Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiosenna rusałka

GUMA DO UKLADANIA WLOSÓW.

Polecane posty

Ja mam gumę z serii Osis+ Schwarzkopf i jakoś nie bardzo jej używam :( Nawet jak nałożę jej mało na włosy to wydają się one takie jakby tłuste :o ... Zawsze używałam jej na syche włosy więc może to był błąd :( ... Słyszałam też że fajna jest guma z Joanny ale niestety osobiście jej nie używałam :( Ta z Osisa+ kosztuje ponad 30zł.

ja polecam gume plastik elastik z welli z serii shock waves.opakowanie w kolorze rozowym. dodam ze moje wlosy maja sklonnosc do opadania i przylegania do glowy. wyprobowalam setki kosmetykow, rowniez te kupowane w salonach fryzjerskich i musze przyznac ze guma najbardziej mi lezy. wystarczy wycisnac odrobine z tubki. rozsmarowac na dloniach i ulozyc wlosy (wysuszone juz). nie skleja wlosow, pod warunkiem, ze nie nalozysz ogromnej ilosci :), wlosy sie fajnie trzymaja i nie opadaja i w ogole masz wrazenie ze jakies sa grubsze. pozdrawiam

moja znajoma uzywa loreala out of bed z serii special FX studio. tez fajne. widzialam jak ukladala wlosy - super. kupilam to ale dla mnie niezbyt dobre za to dla meza swietne. maz nie lubi zadnych specyfikow ale po umyciu glowy jak wiadomo jest puch wiec delikatnie mu nakladam to i wlosy sa blyszczace, ukladaja sie i nie wygladaja jak puch. Uwaga: moj maz i ta znajoma maja znacznie grubsze wlosy ode mnie i im emulsja o lekkiej konsystencji wystarcza, natomiast zeby podniesc moje chudzinki, trzeba uzyc gumy o gestej konsystencji. pozdrawiam

ja to z joanny dalam mamie mi pasuje ta z welli i pamietaj, rozsmaruj na rekach tak zebys miala lepkie rece i ugniataj we wlosach (jak ciasto), najpierw na wlosach jest biala (oryginalnie rozowa ale pod wplywem ugniatania zmienia kolor) a potem jak ugniatasz to jakby sie wchlania i jej nie widac masz nia tylko jakby \"pogniesc\' wlosy a nie upackac je tak zeby byly straki. wyciskasz z tubki tylko paseczek wielkosci 1cm i rozsmarowujesz na dloniach a dlonmi ugniatasz wlosy nie wiem czy cos zrozumiesz z tego mojego wywodu :)