Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gwizdek

Związek lekarz + pacjentka? Dozwolone czy zabronione?

Polecane posty

Gość Anioł czy Diabeł........
nie słyszałam

Gość maja majeczka
nie mamy dosyć!

Gość szatann
wycisnę was z pieniążków a potem zjemmm emocjonalnie i wypluję

Gość dziewczyna Ginekologa
Więc dochodzimy do konkluzji, iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skoligowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.

Gość cokolwiek toznaczy
kontastacja extrofalee

Gość lekarz dla tej jedynej v
jesteś czy Ciebie nie ma ?dobrzy gdybys tu w tej chili była :)a z drugiej strony , może lepiej byłoby gdybys odpoczywała i regenerowała siły, mam nadzieje że nie szalejesz w necie :)

Gość Peięknfvbhjky
alez skąd ,śpię jak zabita ;) i miewam miłe sy

Gość dobraKobieta4
lekarz ,przecież kobiety też nimi są,a my jesteśmy ich pacjentkami.Której z Was spodobała się kobieta lekarz?

Gość psdfghjkhgfd
oj panie lekarki są niedostepne

Gość dobraKobieta4
dlaczego? Uważam,że są bardzo atrakcyjne.Nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje,ale ...kurczę mają coś w sobie

Gość do lekarz dla tej jedynej
zaglądasz tu czasem. zaintrygował mnie twój wpis. jest taki tajemniczy i romantyczny. ciekawi mnie twoja historia.

Gość a może jednak
a może jednak jest przecież kilka wpisów zamieszczonych przez lekarzy

Gość ellllaaaaa
zaczytuj e bo to najmądrzejsze słowa jakie na tym forum przeczytałam: hjdsh do ferlik ciekawe spojrzenie na sytuacje. Nigdy w ten sposób nie myślałam. Ciekawe ale moim zdaniem nie do końca słuszne. To nie lekarzy powinieneś nazywać prostytutkami. To nie oni odpowiadają za taki stan rzeczy. Twoja irytacja powinna być skierowana w kierunku tych kobiet, które się tak zachowują. Idąc tokiem twojego myślenia powiedziała bym że to kobiety zachowują się jak by szły do burdelu a nie do lekarza. winy doktorka tu nie widze. 19:47 [zgłoś do usunięcia]hjdsh jest jeszcze jedna kwestia. nie wiem do końca jak myślą faceci, ale wiem co siedzi w głowie kobiet. Za taką sytuację winiła bym w dużej mierze partnerów tych kobiet. Nie chodzi tu o seks. Większość facetów daje rade rade i zaspokaja seksualni swoje partnerki. A i dla kobiet seks nie jest aż tak ważny jak dla mężczyzn. Moim zdaniem problem leży gdzie indziej a mianowicie w okazywaniu ciepła i zainteresowania. Zdaje się że panowie z tym marnie sobie radzą. Więc jestem w stanie zrozumieć troche te kobietki. Gdy nagle taki lekarz zaczyna je słuchać, rozmawiać z nimi o intymnych spawach, jest ciepły, subtelny, bardzo miły a nie mają tego w domu to nagle im odbija, zakoch*ją się. I gwarantuje ci że tym kobietą nie zależy aż tak na seksie z lekarzem co na tym cieple którego tam zaznały. Jeszcze jedno żadna kobieta mają to wszystko w domu NIGDY PRZENIGDY nie pomyśli o lekarzu w taki sposób jak te "niedowartościowane" kobietki. poprz. | 1 2 3 4 | nast. Strony tematu: Odpowiedz na ten temat poprz. | 1 2 3 4

Tak, to prawda, brakowało mi tego w związku i dlatego pokochałam swojego lekarza. Jednak to nie jest jedyny lekarz, którego odwiedzam, niech mi ktoś wyjaśni dlaczego akurat padło na niego?

Gość bo to ginekolog
dotyka intymnych miejsc:)

I wszystko jasne, do tego inaczej do pacjentek podchodzi gin (tworzy atmosferę) a inaczej np. chirurg. To jest właśnie to!

Gość lolita od kubricka
Sielanka trwa w najlepsze... zzaczęło się w gabinecie a potem przeniosło na grunt prywatny, spotkania przy kawie, wspólne wypady. Jest bajecznie, nigdy bym nie pomyślała, że taki lekarz może zwrócić na mnie uwagę, ale stało się. Faktem jest, ze chemia była między nami od razu- od pierwszej wizyty. Widać jest mozliwy związek lekarz - pacjentka. I nie trzeba być też lekarką ani pielęgniarką. POWODZENIA

Gość Pan Sponsor nowej zdobyczy
szuka a moze juz znalazł dzis ta jutro tamta a kafeteria dobre miejsce na poszukiwania

Gość tyututyrr
ty ty sobie dodajesz 'tą kolejną' :)

Gość lolita od kubricka
Mój lekarz okazał się przede wszystkim ciepłym, serdecznym człowiekiem. Z racji wykonywanego zawodu również bardzo zajętym, ale i tak zawsze potrafił mieć cdla mnie zas. Zaczęło się na gruncie zawodowym i tak było bardzo długo, po wielu, wielu miesiącach przeszliśmy na "ty" i dalej już się potoczyło. Kawa, spacer, kino, wspólny wyjazd. I trwa. I NIE JEST GINEKOLOGIEM. I oboje jesteśmy ludźmi wolnymi.

Gość sdfghjhgfdsd
super gratuluje :) pozdr

Gość zycie_to_nie bajka
o co wam chodzi ułożyć życie nmożna sobie z każdym, a że lolicie sie udało z lekarzem wielkie mi co

Gość udało ?
przeciez to zwykle klamstwa wymyslone przez kafeterie naiwniaczki

Gość gość
hi hi

Gość gość
kocham was za to ze myslicie macica a nie muzgiem uwielbiam was penetrowac student 5 l at