Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justalala

jaki rozek?usztywniany czy nie?

Polecane posty

Rozek w ogole jest zbedny - starczy na jakies 2-3 tygodnie - szkoda pieniedzy...

Gość na diecieeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mi się przydał ,a jak synek wyrusł to odprułam przylepce i miałam kołderke

rozek nie jest zbedny zawsze przyda sie do czegos innego jak spelni juz swoja podstawowa funkcje a z mojego doswiadczenia(2 dzieci) radze nie usztywniany

Moja Siostra używała go bardzo długo i bardzo sobie chwaliła. Miała taki zwykły, bez usztywnienia. Mała spała w nim, dzięki czemu się nie odkrywała w nocy, przydał się także podczas karmienia piersia, a zaraz po urodzeniu kiedy Siostra i Szwagier nie byli wprawieni w opiece przydał się jako lekkie \"usztywnienie\" przy noszeniu. Jak dla mnie bardzo przydatna rzecz :) Nie wiem czy są rózne rozmiary jeżeli tak to warto trochę większy, majątku nie kosztuje, a się przydaje. Pozdrawiam :)

ja polecam rożek nieusztywniany! mam dwójkę dzieci i akurat go wykorzystałam :) na poczatku do spania, do karmienia, potem jako kołderkę...nawet do wózka kilka razy miałam...w każdym razie polecam.....

Gość Wanka
Ja polecam usztuwniany. Dziecko na nim dobrze leży, nie wykrzywia się, a poza tym mamie wygodnie trzymać.

Gość Ewunia_24
Ja mam usztywniany z wkladem kokosowym i nie narzekam na niego.Jęsli trzeba go uprac wyjmuje wklad i do pralki.Dziecko sie w nim dobrze nosi.

Co mama to inny zwyczaj :) Ja miałam usztywniany wkładem kokosowym i nie wyobrażam sobie innego sposobu na \"chowanie\" niemowlaka ;) Za każdym razem zawijałam córeczkę w ten rożek i nie bałam się, że jakiś kolejny odwiedzający zrobi jej krzywdę, jak ją weźmie na ręce. Czułam sie pewniej, było to dla mnie naturalne przełużenie tych powijaków, w jakich dziecko leżało w szpitalu. Jak mała (dość szybko) wyrosła z niego to wyjęłam usztywnienie i dalej ją zawijałam ale tylko boki - za długa była. Teraz służy nam jako ochraniacz na łóżeczko, żeby się dziekco o szczebelki główką nie obijało ;) Ogólnie - polecam :)

Hej!!!:) Ale ja tak sobie myślę że rożek to zawsze można sobie usztywnić.

Ja proponuję nieusztywniany, ale z wymienną wkładką. Dużo łatwiej utrzymać go w czystości. Można spokojnie wyjąć wkładkę i resztę wyprać w pralce. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo gorąco.