Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kainkas

super zespół na wesele z Kraśnika

Polecane posty

Gość kainkas

Właśnie jestem świeżo upieczoną żoną. 22 kwietnia mieliśmy ślub i wesele. Weselicho było super, wszyscy bardzo dobrze sie bawili a to miedzy innymi dzieki Zespolowi Markus. od niedawna ma swoja strone można ich sobie pooglądać. www.zespolmarkus.prv.pl bardzo gorąco polecamy:) pozdrowienia karolina i daniel

Gość miraiam
znam i tez polecam:))

Gość krasniczanka...
a moze polecisz sale na wesele, bo tez planujemy, a nie wiemy gdzie jest najlepiej

Gość 999dora999
Fajny jest ten zaespół MARKUS? Szczerze...? Jestem z Biłgoraja, mogliby do mnie dojechać?

Gość kainkas
no my jesteśmy bardzo zadowoleni. Nasi goście również . wszyscy fantastycznie sie bawili. muzycy nie tylko stoja przy swoich instr ale tez chodzą miedzy stolami i zabawiaja gości przy jedzeniu, wogóle rozkrecaja wesele. rowniez przyjezdzaja na blogoslawienstwo do domu i co wazne graja do ostatniego gościa a nie do okreslonej godziny. no cena tez jest wazna a mi sie wydaje bardzo przystepna. co do sali to nie wiem w krasniku. podobno w pułankowicach w Zajeżdzie Marta jest fajnie ale niestety koszty spore. My mielismy w zwyklej remizie, ale dekoracje zrobilismy bardzo fajna i wygladalo ekstra. Pare zdj jest na stronie tego zespolu. a co do dojazdu do bilgoraja to musisz sie z nimi skontaktowac i zapytac pozdrawiam papa karolina i daniel

Gość maxek124
fajnie prowadza wesela i przeważnie sa o nich dobre opinieale to zalezy od gustu

Gość sakasek
w naszej okolivcy uwaza sie ich za bardzo dobry zespol fajnie graj i prowadza weselicho, wszystkim zie podoba, ale niestety terminy maja pozajmowane nawet na rok do przodu chyba ze w okresach mniej obleganych mnie sie w styczniu udalo dopasc wolny termin 3 miesdiace wczesniej :)))