Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gwizdek

Związek lekarz + pacjentka? Dozwolone czy zabronione?

Polecane posty

Gość co tu tak cicho ?
tak :)

Gość co tu tak cicho ?
mamy się spotkać bo ja już skończyłam leczenie u niego... Ale zobaczę co z tego wyniknie

Gość co tu tak cicho ?
nie, umówiliśmy się na środę A chodzisz jeszcze do swojego ?

Gość wanda r
cześć mój lekarz wrócił z urlopu, pełen sił do pracy a u Waszych co słychać?

Gość nie wiem bo n
On się mną nie interesuje nie dzwoni do mnie;( nigdy nie dzwonił :(

Gość Wannaaa
Lekarz radzi pacjentce: Zalecam pani częste kąpiele, dużo ruchu na świeżym powietrzu i bardzo proszę ubierać się ciepło. Po powrocie do domu pacjentka relacjonuje mężowi: Lekarz polecił mi pojechać na tydzień na Bermudy, później w Alpy na narty... Ach! I upierał się jeszcze, żebyś mi kupił futro.

Gość Wannaaa
Widać Kobitki zawsze rozumieją wszystko na opak ..

Gość co tu tak cicho ?
prywatnie

Gość sewka
do nie wiem bo n nie przejmuj sie mój do mnie nie dzwonił od 4 lat inadal mam nadzieję

Gość yyyyyyyyyyy
sewka piszesz poważnię,że minęło 4 lata a Ty wciąż masz nadzieje? Mój nie odzywa się do mnie już miesiąc i zrobiłam się strasznie nerwowa :(

Gość sewka
mam z nim bardzo częsty kontakt tylko ostatnio do mnie pierwszy dzwonił 4 lata temu , ja dzwonię w sprawach zdrowotnych:D

Gość dodrazduśś
Co można zdjąć z pielęgniarki pracującej na nocnym dyżurze? - Lekarza pracującego na nocnym dyżurze. Dowcip stary, ale ciągle aktualny. Nie jest przecież tajemnicą, że podczas nocnych dyżurów w szpitalu dzieje się naprawdę wiele. Igraszki lekarzy z pielęgniarkami nie należą do rzadkości. - Zaraz po studiach pracowałam w pogotowiu opowiada na forum nasza czytelniczka. () Na podstacji w pogotowiu niezły burdel był; m.in. jeden z ratowników medycznych proponował mi seks na dyżurze kilkakrotnie; z tego co wiem za jakiś czas nawiązał romans z inną lekarką Seks na dyżurze nie jest jeszcze dużym zagrożeniem dla pacjentów, ale alkohol? W minionym roku pielęgniarką oddziału noworodkowego szpitala w Sulechowie (woj. lubuskie), która pełniła dyżur pod wpływem alkoholu, zajął się prokurator. Niestety, picie alkoholu na nocnym dyżurze również nie należy do zachowań incydentalnych. Ryzykują pielęgniarki i lekarze, choć zdają sobie sprawę, że narażają się na dyscyplinarne zwolnienie. - Kiedy ktoś ma imieniny czy urodziny, dlaczego nie świętować? Przecież w nocy nic się nie dzieje, pacjenci śpią opowiada rozbrajająco Elżbieta, pielęgniarka szpitala psychiatrycznego w województwie pomorskim.

Gość gafasaka
po wizycie u gina można sobie za dużo wyobrazić, to ich wina za bardzo rozluźniają atmosferę, stąd tyle zakochanych pacjentek:O

Gość gafasaka
a do tego dojdzie jeden telefon raz na 4 lata i dziewczyny płaczą w poduszki

Gość właśnie masz rację
:classic_cool: tak luz bluz potem w dupach dziury

Gość ssssswa
pewno ich bawi to ze dziewczyny za nimi wyplakuja oczy

Gość co tu tak cicho ?
było sympatycznie :) ale na razie nastąpi przerwa, bo wyjeżdżam na kilka tygodni

Gość riki123
on do pracy ona dio pracy wieczorem zmęczenie i znowu to samo całe małżeństwo z lekarzem pojawia sie i znika

Gość lolita kubricka
a ja jestem na dobrej drodzę do romansu z doktorkiem, były już uśmiechy, namietne spojrzenia, sms-y, zaproszenie na kawę jeszcze tylko zostaje to najprzyjemniejsze do zrobienia zarowno on jak i ja bardzo tego chcemy

Gość Kobieta pl
ciekawe wiesz swoją droga zastanawia mnie to czy jesteś jedorazowa dla niego czy sa inne