Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Delicja**

stres w ciąży a nerwowość dziecka

Polecane posty

Gość Delicja**

Mam pytanie. Jestem w ciąży. Niestety przeżywam ją ciągle się stresując. Mniejsza o powody. Dużo płaczę i się denerwuję. Czy ma to wpływ na charakter dziecka? Czy będzie znerwicowane?

dziewczyny ja strasznie byłam nerwowa w ciąży dziś mały ma prawie 7 msc i jest podług innych dzieci bardzo nadpobudliwy. jak się urodzil to był już od razu zły położne od razu powiedziały ze się denerwowałam w ciąży był bardzo spięty tak ze nie potrafił ssać piersi, przeszło mu po msc. a mi nerwy nadal zostały przed ciązą wogóle się nie denerwowalam

Gość tak a moze nie kto to wie
ma wpływ i to bardzo bardzo duży niestety

Gość gruszkakula
Nigdy nie słyszałam, żeby melisa przyspieszała miesiączkę. Piję melisę od dwóch lat regularnie, na noc, zamiast herbaty i nie widzę takiego działania.

Gość ano tak jest
i marlenko, myślałam jak ty...że gdy przyjdzie mi się zmierzyć z odejściem tych ukochanych osób (wiedziałam że to nieuniknione) że tego nie przeżyję albo stracę ciążę..Najgorszą tragedię przeżyłam w 26 tygodniu ciąży. Do tej pory nie umiem pogodzić się ze stratą najukochańszej mi osoby, potem kolejna strata w 33 tygodniu ciąży. Już wiem, że nic gorszego mnie nie spotka. Ciążę będę wspominać źle i przykro mi, że moje dziecko musiało przejść ze mną tak wiele. Oby tylko było zdrowe a zrekompensuje mi to wszystkie smutki :(