Śliwka w Polonezie 777 Napisano 2 godziny temu Że w końcu znalazłaś ślepą popleczniczkę i nie próbować swoich hejtów na mnie za parę słów nie po twojej myśli. Z Qwerty mi też ostatnio nie po drodze, ale mozemy spokojnie funkcjonować koło siebie i nie próbować się straszyć czy szantażować, tak jak ty się zagalopowałaś z radości 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 777 Napisano 2 godziny temu To jest właśnie różnica między kimś myślącym, i tobą z twoim bełkotem bez żadnej kontroli. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 947 Napisano 2 godziny temu Twoje tematy i łażenie za mną są żałosne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SeksownaSzlora 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Twoje tematy i łażenie za mną są żałosne Miałaś być w lesie, koński zadzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 777 Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, 250GodzinTak napisał: Twoje tematy i łażenie za mną są żałosne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 173 Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Twoje tematy i łażenie za mną są żałosne Genialne! Mogę sobie zapisać ten cytat?🥹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 947 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: 🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 777 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: 🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 173 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: 🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵 Zgłoszone 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 70 Napisano 38 minut temu 1 godzinę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Że w końcu znalazłaś ślepą popleczniczkę i nie próbować swoich hejtów na mnie za parę słów nie po twojej myśli. Z Qwerty mi też ostatnio nie po drodze, ale mozemy spokojnie funkcjonować koło siebie i nie próbować się straszyć czy szantażować, tak jak ty się zagalopowałaś z radości Jaki nick ma Qwerty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 947 Napisano 37 minut temu Przed chwilą, Margherite napisał: Jaki nick ma Qwerty? Szon patrol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 70 Napisano 25 minut temu 11 minut temu, 250GodzinTak napisał: Szon patrol Pytałam się to wymijająco odpowiedziała, bo przypuszczałam ze ona albo kreyzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 947 Napisano 16 minut temu 6 minut temu, Margherite napisał: Pytałam się to wymijająco odpowiedziała, bo przypuszczałam ze ona albo kreyzi. Krejzi wraz z resztą gwardii szwajcarskiej spędziła tutaj cały dzień na hejtowaniu Giny i mnie. W dodatku robiła śledztwo, kto blokuje tematy i posądzała ludzi, którzy tutaj nie piszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 25 Napisano 13 minut temu Ketrelkowa chleje i grzmoci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 173 Napisano 9 minut temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Krejzi wraz z resztą gwardii szwajcarskiej spędziła tutaj cały dzień na hejtowaniu Giny i mnie. W dodatku robiła śledztwo, kto blokuje tematy i posądzała ludzi, którzy tutaj nie piszą Zglaszaj i przestań się mazać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 947 Napisano 6 minut temu 5 minut temu, SzykownaSzlora napisał: Ketrelkowa chleje i grzmoci. Co użyje, tego jej nikt nie zabierze, a tobie pozostaje zazdrość i głęboka siateczka zmarszczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 947 Napisano 6 minut temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Zglaszaj i przestań się mazać Mam bekę z was.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 25 Napisano 5 minut temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Co użyje, tego jej nikt nie zabierze, a tobie pozostaje zazdrość i głęboka siateczka zmarszczek To dlaczego tępisz picie u innych? Kategoryzujesz na lepszych i gorszych alkoholików? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 173 Napisano 3 minuty temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Mam bekę z was.. No i? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach