Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proponuje_____

mam dosc bycia sama....

Polecane posty

Gość proponuje_____

jestem za granica juz toche czasu,nie znam za duzo ludzi,nie wiem jak poznac jakiegos fanjego faceta i sie wkoncu zakochac...nie mam po prostu mozliwosci.,no bo gdzie?na ulicy? dlaczego faceci boja sie ladnych,zgrabnych i zadbanych kobiet?:(

Gość filipinka skosnooka
Kobieta ładna, zgrabna z tipsami pończoszkami nadaje się super na kochankę. a na żony mężczyżni wybierają skromne , delikatne i niewyzywające kobiety. Wybierają kobiety na zony i na matki.

Gość filipinka skosnooka
no podswiadomi faceci wybierają sobie na żone napewno nie tez w tipsach i tlenionych włosach i te w miniówkach a raczej te skromniejsze. niezauwazyłyście?

Gość proponuje_____
ja nienawidze tipsow,nigdy nie mialam,ubieram sie modnie i maluje tez dyskretnie ale jak mi tu juz paru facetow mowilo,seks ode mnie bije..dlatego jak juz kogos spotkam to on chce sie wpierw piep...a ja chce w koncu milosci.... powinnam sie cieszyc z tego ze dobrze wygladam i czekac na teho jedynego ktory oprocz cyckow ,tylka i ladnej buzi dostrzeze we mnie czlowieka? :(

Gość filipinka skosnooka
a ja nie powiedziałam ze skromna znaczy zaniebana:)

Gość filipinka skosnooka
moze zmień garderobe i sposób poruszania sie na mniej wyzywający skoro bije sexem od ciebie.......zmniejsz dekold......

Gość proponuje_____
minowek tez nie toleruje al to ze mam blond wlosy nie sprawia chyba ze jestem zlym czlowiekiem? czy tylko brunetki moga znalezc milosc? musze sie przefarbowac:(

to dalczego piszesz o kobietach wyzywających skoro autorka topiku mówi o ładnych, zgrabnych i zadbanych kobietach????

Gość proponuje_____
nie nosze dekoltow,ale i tak tak jest..to chore..w polsce tak nie bylo,wpolsce faceci sa inni ,ale te szwaby nie wiedza co dobre.... dobrze ze niedlugo wracam do kraju,mam 22 lata i dosc bycia sama,zero seksu,pocalunkow,czulosci,co to za zacie?

Gość może tu nie chodzi o wygląd
Może jesteś po prostu niedostępna lub masz coś odpychającego w twarzy

Gość filipinka skosnooka
kurcze ludzie ale ja nie mówię ani o zaniedbanych ani o śmierdzących szarych myszach a ni o blondynkach. Chodzi mi o to ze facet chce skromna kobiete moze byc i ruda i blondynka jak rózniez szatynka. Ale nie biora sobie takiej od której bije sexem i ze mogłaby zdradzac bądz inni by ja wiesz kokietowali. Facet lubi miec zadbana i elegancka zone i dobra matkę. A matka i zona nie świeci tyłkiem, i ni lata za facetami. Kobieta w mini podswiadomie chce być adorowana , kręci tyłkiem by sie podobac i by ją podrywali i podziwiali. Matki i iżony zauwqazcie sa skromniejsze niz te wypindrzone cizie co wyglądają jak prostytutki. męzczyżni na kochanki sobie biora własnie takie cizie wypindrzone na jeden raz. Nie jest to regułą. Staram się tylko przyblizyć wyobrazenie i odpowiedzieć autorce na pytanie.

Gość no ale skoro mówisz
że w Polsce jest inaczej to może chodzi po prostu o to że jesteś dla nich cudzoziemką

Gość proponuje_____
co to za zycie:) dokladnie,ja nie mowilam o wyzywajacych kobietach... to nie moj styl....ubieram sie modnie i ze smakiem,miniowke mialam ostanio na sobie ja mialam 14 lat... widze fajnych facetow na ulicy ,ida za reke z brzydka dziewucha,ale gapie sia na te ladne....kto to rozumie?

Gość proponuje_____
tego sie nie da wytrzymac. na poczatku ,gdy tu pzryjechalam bylam w zawiazku z pewnym Hindusem ,ale jemu chodzilo tylko o seks. Podejzrewam to ,ale jednak mialam nadzieje,ze zmieni sie to w cos glebszego. No coz, na nadziejach sie skonczylo. Nic odpychajacego w sobie nie mam, nigdy nic takiego mi nie powiedzial, wrecz odwrotnie.

Gość filipinka skosnooka
oj to duzo nie rozumiesz .przyjdzie czas to zrozumiesz jeszcze:D

Gość no to nie pozostaje Ci
nic innego jak wrócić do Polski

Gość proponuje_____
gapia sie na tylek ja sie ma dzinsy,mam 22 lata wiec nosze normalne dzinsy,no chyba ze proponujesz worek po ziemniakach zalozyc, mam ladna twarz,tyle to widze wl lustrze .. usmiecham sie ale to nic nie daje...faceci sie boja tu..nie ufaja sobie ze moga wyrwac fajna laske czy co... jest moze ktos z hamburga? jakis fajny polak.. jetsem tu au pairka i nie mam szans na poznanie kogos porzadnego...

Gość proponuje_____
PODSZYWACZE;DAJ SOBIE SPOKOJ;MI NIE JEST DO SMIECHU;WIEC DAJ SOBIE SPOKOJ Z HISTORIAMI O HINDUSACH ITD: