Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spajdermenka

Szukam przyjaciół

Polecane posty

Nie mam z kim pogadac posmiac sie . Całe moje zycie to beznadziejne dni . Chce z kims porozmawiac . A nie mam z kim .Odezwijcie się do mnie.

Gość odezwij się
a ile masz lat, skąd pochodzisz, jakie masz zainteresowania, co robisz w zyciu, jakie masz plany? napisz coś o sobie podaj mail lub GG a ktoś się odezwie nie TY TYLKO jesteś samotna

Gość ssssssssssssssssssssssssssssss
ja też szukam jestem po 30, mam dziecko, lubię podróżować, kocham swego faceta może się ktoś odezwie?

Jestem wesoła , mozna ze mna o wszystkim porozmawiac , posmiac sie . Interesuje sie wszystkim po trochu . Muzyka . ksiazki film . Mam 31 i mieszkam miedzy krakowem a Bochnią. A Ty gdzie mieszkasz ?

Gość belkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Oj znikłas gdzies (zal )

Gość kakakakaka
podaj numer gg, moze pogadamy

Gość ancia1981rrrrrrrr
Również szukam bratniej duszy. Mam 26 lat, wspaniałego męża, nie mamy dzieci. Jestem zadowolona ze swojego życia, pracy. Jedynie brakuje mi... i aż brakuje mi ... szczerej przyjaciółki, z którą mogłabym poplotkować, wyskoczyć na zakupy, do kina - poprostu miło spędzić czas.

a mi brakuje kogos kto zwroci mi wiare w przyjazn :( jakis czas temu zwatpilem chyba w nia przez zachowanie osoby, do ktorej mialem bezgraniczne zaufanie