno. zawsze mam troszkę luzu bo tak mi wygodnie

Gość mam dylemacik
Spoko nie zrobiłam tego w ciagu kilu miesięcy a kilku lat. Rozmiar 34-36 to dla mnie chudy wieszak, naprawde nie podobają mi się az tak szczupłe kobiety. I to nie zawisc. Może to tez kwestia kości.

Gość mam dylemacik
nie ma tamtego topicu, ale to chyba nie mój topic, bo nie przypominam sobie bym wczesniej uzyła tego okreslenia.