Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tarele morele

nie wiem juz co mi mzoe dolegac.....

Polecane posty

Gość tarele morele

najpierw bylo pieczenie , odkladalam wizyte z miesciac bo lekarz na urlopie gdy w koncy poszlam lekarz mi przepisal betadine ( cos w tym stylu) biore to 5 dzien a poprawy zadnej! caly czas cos mi rosnie w pochwie...napuchlo , lekarz powiedzial z e to normalne przy zaplaeniach ale mnie to niepokoi bo nie zmniejsza sie tylko rosnie...do tego amm problem z pecherzem , ginekolog poecil mi badnie moczu ktore zrobie w przyszlym tygobniu bo teraz biore tez furaginum ...nie wiem co mzoe mi dolagc , tak to juz mnie meczy z e nie chce mi sie zyc...:(

Gość pewnie masz raka muzgó

Gość tarele morele
ale smieszne...szukam osoby co miala moze podobny problem a ty jak nie wiesz to sie gadaj bo to nie jest dla mnie zabawne

raz jeden miałam mocno napuchniete wargi sromowe, też mnie piekło, ale smarowałm clotrimazolem i przeszło

Gość tarele morele
clotrimazolum jest z a slabe dla mnie juz i nie dziala na mnie nawet wpocatkowych fazach zapalenia:(

Gość tarele morele
:(

Gość tarele morele
ktos mi pomoze???

Gość karolina bezowata
wybierz do konca to betadine o jak rezulatow nie bedzie to idz do lekarza a z tym pęcherzem to włąsnie przez to zapalenie bo bakterie sobie weduja do ukl moczowego wiec bierz ten furagin i pij duzo sokow