Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguszka

czy spowiadacie sie z sexu

Polecane posty

Gość aguszka

za godzinke ide do spowiedzi ale nie wiem dlaczego nie moge tego wyrzucic z siebie. dla mnie kochanie sie z miloscie nie jest grzechem a co wy o tym myslicie?

Gość aguszka
odświerzam

Gość idz do mlodego
ja sie rzadko spowiadam, ale jak juz to mowie ze sie kochalam, ladniej brzmi :) przyjazniej ;) ostatnio bylam u fajnego ksiedza mlodszego ode mnie chyba. Idz do mlodego, inne podejscie maja.Bardziej zyciowe

Gość Ludzie błagam
jesli tak bardzo zależy wam na poprawnej Polszczyźnie to nie wtrącajcie wyrazów typu "please" :P

Gość idz do mlodego
no ja wykladu nie mialam ;) po prostu zaczelam gadac o czyms innym i rozmowa zeszla na inny tor ;) to tez dziala

Gość nieeeeeeeee
nie chodzę do spowiedzi

Gość letni deszcz
a ja pzrestałam chodzicod tego czasu jak zaczelam sie kochac. Bo uwazam ,ze skoro sie spowiada to sie załuje i obiecuje sobie poprawe, a przecie chyba tego nie żałujesz i raczej wiesz ze niedługo bedziesz to robic. Jakos to mi sie nieszcere wydaje.

jestem tego samego zdania..spowiadamy sie z grzechów, ktorych zalujemy. w koncu pozniej obiecujemy poprawe... zalujecie tego?

popieram postulat aby nie uzywac slowa please, zwlaszcza gdy mozna napisac pliz ;) :classic_cool: