Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SloneczkoDD

Czym najlepiej posmarowac cialo jezeli chcemy jak najszybciej sie opalic

Polecane posty

Gość SloneczkoDD

Gość jejeje
przyspieszaczem opalania :)

Gość monika b
wiesz co najlepsza jest oliwka dla dzieci jonsona najlepiej.Wiesz co ja mieszkam w grecji i tam sie opalaja na olejek firmy sambre solare brazujacy ale ja polecam oliwke dla dzieci ale uwaga tylko opalac sie po godz 15 najlepiej opala slonce do 15 pali a nie oplala.pa pozdrowienia z grecji

Gość MASAZ WARSZAWA MASSAGE WARSAW
oliwka kokosowa - opala na brazowo

Gość na słoneczko
szczerze?? u mie wszystkie dziewczyny smaruja sie zwyklym olejem roslinnym, na poczatku uwazalam to za totalna glupote ale pozniej sama sie skusilam efekt?/ idealna opalenizna, ale jesli jestes jasna blondynka lub rauda lepiej tego nie rob bo sie spalisz, mnie lapie na brazowo ale polecam

Gość pauLa***.
jeśli masz jasną karnację i opalasz sie na czerwono a nie na brązowo to nie radze ci oliwki ! możesz sie tylko nabawić poparzeń. Jeśli masz jednak dość ciemną karnacje to polecam oliwke:] Ja używam oliwki Bambino i jest ok :) p0zdr0

Gość buachachacha

Gość ddddssssfdaf
zwykla oliwka najszybciej opala!!! Oleki tez ale z niskim filtrem np.3. Opalanie proponuje zaczac od olejku z filtrem 3 a poźniej oliwka zwykla.

Gość gość
Opalanie się bez użycia kremu z filtrem przyspiesza starzenie się skóry, może prowadzić do oparzeń słonecznych i powodować nowotworzenie i złośliwienie zmian dysplastycznych. Opalenizna w kolorze czekolady wcale nie wygląda dobrze przy blond włosach a skóra narażona na takie zmiany szybciej się starzeje.