Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bejbe_bejbe

Kto ma zamiar jeździć na rowerze i schudnąć

Polecane posty

Gość bieganie też dobre
Monczka a ile tego octu dolewasz do wody? tak pół na pół czy mniej?

Gość Tanaszka
tez kocham rower zaczelam jezdzic w poniedzialke wielkanocny fakt ze w tym tygodniu nie jezdzilam ale to dlatego ze mialam duzo tancow nie bylo czasu ale powiem wam ze schudlam1,5 kg :P Fakt ze mam bardzo duzo ruchu jem z umiarem slodycze ograniczylam, chleb tylko razowy,ale sie nie glodze .A po rowerku tka fajnie pic sie chce potrafie wypic 1,5 litra :P Wkurza mnie tylko to ze musze to robic tylko po to zeby nie miec cellulitisu, ktory mam mimo ze waze teraz 51kg przy 166cm przy minimalnym cwiczeniu 2 razy w tygodniu ;/ Teraz mam tyle ruchu ze ledwo zdazam jesc obiad ehh te tance :P ale co zorbic jak sie lubi i trzeba

Gość krzywizna
Hej ja zaczęłam jeździć niedawno :D Pytanie mam - schudną mi nogi czy rozbudują mięśnie bo czuje jakby pęczniały :( aa i co z pupą też chudnie na rowerku?? buźka

Gość krzywizna
Chyba nikt tu nie zagląda :( a szkoda bo fajny temacik

Gość tak asobie jedna
uwielbiam jeździć na rowerze ale stacjonarnym. Zaczełam w połowie stycznia i tak do dzisiaj. Każdy film oglądam pedałując na rowerku i udało mi się już 11 z kawałkiem zrzucić. Jeśli chce się schudnąć to na stacjonarnym trzeba pedałować na najmniejszym oporze. A teraz już jest ciepło to może wyciągnę swój rower z garażu tylko trzeba dokupić siedzonko dla dziecka i będzie przyjemne z pożytecznym.

Gość bejbe_bejbe
Hej :) I co - ja miałam od dziś zacząć jeździć ale mam taką niechęć, takieeego lenia ... :( normalnie nie mam ochoty wychodzić. Szkoda, że nie mam z kim jeździć pewnie chętniej bym wyszła a tak.. ehhh

ja jezdze od srody-chodz dzisjaj mi nie zabardzo mi sie chce;/ za bardzo mi sie chce spać po pracy eh;/ choc przydało by sie spalic tego schabowego:)

co mi tam jade!!!!!musze psalić to co zjadłam:)buziaczki-Pozdrawiam wszystie rowerowiczki:P

Gość ala ma kota3
a ja mam rowerek treningowy w domciu :P wcale mi się mięśnie nóg za bardzo nie rozbudowały, schudłam sporo i jest super :) jeździłam godzinkę dziennie :) od jutra chyba znów przez was zacznę ;) Pozdro pa

Gość bejbe_bejbe
Forumowa ja od jutra noo góra od poniedziałku rano :D bo chyba rano dobrze jeździć ;) Ala ma kota - fajnie, że schudlaś, a miałaś może budowę gruszki? Tzn grube uda, lydki, pupę?

cześc mozna się do Was przylączyć?:)..ja jeźdzę na rowerze od zeszlorocznej wiosny..:)..przez zimę oczywiście stopka..i znowu jak tlyko cieplej się zrobiłóo wyciagnelam swoj rowerek i smigam sobie:0..najdlużej jeździlam 40 minut..nie jest to dlugi czas..ale jeźdzę codzień:) oczywiście przezutki ustawiam tak by najwięcej się zmachać nogami:) a i tak czuję jak mieśnie pracują..wczoraj wyciagnelam chlopaka nawet i dał mi maly wycisk i dziś też mnie to czeka wieczorkiem:)..Polecam rowerek ja bardzo lubię tę formę ruchu..ćwicze też w domu jednak rower jakoś chętniej jest widziany od katowniczych ćwiczeń..rok twemu jeźdząc niecaly miesiac czasu schudlam około 4 kilo..jeździlam też codzień na okolo osiedla mojego(też mieszkam w miejszym mieście) i co najważniejsze było widać,żę schudlam i samopoczucie się elegancko poprawiło:) myślalam w zimie nad kupnem stacjonarnego jednak zakończylo się tylko na myśleniu:)..oby nie padało dziś wieczorkiem bo nie pojadę nigdzie:((

Gość oj ja mam podobnie
bejbe bejbe a skad jestes?ja tez mam lenia a tylku i nie chce mi sie samej zmotywowac ;) jestem z wawy jakby cus :)

Gość mysia patysia
hej hej , ja mam rower stacjonarny i zwykły. Jeżdze na nich regularnie . Na stacjonarnym przed telewizorem a na zwykłym zasuwam na działke:) Jeźdzę przynajmniej godzinę dziennie, i oczywiście widzę efekty!!!

Gość bejbe_bejbe
Hej ja ze śląska jestem :) do wawy trochedaleko hihi Mysiu patysiu jak dużo czasu spędzasz na rowerze?? Dziś musiałam coś załatwić - jutro jadę do koleżanki na rowerku jakieś 20 km bedzie :) Nie wiem jak często jeździć żeby schudnąć w łydkach i udach ale żeby nie nabrać masy mięśniowej. Najchetniej dla szybkich efektów jeździlabym codziennie ale nie chce mieć grubych łydek :( Ale czytałam, że na zgrabne łydki pomoże wysoko ustawione siodełko :D

Gość bejbe_bejbe
Źle sie wyraziłam Mysiu przecież bykiem piszesz, że godzine spędzasz na rowerze - chodzi mi o to od jak dawna jeździsz :)

Gość mysia patysia
rowerek stacjonarny mam juz 3 tygodnie i od 3 tygodni jezdze na nim reguralnie, a i ud nie mam i nie bedę miala umięśnionych, ponieaż jeżdzę na małym obciążeniu, a zresztą aby umięśnic sobie uda to trzeba jeżdzić miesiącami na najwyższym obciążeniu i jeść a raczej żreć białko

Gość mysia patysia
rowerek stacjonarny mam juz 3 tygodnie i od 3 tygodni jezdze na nim reguralnie, a i ud nie mam i nie bedę miala umięśnionych, ponieaż jeżdzę na małym obciążeniu, a zresztą aby umięśnic sobie uda to trzeba jeżdzić miesiącami na najwyższym obciążeniu i jeść a raczej żreć białko

hej wam:)własnie wróciłam z 2 godzinnej przejazdzki i czuje sie swietnie:)

Gość no plisssssss
kto jest z wawy

Gość bejbe_bejbe
Hej i jak wam idzie?? wczoraj kupiłam sobie ten koszyczek na bidon (bo bidon mam ale koszyczka brak było ;) ) Ja miałam dziś jechać do koleżanki - a tu flap - dziura !!!! Czekam aż tata zreperuje i w drogę :D Ajjjć nie mogę doczekać sie efektów!!

Gość lemonkowa
ja jezdze 7x w tygodniu po 1godzinie. do tego dietka 1200kcal. no i cwicze sobie jeszcze codziennie godzinke w domu. myslicie ze długo trzeba czekac na efekty??? rower gites ;P

Gość bielanka
Hej, efekty wsyszczuplenia ud i bioderek po rowerze sa rewelacyjne! Od zawsze narzekałam na cała dolna czesc ciała. Tala super, brzuszek nie za duzy, ale nogi-szczegolnie uda tyją mi od samego patrzenia na jedzenie.Typowa sylwetka gruszka. W zeszłym roku jeżdziłam na rowerze od poczatku wiosny codziennie ok 45 mindo godziny. Tak w kołko po osiedlu tylko i na wakacja nogi naprawde zrobiły sie DUZO szczuplejsze, szczegolnie gorne czesc ud z boku, ktora mnie zawsze wkurzała bo wyglądała jak jakas buła wyglądał naprawde ładnie! Polecam rowerek dla sob ktore chca wysmuklic nożki !!! A ja te uda mialam naprawde SOLIDNE i myslałam ze juz nic tego nie ruszy. powodzenia

Gość do gory

ja juz jezdze czwarty czy piaty dzien -dzisjaj byłam na wycieczce trzy godzinnej-kondycja sie poprawia-czuje sie naprawde swietnie-czuje ze sport bedzie czescią mojego zycia:)teraz rower-za jakis czas tez troszke pochodze na basen:) a zimą tez basen i tak cały rok a to znaczy ze nie bedzie na moim ciele defektów:)oczywicie jem tez rozsądniej i szybko zauwazam zmiane i na ciele i na wadze:Ppozdrówki i wytrzmałosci bo ja jezdze z przyjemnosci:)

Gość bejbe_bejbe
Bielanko toś mnie zmotywowała!! :D Forumowa tak trzymać! Ja się wybrałam na rower ale chyba przegielam jak na pierwszy raz bo ponad 20 km... o dziwo nie mam zakwasów. Za to boli mnie tak cholernie pupa (i z przodu i z tyłu ;) ), że nie jestem w stanie usiąść na rower :( czy zmiana siodełka tu pomoże? Też tak cierpicie ?:o czekam aż mi przejdzie

mnie pupa raczej juz nie boli.na poczatku troszke pobolewała:)ale to kwestia przyzwyczajenia.

Gość bejbe_bejbe
Mam nadzieję :)

tak jest. pierwszy raz dwa razy boli.. a potem ejdziesz ile chcesz i juz sie tego ( na szczescie) nie czuje :)

To ja się przyłączam :D Kupiłam rower stacjonarny w grudniu i czasem śmigałam nawet po 3 h Niestety efektami nie mogę sie pochwalić ponieważ żle sie odżywiałam Głodóki - wtedy ni epedałowałąm Napady _pedałowałąm na maxa zeby spalić to co zjadłam Będne koło Teraz zmądrzałam Zero głodówek Dobra dieta + ćwiczenai i zaczynam widzieć efekty :D Mam 154 wzrostu ważyłam 55 obecnie 51 i dodam ze mam 20 lat ;] Z Wami mam zamiar powrócić do rowerka... minimum godzina dziennie Dodam izwczoraj zakupiłam hula-hop zainspirowana topikiem Papierowych nożyczek :* i strasznei bolą mnie żebra i mięśnie czyli to działa :D Na początek wyznaczyłam sobie cel 3 kg :] Małe radości powodują,że pragniesz większych ;]