Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gwizdek

Związek lekarz + pacjentka? Dozwolone czy zabronione?

Polecane posty

Gość Lollaaa
No dobrze napisze tak : na 2 facetów, którzy mi się spodobali 2 było lekarzami. Apropos lekarzy tez zauważyłam, że na studiach za bardzo nie ma z czego wybierać, a po kilku latach większość przechodzi jakąś dziwną "transformacje". Ps: co do za branża barzdeij dochodowa od medycyny, jęsli mogę zapytać? Ja jestem na początku mojej drogi zyciowej i każda sugestia będzie dla mnie na wagę złota.

Gość widac ze gimgowno
ty lolitka jestes jakas pierdolona zdesperowana materialistka 💤

Gość Lollaaa
Ty jesteś za to dobrze wychowana. Nie chce wylądować za kilka lat z ręką w nocniku jak wielu moich starzych znajomych.

Gość widac ze gimgowno
te lala!! najlepiej wyjdziesz sama na sobie :D a ty chcesz na cudzych ambicjach dorobic sie :D:D:D:D:D

Gość Lollaaa
A czy ja mówie że chce wyjść dobrze na kimś? Szukam zawodu dla siebie a to że spodobali mi się akurat lekarze to może być przypadek. Swoją drogą dochodzę do wniosku że dużo łatwiej jest być facetem niż kobieta :(

"zauważyłam, że na studiach za bardzo nie ma z czego wybierać, a po kilku latach większość przechodzi jakąś dziwną "transformacje" Ta "transformacja" nazywa się zamianą chłopaka ze studiów w mężczyznę. Jak dobrze pójdzie, to Ty też zamienisz się za parę lat w kobietę. Chyba, że wcześniej na Twojej drodze stanie nieodpowiedzialny lekarz, który zmieni Twoje życie diametralnie... wypisując Ci skierowanie do kolegi-ginekologa na badania prenatalne :p

Gość Ktośbardzozniecierpliwiony
Szukanie dziury w całym - to było boskie :-):-):-):P

Gość średnia
święta racja, pięknie to zobrazowałaś

Gość średnia
to do absolwentki medycyny oczywiście

Gość średnia
A swoją drogą to my pacjentki z doktorów robimy bóstwo dlatego są tak pewni siebie poza tym inteligentni i wiedzą jak to wykorzystać. Żony muszą się nieźle bać atrakcyjnych kobietek jak lekarze są zadbani to poflirtować aż miło:)

Gość Zuzanna Ameelli
Od lekarza zalezy zdrowie , czasami zycie. Nic dziwnego , ze ten zawod cieszy sie powodzeniem.

Gość maja majeczka
to prawda za to kochamy lekarzy

HIhi, śmieszne wypowiedzi.ja jestem żoną baaardzo przystojnego lekarza i nie jestem chora z zazdrości.Przychodzi do niego mnóstwo atrakcyjnych babek, niektóre chcą go poderwać, piszą np. smsy albo dzwonią. On się ze mną z tego śmieje, albo opowiada, jak to jedna z drugą bierze się na sposoby,żeby częsciej bywać w gabinecie. Mój Kochany jest wierny i zakochany we mnie jak sztubak,co czuję codziennie. Po prostu jak wraca z pracy to mamy czasem jeden wesoły temat wiecej do obgadania- namolne zakochane pacjentki.

"On się ze mną z tego śmieje, albo opowiada, jak to jedna z drugą bierze się na sposoby,żeby częściej bywać w gabinecie. Mój Kochany jest wierny i zakochany we mnie jak sztubak" Co jest ważniejsze dla tych próbujących go poderwać pacjentek? To, że jest przystojny czy to, że jest lekarzem? Jeśli jest w miarę młody (czyli tak do 40-tki) to uroda jest głównym sprawcą tych wizyt, a status materialny i prestiżowy zawód są uzupełnieniem. Również dla niego, ponieważ ma młodą, atrakcyjną żonę, czyli Ciebie. Po jakimś czasie proporcje się zamieniają miejscami. Pacjentkom bardziej chodzi o status i zaplecze materialne, a jego atrakcyjność będzie elementem dodatkowym. Z tym, że wiek żony i wiek pacjentek też jakby się lekko zamienią miejscami... Rozmawiajcie o tych pacjentkach jak najczęściej. Przynajmniej do czasu, kiedy jemu "nie będzie się chciało" o tym mówić. Bo ileż można... tylko mówić.

Gość jakiej specjalizacji jest ten
przystojny maz-lekarz , ktory wysmiewa sie ze swoich pacjentek za ich plecami?

Gość średnia
bez wątpienia nie jest dojrzałym mężczyzną pacjentki to kasa musi być młody

Gość ona ma w profilu ze ma 40 lat
to tylko na kafe mozna tak polewac. papier wszystko przyjmie.

Gość ona ma w profilu ze ma 40 lat
Kilka słów o sobie: 40 lat, wesoła, inteligentna,optymistyczna. Woele rzeczy mnie ciekawi.Lubię pogadać

Gość maja majeczka
dozwolone jak najbardziej

Gość maja majeczka
chodzi o związek lekarz pacjent

Gość maja majeczka
napiszcie jak to jest czy komuś się udało?

Gość sjcslk
majka spierdalaj

Gość ty6u7ikol;pumbvfcdx
nie kazda kobieta musi byc pacjentką !!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość maja majeczka
jeżeli lekarz będzie chciał

Gość maja majeczka
rzeczywiście to może być powód,że nie chce się spoufalać przysięga Hipokratesa

Gość atol 860fv
Ludzie co wy wypisujecie, jaka przysięga? miłość to miłość, nie ma to, tamto. jak się kocha to człowiek nie myśli o jak to określacie -etyka lekarska. Za dużo filmów amerykańskich naoglądaliście się. Że lekarz? no to co też chłop. Czym się różni od innych? Bzdura.

Gość maja majeczka
a co sadzisz, gdy lekarz jest przesadnie miły zakochujesz się a on odrzuca twoje uczucie i wiesz jak trudno sie potem pozbierać

Oj, kochane...tak,mam 40 lat.A zamężna jestem od dwóch-to mój drugi mąż,ale poznałam go nie w gabinecie:)))tylko u znajomych. Przez długi czas był sam, i to mimo wielu zapraszających na kawę pacjentek.teraz nadal takie sa, ech, mnóstwo.Ale my jesteśmy dorośli,normalni, i przyjmujemy te sprawy na wesoło. Pewnie,że opowiada o namolnych pacjentkach. Dla jasności-nie o chorobach, co jest tajemnicą lekarską,tylko np. o przynoszonych walentynkach,misiach, kwiatkach i karteczkach z propozycjami.(jeden taki miś nawet stoi w pokoju naszego dziecka-bardzo ładny:)))Dziewczyny,weźcie na luz.To nie działa...ale obiecuję,że gdyby coś się zmieniło to napiszę Wam- w wątku np. "Mój mąż lekarz poleciał za swoją pacjentką":))))